bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ahhh cucumm.....
senin sayende adım hamarat oldu senin tavık tarifini bi yaptım parmaklarını yediler valla...
sende ondan yap madamım süper oluyo süper...

öle tabidee evde olmak güselll o yönden ama hamişlik başka tabe ilk aylar zor gecerse mutfağa giremeyenler var kokuyoo diyeee ozaman da kocişim yapar bana askım benimmm yaa o bana bakarrr hic üzmess o askısınıııııııı....
şapuurr şupurr götürdün incirlerii valla ballı ballıı afiyet olsun senle minişinee tatlımm ...

ahhh cucumm.....
senin sayende adım hamarat oldu senin tavık tarifini bi yaptım parmaklarını yediler valla...
sende ondan yap madamım süper oluyo süper...

hangi tarifim balımm yaff ben her tavıkk yapışımda değişik seyler deniyom valla biri birini tutmuyooo ...
yardımcı olabildiysemmm ne mutlu bana sekerimm afiyet bal olsunnnnnnnn
tavık manyaqları olduk vallahaa

ayyy yapın yapın yemekleri bensiz. ben napıcam yine. hala mutfağa giremiyorum. canım çorba istedi bi çorba yapabilsem bari yaa gerçi doktor da sulu şeyler yeme dedi de kuru kuru yemekten bi hal oldum. onu çıkarmasıda çok zor oluyo
ay kıslar size bişe diyimmi bana bişey oldu balığı çok seven ben hamilelikle beraber öyle bir tiksindim ki. bebişe en faydalı şeylerden biri o ama ben adına bile tahammül edemiyorum. şimdi sizin yazıları okurken bile içim kalktı. aaayyyy nolcek benim şu haliimm. bebişe faydahı olan hiçbişey yiyemiyorruuummmm

niden sulu seyler yime didi doktor canımcımmm
valla napalım tatlım ya keske yakın olsak her akşam yollardım sana yaptığım yimektenn...
ivit balık cok önemlii bebişş için tatlım belki ilerleyen zamanlardaa tiksinme gecerr ... inş.. bol bol yersin ve bu zamanlarıı telafiii edersinn

bu ara bulantıyı arttırırmış sulu gıdalar. su bile içmeye korkuyorum. yavrum kurudu gitti susuzluktan içerde

Evet bebem ben en iismi balık yapimmm :))))ayyy rokam da var ohhh
valla berrem biz cüücümle tavık manyağıyız her çeşidini yiyosss
ahhh cucumm.....
Senin sayende adım hamarat oldu senin tavık tarifini bi yaptım parmaklarını yediler valla...
Sende ondan yap madamım süper oluyo süper...

ben sana hiç kıyamam ki zeytinim ama hamilelikte öylle olurmuş nefret ettiğin şeyleride canı çekermiş insanın

bu ara bulantıyı arttırırmış sulu gıdalar. su bile içmeye korkuyorum. yavrum kurudu gitti susuzluktan içerde

oyy yirim ben minişşş yaa mirak etme sen annişii o susuz kalmaz Allahın izniyleee sendee canının istediklerinii ye ama erteliyosunn

Tamam bebeğimm sende yavaş yavaş geç mıtfağına kociş kaçta gelio senin

Tamam bebeğimm sende yavaş yavaş geç mıtfağına kociş kaçta gelio senin

geciyimm dimii 6 gibi gelicek akşam 10:30 da gidicek proje üzerinde calışlıyolarr öle işte kuzum bu gece saat 1 e kadar falan yalnızımm
sen nizaman cıkıcaksın işten kuzummm

ben sana hiç kıyamam ki zeytinim ama hamilelikte öylle olurmuş nefret ettiğin şeyleride canı çekermiş insanın

ayy keşke bişey çekse cnm.hiçbişey çekmiyoooo bi geçenlerde cucumun patates püresinden çekti. onuda dün annem yaptı akşam yedim

ayy keşke bişey çekse cnm.hiçbişey çekmiyoooo bi geçenlerde cucumun patates püresinden çekti. onuda dün annem yaptı akşam yedim

Hımmmmm o zamann buluşuruz bende kocişe izin verim tv falan izlesinn hahahha buluşulım bebeğimmm
ben birazdan çıkimm diyom markete filan uğrim diom ama üşeniom çok sen çık dersen çıkarım cüücm
geciyimm dimii 6 gibi gelicek akşam 10:30 da gidicek proje üzerinde calışlıyolarr öle işte kuzum bu gece saat 1 e kadar falan yalnızımm
sen nizaman cıkıcaksın işten kuzummm

hoşgeldin bebiş iyiyiz çok şükür seni sormalı bizim mesailer bitti ama eve gitme vakti sen nerde kaldın koca gün
selam kızlar nasılsınız ?

tımam ozaman buluşalımmm kuzummm süper olur sende kocişine izin ver delüü hatun yaa
hadii hadii cık sende daha eve gidip balık yapcann kuzum üşenmee sen Allah bilir eve gidince balıktanda vazgecersinnn
markete gidicen aç aç bi sürü para harcarsın simdik uzmanlar diokii tok karnına markete gidin öle yapıncada elim boş dönüyom eve herşeyden midem bulanıoo sonrada evde hic bişiy yok diee kocişee mızmızlanıyomm

bişi olmaz zeytinim bende öleydim bebişe bişi olmuyor ama sen kabız olabilirsin

ahhh aahhhh

kız zeytünüm çok alemsin yaaaaaaaaaaaaa

niye yaa bende istiyorum aşereyim kaldırayım kocişi göndereyim biyerlere arasın canımın çektiği şeyleri hamişler hep diyo şunu aşerdim bunu aşerdim ben sadece kusmayı aşeriyoruuumm kociş diyo canın ne istiyo ne alayım sana ne yersin ben başlıyorum ağlamaya kusmak istiyoruuummm midem bulanıyoooooo canım bişe istemiyoooo. Benim yerime kociş aşeriyo.onun habire canı bişeyler istiyo. ben kilo veriyorum o alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…