- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
ben ne yapıyorum akşam bil bakalım kuzummcok değişik bişiy
tavuk baget ayy ni kadar değişikk demiiivalla fırına yollıcamm cok kolay ya hemde leziz napimm
sende tavıkk yapp bencee balıkta süper ama ne balığı yapcankii yaparsannn
ayyy acıktım valla
evdeysen istediğini yapıp yersin şekerim ben çalışıyorum sabah 6,30 da evden çıkıp akşam 7 geçerken eve geliyorum yetişmiyor hali ile.
ben bol bol meyve yiyorum kızlar bu ara dün akşam annem incir de göndermiş babam tarladan toplamış ay varya çatlıcam resmen yerken şapır şuupur yiyormuşum eşimin dikkatini çekti çok mu tatlı öle bi yiyorsun ki hiç incir görmemiş gibi dediben 2 canlıyım cicim dedim o inciri nasıl bi hazla yiyorum sen biliyon mu dedim :125::125:
ahhh cucumm.....
senin sayende adım hamarat oldu senin tavık tarifini bi yaptım parmaklarını yediler valla...
sende ondan yap madamım süper oluyo süper...
of offf balıklar süpermişş kuzum balıktan yana kullan secimini bencee çupura süper valla istavritte ölee yanınada bi salataaa yimedeee yanındaa yattt mis mis
ayy cok acıktıım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım roka salatası istediii ayy nolii
ayyy yapın yapın yemekleri bensiz. ben napıcam yine. hala mutfağa giremiyorum. canım çorba istedi bi çorba yapabilsem bari yaagerçi doktor da sulu şeyler yeme dedi de kuru kuru yemekten bi hal oldum. onu çıkarmasıda çok zor oluyo
ay kıslar size bişe diyimmi bana bişey oldu balığı çok seven ben hamilelikle beraber öyle bir tiksindim ki. bebişe en faydalı şeylerden biri o ama ben adına bile tahammül edemiyorum. şimdi sizin yazıları okurken bile içim kalktı. aaayyyy nolcek benim şu haliimm. bebişe faydahı olan hiçbişey yiyemiyorruuummmm
niden sulu seyler yime didi doktor canımcımmm
valla napalım tatlım ya keske yakın olsak her akşam yollardım sana yaptığım yimektenn...
ivit balık cok önemlii bebişş için tatlım belki ilerleyen zamanlardaa tiksinme gecerr ... inş.. bol bol yersin ve bu zamanlarıı telafiii edersinn
of offf balıklar süpermişş kuzum balıktan yana kullan secimini bencee çupura süper valla istavritte ölee yanınada bi salataaa yimedeee yanındaa yattt mis mis
ayy cok acıktıım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım roka salatası istediii ayy nolii
ahhh cucumm.....
Senin sayende adım hamarat oldu senin tavık tarifini bi yaptım parmaklarını yediler valla...
Sende ondan yap madamım süper oluyo süper...
ayyy yapın yapın yemekleri bensiz. Ben napıcam yine. Hala mutfağa giremiyorum. Canım çorba istedi bi çorba yapabilsem bari yaaGerçi doktor da sulu şeyler yeme dedi de kuru kuru yemekten bi hal oldum. Onu çıkarmasıda çok zor oluyo
Ay kıslar size bişe diyimmi bana bişey oldu balığı çok seven ben hamilelikle beraber öyle bir tiksindim ki. Bebişe en faydalı şeylerden biri o ama ben adına bile tahammül edemiyorum. şimdi sizin yazıları okurken bile içim kalktı. Aaayyyy nolcek benim şu haliimm. Bebişe faydahı olan hiçbişey yiyemiyorruuummmm
bu ara bulantıyı arttırırmış sulu gıdalar. su bile içmeye korkuyorum. yavrum kurudu gitti susuzluktan içerde
Evet bebem ben en iismi balık yapimmm :))))ayyy rokam da var ohhh
valla berrem biz cüücümle tavık manyağıyız her çeşidini yiyosss
valla yapp kuzum balık ve roka nasıl bi ikili ya süper afite olsunnn kuzumm
ivit berrem tavık manyaklarıyıss bizzcesidii hic faryapmass
Aşa kantinden biişler alim çok acıktımmmm kuzular
tımam kuzum git alda gel sen bende fena halde acıktımm bende mutfağa girsem artık fena olmıcakk
bu ara bulantıyı arttırırmış sulu gıdalar. su bile içmeye korkuyorum. yavrum kurudu gitti susuzluktan içerde
oyy yirim ben minişşş yaa mirak etme sen annişii o susuz kalmaz allahın izniyleee sendee canının istediklerinii ye ama erteliyosunn
Tımam kuzum git alda gel sen bende fena halde acıktımm bende mutfağa girsem artık fena olmıcakk
Tamam bebeğimm sende yavaş yavaş geç mıtfağına kociş kaçta gelio senin
ben sana hiç kıyamam ki zeytinim ama hamilelikte öylle olurmuş nefret ettiğin şeyleride canı çekermiş insanın
selam kızlar nasılsınız ?
ben sana hiç kıyamam ki zeytinim ama hamilelikte öylle olurmuş nefret ettiğin şeyleride canı çekermiş insanın
geciyimm dimii 6 gibi gelicek akşam 10:30 da gidicek proje üzerinde calışlıyolarr öle işte kuzum bu gece saat 1 e kadar falan yalnızımm
sen nizaman cıkıcaksın işten kuzummm
selam kızlar nasılsınız ?
ayy keşke bişey çekse cnm.hiçbişey çekmiyooooBi geçenlerde cucumun patates püresinden çekti. Onuda dün annem yaptı akşam yedim
Hımmmmm o zamann buluşuruz bende kocişe izin verim tv falan izlesinn hahahha buluşulım bebeğimmm
ben birazdan çıkimm diyom markete filan uğrim diom ama üşeniom çok sen çık dersen çıkarım cüücm
hoşgeldin bebiş iyiyiz çok şükür seni sormalı bizim mesailer bitti ama eve gitme vakti sen nerde kaldın koca gün
bişi olmaz zeytinim bende öleydim bebişe bişi olmuyor ama sen kabız olabilirsin
kız zeytünüm çok alemsin yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?