bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Ne yapsalar yaranamıo bu kocişler bizee Ayy ben hiç kıyamıom kız minnoş yaa bebeğim yok die üzülmüom kociş bebiş gibi sıkıyoom mıncıklıom göbüşünüü
Tamam o zaman şeker parem ben gidiom az turp çekti canımm bulursam alimm çok öperim güzellik kolay gele see youuuu bilgisayarında kamera varsa akşam bilare face to face yapalım olur mu

Canım benim yaaa o günlerde gelecek emin ol bitanemm tontiş olucaksınn bak gör kocişin elinden alıp alıp yiceksinn az kaldı o günlere az daha sabırr bitanem yaa ....

Canlarım güzelelrim ben çıkıyoreeeeeee markete gidiyoree ordan eve geçiyoreeeeeee sizi çooooooooooook seviyoreeeeeeeeeee

ayy cidden bu hatun cok alemm kuzum yaa kıs dur su 3 ay gecsin bak neler aş ercekkk benim zeytin gözlümm oyy oyy kıyamam kıs ben sana ben en iisi sana hep yemekyen bahsediyim belkim canın bişiyler cekiverir sekerimmm dimee

kendinizee ii bakınn minnoşlar cucu kacarr hepiciğinizii cok severrr öperrrrrrrr bidee sizi öslerr hoşcakalınnnnnnnn....

HIMMM BENDE ÇOK SEVERİM ZATEN O ZAMAN HAYDEE HEP BERABER TURP YİYİKK KISLARRR
CÜCÜM BEN SENİN YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ GÖRMEEN DE SEFİOM BEBEİŞ KAMERA ÖLE SORDUM ŞART DEEL YOKSA KENDİNİ BOŞA MASRAFA SOKMA BİRGÜN NASILSA GELCEN YA BAĞA AY ÇIKAMADIM KALDIM Bİ 10 DK SONRA ÇIKİM BARİİİİ

sorma koleramm akşamlarıı cosuyoss böleee acınkıncaa antenlerr acılıooo dur bakalım sonumuz baskül ailesii gibi olmasında iştahlar acık maşallah zeytin hariçç ama oda ii olcakkk 3 ay gecsinn

hehehe valla beni görseniz karnım 4 aylık hamiş gibi çıktı. çok şişti karnım başta böle oluyomuş.

kendinizee ii bakınn minnoşlar cucu kacarr hepiciğinizii cok severrr öperrrrrrrr bidee sizi öslerr hoşcakalınnnnnnnn....

görüşürüz cucummmmmmmm , madamımmm öptüm ikinizideeee

herkese slm güzel hatunlar nasılsınız

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın

amanınnnn işe dalmışım bi baktık herkesler gitmiiişşş beni bibaşıma bırakmışlaaarrrr bende napim çıkayım bari

Ahh ahh başıma neeler geldi akşamüstü balık az daha yalan olacaktı eve bi geldim bizim demir kapı açılmıoo takılmışmı ne olmuşş bi saat kapıda kocişi bekledim geldi kilidi söktü girdik öle içeri o saatten sonra yedik içtik çamaşır yıkadımm mutfağı topladım ütü yaptımm hamarattım bu gece

günaydın kızlar nasılsınız bakem güzel bir gün olsun inşallah herkese...akşam rüyamda doğum yaptığımı gördüm hiç ağrısız acısız sonra meleğimi aldım kucağıma emzirdim hala etkisindeyim..sütlerim akıyor bebeğin ağzına doğru oda şıp şıp emiyor.çok güzeldi inşallah bu akşam yine görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…