- Konu Sahibi bilgemadam
-
tımam ozaman buluşalımmm kuzummm süper olur sende kocişine izin ver delüü hatun yaa
Hadii hadii cık sende daha eve gidip balık yapcann kuzum üşenmee sen allah bilir eve gidince balıktanda vazgecersinnn
Markete gidicen aç aç bi sürü para harcarsın simdik uzmanlar diokii tok karnına markete gidin öle yapıncada elim boş dönüyom eve herşeyden midem bulanıoo sonrada evde hic bişiy yok diee kocişee mızmızlanıyomm
ahhh aahhhh
Niye yaa bende istiyorum aşereyim kaldırayım kocişi göndereyim biyerlere arasın canımın çektiği şeyleriHamişler hep diyo şunu aşerdim bunu aşerdim ben sadece kusmayı aşeriyoruuumm Kociş diyo canın ne istiyo ne alayım sana ne yersin ben başlıyorum ağlamaya kusmak istiyoruuummm midem bulanıyoooooo canım bişe istemiyoooo. Benim yerime kociş aşeriyo.onun habire canı bişeyler istiyo. Ben kilo veriyorum o alıyo
ahhh aahhhh
niye yaa bende istiyorum aşereyim kaldırayım kocişi göndereyim biyerlere arasın canımın çektiği şeylerihamişler hep diyo şunu aşerdim bunu aşerdim ben sadece kusmayı aşeriyoruuumm kociş diyo canın ne istiyo ne alayım sana ne yersin ben başlıyorum ağlamaya kusmak istiyoruuummm midem bulanıyoooooo canım bişe istemiyoooo. Benim yerime kociş aşeriyo.onun habire canı bişeyler istiyo. ben kilo veriyorum o alıyo
uleeeeeeee yine acıktım işte onca yemekten bahsettiniz he
Ne yapsalar yaranamıo bu kocişler bizeeAyy ben hiç kıyamıom kız minnoş yaa bebeğim yok die üzülmüom kociş bebiş gibi sıkıyoom mıncıklıom göbüşünüü
Tamam o zaman şeker parem ben gidiom az turp çekti canımm bulursam alimm çok öperim güzellik kolay gele see youuuu bilgisayarında kamera varsa akşam bilare face to face yapalım olur mu[/QUOTE
sorma kuzum sormaa mıncırma işi bendede mevcuttaşkım benim yaaa
turpp cok faydalıı memişler için özellikle kızlar aklınızda olsun ayy sabah programlarındakiii doktorlara benzedimm o suna iii bu bunaa
hadii git sen kuzum
talım benim pc eski ya kamerasıı yok benim gibii eski toprakkbi tane vardıı takılanlardann onundsa kablosu kopmuşş ama alırım ben bi ara kuzucuğum içinn face to face yaparısss ilerleyen günlerde olarmıı muckkkkkkk
uleeeeeeee yine acıktım işte onca yemekten bahsettiniz he
Ne yapsalar yaranamıo bu kocişler bizeeAyy ben hiç kıyamıom kız minnoş sorma kuzum sormaa mıncırma işi bendede mevcutt aşkım benim yaaa
turpp cok faydalıı memişler için özellikle kızlar aklınızda olsun ayy sabah programlarındakiii doktorlara benzedimm o suna iii bu bunaa
hadii git sen kuzum
talım benim pc eski ya kamerasıı yok benim gibii eski toprakkbi tane vardıı takılanlardann onundsa kablosu kopmuşş ama alırım ben bi ara kuzucuğum içinn face to face yaparısss ilerleyen günlerde olarmıı muckkkkkkk
herkese slm güzel hatunlar nasılsınız
sorma koleramm akşamlarıı cosuyoss böleee acınkıncaa antenlerr acılıooo dur bakalım sonumuz baskül ailesii gibi olmasında iştahlar acık maşallah zeytin hariçç ama oda ii olcakkk 3 ay gecsinn
kendinizee ii bakınn minnoşlar cucu kacarr hepiciğinizii cok severrr öperrrrrrrr bidee sizi öslerr hoşcakalınnnnnnnn....
herkese slm güzel hatunlar nasılsınız
geldim minnoşum geldimm
Hehhh hoşgeldinn minnoşş gittimi kocişş kaldıkmı bizbize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?