- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.181
ya canım kendime 2 pijama takımı aldım bitane sabahlık görmüştüm tek onu aldım ama o sabahlığın içine pembe kısakollu bi gecelik arıyorum bulamadım.
2 terlik aldım.
Taç alıcam işte lohusa tacı.
Bebeğede kıyafet felan abartmadım az az aldım yiğenimden de bisürü kıyafetler var. Bide abim baya bişeyler almış annem almışçok.
Bebek odası alındı işte. Bebek arabasınıda ben almadım oto koltuğunuda onlar hep yiğenimden.
iyi tatlım..ben bebiş kıyafetlerini abarttım sanırım :) biberonu,emziği,ateş ölçeri,burun aspilatötü,buhar makinesi v.s de aldım.yatağı falanda hazır..
Kendimede 2 pijama takımı aldım biri sabahlıklı..bir tanede gecelik aldım,fazlaca iç çamaşırları çoraplar,emzirme südyenleri,süt pompası,v.s aldım.çantamı yavaş yavaş hazırlıyıcam işte...ilk başta yıkama lazım tabi eşyaları...
biberon almadım emzik aldım 1 tane.ateş ölçer burun aspiratörü tarağı tırnak makası felan onları aldım.
bezi ıslak mendili şampuan pişik kremi yağı felan hepsi hazır.
kendime aldığım pijamalardan birisi sabahlıklı benimde. emzirme südyeni 1 tane aldım bikaçtane daha alıcam bide emzirme atleti alıcam ilk zamanlar takamazsam sütyen atlet giyerim sadece. çorap felan almam lazım benmde.
yatak da bi küçük beşiği var. oda yiğeniminki.yatak odasına koymak için. oda takımıda haftasonu gelecek işte.
haftaya çamaşırlarını yıkayıp hazırlıcam bende.
asıl zor günler bundan sonra başlıyo bizim için..almak yine neysede onalrı yık,kurut,ütüle,çantaları hazırla,bu arada doğum yaklaşıyo şikayetler dahada artıyo,telaş,korku,,doğum nasıl olacak,bebek bakmayı başarabilecek miyim ,sütüm olcak mı ?v.s v.s ayyyy Allah kolaylık versin bize ve bizim gibilere....
doğum ve bakma konusunda korkum yok da içimde acayip bi heyecan var. çabucak geçsin şu zaman diye bekliyorum.
hafta içi yıkayıp ütülicem çamaşırları. kendime de bi gecelik bulamadım.sezeryan olursam 1 tane gecelik almam lazım.
Bİ SİTE VAR BENCE ÇEKİNMEDEN EKSİKLERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ BENİM ARKADAŞLAR BURDAN ALIYOR ÇOĞU KIYAFETLERİNİ VE MALLARI HAKKATEN KALİTELİ VE DE UCUZ Bİ BAKIN DERİMMM
ButikBebe - özel alışveriş kulübü
napıyosunuzz bensiz bayağı kaynatmışsınızz minnoşlarımm
teşekkürler madammm..üye olup bakıcam...
napıyosunuzz bensiz bayağı kaynatmışsınızz minnoşlarımm
AYYY çok duygulandım yaaaa bu günleri de mi görcektik ayyy çok güzel yaa bence isim konusu bu şekilde süper oldu tatlım Kartal Eymen çok beğendimmm çooookkkkk
oyyy maşallah ya cok güsell olmuş bebişimmm ne güsell ne de cabuk gectiii yaa dün gibiiimaşallah kartal eymen
ben kardeşime çok baktım, yiğenim vardı ona çok baktım ondan sanırım hiç korkum yok. kardeşimle 14 yaş var aramızda.ohh ne güzel korkmuyosun hadi doğum neyse diyeyimde bebek bakımı konusunda endişeliyim...sızıp kalmazsam hiç uyuyama herhalde...sürekl,i kontrol ederim nasıl yatıyo,nasıl nefes alıyo,en çokta boğulma tehlikesinden korkuyorum(
bi hayırlısıyla doğsunlarda öğrenicez artık her öğrenen gibi...
gecelik işi kolay canım...sürekli kullanacağın bi şeyde değil zaten...az bi şey beğensende yeter...alıverirsin...
iyiz cücüm ne edelim zeytinle bilgi alışverişi yapıyoruz...gel beraber kaynatalım...sen ne ediyon?
Tamam canım bak bakalımm ben baktım bayıldım hepicine çok şirin şeyler varr
sen nirdeydin bakam kayıp balık memo
evet teyzoşlarıı çok tatlı oldu kartal eymen dimiii.
allahım en kısa zmanda size melekler versinde ona hazırlıklar yapalım inşallaaahhhh.
ben kardeşime çok baktım, yiğenim vardı ona çok baktım ondan sanırım hiç korkum yok. kardeşimle 14 yaş var aramızda.
bi gelsinlede o zman nasılda güsel bakarız biz onlaraaaa
çok öpüldünüz minnoşlar cücüm kociş sinemaya gitçek geç gelcek seninkide yoksa konuşuruk evden çok öptümm
goodjinimmm napıysınn ne var ne yok çalışmalar başladımı bakimm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?