- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
günaydın kızlar nasılsınız bakem güzel bir gün olsun inşallah herkese...akşam rüyamda doğum yaptığımı gördüm hiç ağrısız acısızsonra meleğimi aldım kucağıma emzirdim hala etkisindeyim..sütlerim akıyor bebeğin ağzına doğru oda şıp şıp emiyor.çok güzeldi inşallah bu akşam yine görürüm
günaydın kızlar nasılsınız bakem güzel bir gün olsun inşallah herkese...akşam rüyamda doğum yaptığımı gördüm hiç ağrısız acısızsonra meleğimi aldım kucağıma emzirdim hala etkisindeyim..sütlerim akıyor bebeğin ağzına doğru oda şıp şıp emiyor.çok güzeldi inşallah bu akşam yine görürüm
günaydın herkeseeeeee.
canım ne güzel bi rüya görmüşsün.hep öyle güzel güzel rüyalar görürsün inşallah
çilekçim günaydın ne güzel üya görmüşsün öyle
inşallah gerçek olurda kolay doğum yaparsın...
günaydın zeytinim...
nasıl oldun iyisin inşallah..:26:
günaydın zeytinim...
nasıl oldun iyisin inşallah..:26:
biraz daha iyi gibiyim canım. cumarteside kontrole gidip ikili test sonuçlarınıda iyi alırsam daha iyi olucam.
sen nasılsın canım.
tabiiki iyi çıkacak senin için rahat olsun bak herşey yolunda...
ne güzel ohh misler gibi hamileliğin tadını çıkar:)
valla ben hamile olursam etrafımdaki herkese çok çektircem iyi çıkarıcam keyfini:)
ben iyiyim çok şükür canım biraz uykulu olmam dışında
şimdi kahvaltıya gidiyorum 20dk kadar gelirim öpüyorum canım...
bende çıkarayım diyorum ama kusmaktan gözüm bişey görmüyoki. acıyorum kendime. bende hamişim diye nazlanmak istiyodum ama naz yapmaya bile güç bulamıyorum kendimdebulantılar geçince bakıcam artık
sen hamiş olursan inşallah bulantı felan olmazda çektir çektirebildiğin kadar
az kaldı zeytinim şurda birazcık daha dayan sonra geçiçek bulantıların sonrasında sende naz yap hep bişiler iste elini sıcak sudan soğuk suya sokma...
hehee
hatta bize bilem yap zeytinim..
çoook mutsuzum bu sabahh ateşimi ölçtüüm düşmüş hamiş diilim artık sanırımmmama takmıyom gördüğünüz gibi
niye düştüki ne güzel ii gidioduuu
günaydın madamım...
üzülme annem yaa dur bakam ateşde neymiş sen bakama ateşe belli olmaz bekle bakam ben hiç ateş ölçmedim hee
sen gününü bekle süpriz olsun annem..
benim bat 21 22 gibi daha çoook var
madamım sen dün bişey demişin turp neye iyi geliyodu..:26:
berrem turp benim bildiğim saçlara iyi geliyordu ama cücüm dediki bide göğüslere ii geliyormuşş :))
hımm bide üzülmüom merak etmeeeee
sağol madamım....
üzülme zaten madamım topiğin adı ne gelsin yada gelmesin napalım elbet gelicekelr nazlı bebişler bende kafaya hiiç takmıyorum artık bizede yazık günay dimi amaa
Evet bebeişim günah tabe bizlerede :))
akşam bi turp alıp yemişimm offf offff süperdi yaaaaaaaaa sende ye berrem çok faideli
canım ne alaka ateşim düşmüş hamiş değilim. Aaaaaaaaaa kızıyorum ama. öyle bişey yok. Yumurtlama günlerinde ateş yükselir. Sonra yumurtalar çatlayınca normale döner. Sende hemen su koyuverdin aşkolsun. Benimde ateşim yüksek değil hamiş değişmiyimki acaba
doğru diyon madamım ben hiç yemiyorum valla
Yararlanmak lazım faydalarından alayım bari
Sen osmanı izliyonmu madamım...
Tamam yaww kızmayınnnne bilim öle okumuştum aşkitom yüksek seyirlerde giderse hamişliğe delalet adete 2-3 gün kala düşüş gösterirse hamiş değilsine işaret benimkisi düştü 36.7 idi dün bugün 36.5 olmuş ama dert diil zeytinim yaa napimm
Sen nasılsın bulanıımii gene
bulaniiiiiiii
sen öyle ateşe matese bakma bidenem. geldimi hertürlü gelir. hemde düştü dediğin ateşe bak 0.2 aşkolsun üşümüşsündür ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?