bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Izlemem mi hiç berrem yaaa osman süper velett akşam inciri yürütmüş ya bahçeden neler dedi şok oldum

ayyy süperdi çok güldüm bide akşam ağaca çıktı asılı kaldı düştü çok komikti yaaa hehe

çok tatlı

çoook mutsuzum bu sabahh ateşimi ölçtüüm düşmüş hamiş diilim artık sanırımmmama takmıyom gördüğünüz gibi

niye düştüki ne güzel ii gidioduuu

ayy bak sölediği lafa bak ya döfcem ben bu kızı yaa ateşii düşmüşmüşş bosver ateşii falan kuzum yaaa zaten sakın takmaaa bende hic ateşş ölcmedim vallaha yaa annişlerimiz ni güselll ne yumurtlama takiplemişş ne test yapmışş ne ateş ölçmüş ne bacak dikmişş pıt pıt gelmişiz vallaha biz

ayy hayırdır inş.. cileğemm cok güselll rüyan maşallahh Allahım hayırlara cıkarsınnnnnnnn

tamam beeeeeeeeeeeeeeeee dövmeyin benii bişi demedim öle işte ağzımdan kaçtıı minnoşlarımm hoşgeldin bebeğimm günaydınnn naptın gece uyumuşmusun

tamam beeeeeeeeeeeeeeeee dövmeyin benii bişi demedim öle işte ağzımdan kaçtıı minnoşlarımm hoşgeldin bebeğimm günaydınnn naptın gece uyumuşmusun

yok kuzum aşkıto aradıı uzucak biras diyee 1:30 da geldii anlattı naptıklarını falan ben dinliyom ama ayakta uyuyodumsonra 2 gibi uyuduk işte valla nasıl uyumuşum bilmiyomm hemen dalmışımm yeni kalktım her yanım tutulmuş kuzum ya yarın annişde gelioo evi toparlamam lasımm akşamdan dağınıkk kahvaltı bile etmedim halaaa canım bişiyde istemioo böle kötü uyandım bugün yaneee kuzucummm :84:ni güsell dizi isledikk akşam ama dimeee

yok bebem ona göre haftasonu kocişle tura gidicez de ona göre tepinip durayım diye eğer hani hamiş diilsem atlayıp zıplıycam bidanem mide bulantısına zencefil diyolar i geliomuş duydun mu ?

git tura felan no problemo. zaten doktorlarda diyor. vücut sana hamile olduğunu belli edene kadar yaptığın hiçbirşeyden sorumlu değilsin.ama hamiş olduğunu öğrendikten sonra herşey senin sorumluluğunda o zaman dikkat edeceksin. sen yinede çok tepinme de hiçbişeycikler olmaz allahın izniyle bebişinde göbüşündedir inşallah. ben öğrendikten sonra tatile gittim doktor git bişey olmaz dedi. bidünya yol taa bodruma gittim.gerçi orda uyudum hep hiç tepinmedim ama olsun yola gittim o kadar.

evet bebeğim yaa bi çekirdek çitlemedik galibaaa sneinle dizi izlemek çok zevkli minnoşumm
hımm sen bugün temizlik yapıcan anlaşılann tontiş annişe temiz görün gerçi benim cücüm temisdir
hade ama bişiler yee böyle olmas yarına daha bi dünya var temizlersin elbet büyük mü evin çok zor mu temizlenmesi yane

anam kociş niden okaaa geç geldiki :44::44: çalışma vardı ama akşam yaaa

heheh tanıom az çok seni artık cücümmm mucksssss mail attım sana:)))
vivit yapmadımm zekii hatun yaaatımam yapcam sen mirak etmeee asabiyetimde yatışır gün içinde :82:

tamam zeytinimm dediklerini yapıcam artık gerisi takdiri ilahi annem napim yoksa yok seviyorumm seni zeytin gözlümmmmmmmmmmmmmmmmm:82:

ayy ivit ya bi dahakine citleyekk seninlede dizi islemek süperdii valla kuzummmmmm
yok ya öle detay diil yarın sabah erken gelcek ya bişiy yapamam yarın kahvaltı falan hazırlarımm ancak
banyoyu temizlicem evi süpürüp silcemm toz alcam... camaşır katlıcamm camasır sericemm yuh bana bunları yapabilcek gücüm yok amaaaa:18:
nyes enerjii toplim daaa ben bi kahvaltı yapım arada yazarım ben size yetişirimm

elimde 70ler ve 80 lerden olan süper yabancı müziklerim var isteyenlere mail atacağımmmm lütfen madama ulaşınızzz

daha ne yapıcan kuzum yaaaa sen bunları yapta öp başına koyyy bütün evi yalayıp yuttun haaa

cucuuummm günaydın canıımmmm. iyi misin?

günaydınn zeytin gözlümm birass fina uyandım bugün kahvaltımı ediyimm düzelirim sen nasılsınn canımcımm

anam kociş niden okaaa geç geldiki :44::44: çalışma vardı ama akşam yaaa

ivit calışma vardııı dün akşamm bende yalnızdım sonramm madamım geldidee beni yalnız bırakmadıı kuzummmmmmmm

heheh tanıom az çok seni artık cücümmm mucksssss mail attım sana:)))

tımam ben kahvaltı yaparken bunlarıı dinliyim kuzum sakinleşiyim birass relaxxx

kapından kovsan bacandan girerim cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

daha ne yapıcan kuzum yaaaa sen bunları yapta öp başına koyyy bütün evi yalayıp yuttun haaa

ivit ben bunları yaparsamm süpergirl olurumm bakalım artıkk kuzum hüpp diye icime cekiyim eviiii yapabildiğim kadar nereye gitti herkesler iki lokma bişiy yemeye gittim kimse kalmamışşş yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…