- Konu Sahibi bilgemadam
-
kimseler kalmadıı ben de gidiyom iş başınaa hoscakalın
ivit ben bunları yaparsamm süpergirl olurummBakalım artıkk kuzum hüpp diye icime cekiyim eviiii yapabildiğim kadar nereye gitti herkesler iki lokma bişiy yemeye gittim kimse kalmamışşş yaaaaaaaaaaa
aaaaaaaayyyyyyy kıslaaarrrrrrr acık size naslanayımmıııııııııııçok finayyııımmmmmm bulaniiii bulaniiiiiii karnımda aaaaççççç ne yicem ben yaaaa
zeytinim al benden de o kaaa..öğlene kadar bişiyim yoktu ama şimdi bulanmaya başladı midem.sabah ta istifra edemedim normalde hergün kalkar kalkmaz bi posta kusardım rahatlatıyordu beni bugün o da olmadı o yüzden iyi değilim
aaaaaaaayyyyyyy kıslaaarrrrrrr acık size naslanayımmıııııııııııçok finayyııımmmmmm Bulaniiii bulaniiiiiii karnımda aaaaççççç ne yicem ben yaaaa
zeytinim al benden de o kaaa..öğlene kadar bişiyim yoktu ama şimdi bulanmaya başladı midem.sabah ta istifra edemedim normalde hergün kalkar kalkmaz bi posta kusardım rahatlatıyordu beni bugün o da olmadı o yüzden iyi değilim
Bowww midesi bulanan bulanana. Yaw ben 11 bıçıkta pooça yidim bi tane yimeseydim keske öğlen sadece çorba içebildim. Böle burnuma hıyar turşusu kokusu geldi. Acep psikolojikmi yoksam aşermek böle bişimi oluo bilmimm
Bide hamiş arkadaşlarım sizde bu kusmalar ne zaman başladı la bende yok daa üle bişi bılantı kusma. Az bişi bılantı oliiii ama az yane. Yoksam erkenmi. Yaw bende her hamile gibi kussam diom
Kızlarrr size zencefil dedim duydunuz mu benii mide bulantısına i geliyomuşşş ama nasıl yenilir içilir o konuda bilgim yok güzellerimm zeytinimm bana naz yapabilirsin bebemmmmm
Bowww midesi bulanan bulanana. Yaw ben 11 bıçıkta pooça yidim bi tane yimeseydim keske öğlen sadece çorba içebildim. Böle burnuma hıyar turşusu kokusu geldi. Acep psikolojikmi yoksam aşermek böle bişimi oluo bilmimm
Bide hamiş arkadaşlarım sizde bu kusmalar ne zaman başladı la bende yok daa üle bişi bılantı kusma. Az bişi bılantı oliiii ama az yane. Yoksam erkenmi. Yaw bende her hamile gibi kussam diom
duydum senii ama nasıl yiceski? hamileliktede bilinçsiz bitkisek şeyler tüketmek tehlikeli.
acık sana nas yapiimm bari. ayyy çok finayım madamııımmm. nolcek böyleeee. ooooooooyyyyyyyy :26::26:
önce araştırın dicem ama duyduğum kadarı ile zaten hamileler içinmiş ama araştırmak lazım gene
ayy ben sana hiç kıyamam ki elimden de bişi gelmio gelse valla neler yapardımm nelerr miniğimm düşünme sen midenin bulantısını filan yok öle bişi de süperim filan ben de
benim şimdi bata var 4 gün test yapim mi mesela bunun üzerine konuşalımm
Sabahtan beri başım çatliii kızlar yaw :2:
ay dur hemen yapma. sonra varsada görünmezse boşuna üzülürsün. 4 gün bekle 10 u sabahı gelmezse yap. benim bata 2 gün vardı gerçi silik çizgi çıktı ama sen bekle azcık daha. ayy ama ben pek umutluyum bu ay senden. inşallah vardır bebişkoo.
Sabahtan beri başım çatliii kızlar yaw :2:
doğru diyorsun zaten cuma akşam kocişle yola çıkıoss pğazara kadar nefes almak yok zaman çabık geçer :))))olmazsam da pazartesi sabahı inşallah müjdeli haberi vermek umdu ve dileğiyle fostıkım inşallah vardır bebiş :))
:
ii işte ne güzel hafta sonu gez toz eğlen düşünme hiç bebiş felan. pazartesi sabaha kadar gelmezse de testini yap bakalım. inşallah bize müjdeler verirsin. ama çıkmazsa da yada olurda kırmızılar felan gelirsee üzülmek felanda yok şimdiden anlaşalım tamam mı.
valla çok üzülür ve ağlarımmm umutluyum nedendir bilmem ama hiç merak etme tüm bu üzüntü ve zırlamalar bir iki saat sürer zeytinimmm
ama üzülmeee ben çok ağladım üzüldüm ama nolduu sonunda bklemediğin bi anda olursa olur olmazsa olmaz dediğim anda geldi. seninde gelecek şimdi yoksa bile yıpratma kendini. bende umutluyum ama yinede olmama ihtimalinide düşünmek lazım dime.üzülme demekle olmuyo tabi biliyorum insan ister istemez üzülüyo ama yıpratma kendini.
şimdi sitelere baktım da millet 5 gün kala kanda öğrenmiş yaww yaptırsamm mıı acepp
yok bebem üzülmücemm gerçekten nasibimi bekliom ben merak etme hiç :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?