bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

haa bide o işe alınırsa benim elemanım olacak. satış koordinasyonu bende.
bir arkadaşım daha var. 2 kişiyiz. o arkadaşı işe alınırsa aktif satışa alınacak. ve dolayısıyla benim sorumluluğumda olacak. ben ayarlıcam onun günlük planlarını gideceği yerleri felan.
bide o var. benden talimat alacak. beni tınlamaz felan ben deliririm.hepten sorun yaşarız bu sefer.

canım benim inan hep dua ediyorum size. dün gece çok fina oldum hiç uyumadım ağrım sancım sıkıntım felan vardı bide kustum hep. bi yandan ağlıyorum bi yandan size dua ettim.allahım madamım cucum berrem godjin hepsihamiş olsuunn dedim.

GÜNAYDINNN.....
çok duygusalım anlatamam ya herşeye ağlayasım var bişi dicem madamım 4444 tane tefriciye okuyalımmı pazar gününe kadar...
nedersiniz..?ben inanıyorum dualrımzıın hürmetine inşallah olucak çok seviyorum sizi...inşallah rabbim içindeki umutları boşa çıkarmasın inşallah...
namzlarımdan sonra dua ediyorum sürekli bende aksatıyorum dün başladım tam anlamıyla Rabim kabul etsin...
dün dua ettiğimiz benim arkadaşım hamile ben dedim ona sana bütün topik dua ettim dedim Allah hepinizden razı olsun dedi yarın gelicek bugünde telefonda isminizi söylicem dua etsin diye...

okuyan herkezden Allah razı olsun arkadaşım hamileymiş inşallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder...

ah canım yaaaa.çok sevindiiimmmm. onu soracaktım bende sonuç nedir diye
allahım yaa çok büyüksün. herkese nasip et.
size de en kısa zamanda gelsin melekleriniiizzzzz.

oooo o zaman valla sen tırlatırsın kıyamam sana o zaman ben hiç valla iki ucu boklu değnek misali olmuş sizin iş aynı iş yerinde arkadaş olmak zor dostluktaki alışveriş gibi olmuyor yani du bakalım herşey nasip kısmet rabbim doğrusunu ayarlamıştır zaten biz çok dert etmeyekk
sağolasın zeytinim benimmm çok seviyorum siziiii inan...
okuyalım minnoşumda nasıl yetiştircez az diilki yaaa artık geceleri kocişlerinde eline veririz birer tesbih anca aslında niyet edersek olur okunurda hatta dağıtabilirz benim çevremde okuyacak olan çok var sölerim okurlar napalım berroşum kaçar kaçar paylaşalım
arkadaşın için o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah hayırlı bir şekilde ilerler bide tüp bebekte çoğul olma olasılığı yüksek bizim bir akrabanın üçüde tuttu üçüzleri var ardından bi tanede normal yolla oldu hemencik üçüzler daha 7 aylık filandı şimdi dördüz gibilerr

Son düzenleme:
ah canım yaaaa.çok sevindiiimmmm. onu soracaktım bende sonuç nedir diye
allahım yaa çok büyüksün. herkese nasip et.
size de en kısa zamanda gelsin melekleriniiizzzzz.

amin canım benim inşallah ....
tuttu çok şükür o kdar mutluki...

canım sen topla şimdik sende cucumun zeytinimn tlf var haber alırsın hepsinden...
herkez okuyabildiği kadar okusun pazar gününe kadar eminim 4444 geçer:)
olmadı dağıtırız yakınımdakilere herkezin duası olsun..Rabbim kabul etsin inş..
herkez ne kadar okuduysa desin sen yaz madamım...
olarmı..sonra bunu bağışlarız bebiş isteyenler adına...

senin bende telin yok minnakk özelden atıver mesaj akşamlarıda görüşek arada bir iyi oluyor başım sıkışınca özleyince hemen yazıom berremle cücüme sana da yazayım

iki ucunada başlıcam artık yaaa uuuufffff
bende seviyorum siziiiii

canım bende okurum. hatta şimdi başlayayım. ama kaç okurum bilmiyorum. dün 100 tane niyetledim ama 30 u geçemedim

senin bende telin yok minnakk özelden atıver mesaj akşamlarıda görüşek arada bir iyi oluyor başım sıkışınca özleyince hemen yazıom berremle cücüme sana da yazayım
tmm cnm yazayım. berreninde bende yok nosu. bitek cucumun var. bide subebekin vardı.
kociş sizinle burdan sürekli haberleştiğimi biliyoda telefonlaştığımı bilmiyo
acaba bişe dermiki :44::44:
aman manyak bişe demez demez pek sakin birden ne zaman neye tepki vereceği belli olmuyo. çatlak kocişim.

aa bu arada eymen ismine iyiden iyiye alıştı. artık karnımı severken hep eymeniiimm oğluummm diye seviyo

biz kazandıııııkkkk

hımmm dermiki bişi acep bak şimdi tereddütte kaldım yok bee demez bence ama sen bilirsin istersen sana mesaj çekmem
valla benim kociş cücüyü artık aileden biri sayıyor hatta geçen gün kaynımlar ankaraya gidiecekmiş bişi varmışta istersen sende git dedi cücünle görüşürsün tamam canım Allah kabul etsin çevrende okuyan varsa onlara da söyle
tabikide biz kazandık hepte öyle olucak inşallahh hayırlısıyla

valla dermi der belli olmaz onun sağı solu.
ben bi alıştırayım onu ufaktan sonra ben size mesaj atarım
valla şimdi bilemiyorum daha önce hiç internetten arkadaşlarım olup da onlarla telefonlaşmadım ki siz ilk sanal alem arkadaşlarımsınız. ama ne yalan söyliimm çoğu yakında olan arkadaştan çok daha değerlisiniz. ve öyle çok alıştım ki size hergün haberleşmezsem sizinle eksiklik hissediyorum.

çevremde çok kişi yok cnm ya. bi arkadaşım var ona söylerim okuyabilirse. haftasonuna kadar okuyabildiğimi sana söylerim olur mu.

günaydın canlar nasılsınızzz berrecim arkadaşın hamileymişş çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş...

ben bi öğle arasına çıkıyorum görüşürüz
afiyet olsun canıımmm.
arkadaşıma dedim okusun diye. onun kırmızılar gelmiş. böyle okunurmuş ama çok makbul olmazmış dedi.
bende okuma o zaman öyle dedim. annesine söylicek o okursa benmkiyle toplar söylerim ben sana fıstıkım

günaydın canlar nasılsınızzz berrecim arkadaşın hamileymişş çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş...

günaydın canım

günaydın canım hoşgeldin ben sabah 7.30 ta açılışı yaptım sen uyu

tamam canım allah kabul etsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…