bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bu bir birlik işidir berrem söyledi okudunuz mu bilmiyorum tüm bebek isteyenler için pazar gününe kadar 4444 tefriciyye okuyacağız ben sülaleme dağıttım kendimde başladım okumaya umarım pazara kadar bitiririz okumak isteyen ollursa ve kaç tane okuayacaksa bildirirse sevinirim not alıyorum kenara

uyumadımm kuzum ya böle kırmızılarrr gelcek gibiii böle huzursuzum yabaşımda cok ağrıooo kesinnn gelcek yineee
öleee işte oyy oyy nirde yanlış yapıyommmm aceppp

kime okuyoruz ama birisne niyetlenseydik yaaa

uyumadımm kuzum ya böle kırmızılarrr gelcek gibiii böle huzursuzum yabaşımda cok ağrıooo kesinnn gelcek yineee

oyyyyy kuşummm deme böle belkide gelmicek kırmızılarınnnn inşş ta gelmicekk

bebişim bana 250 yaz eğer daha fazla okursam sölerimmm kuzucumm
Allahım kabul etsin kalbimizdekii dileğiiii gercekleştirsin inş...

ne bilim tatlışşş gelcek gibiii hayırlısı olsun... bu ay gelirsee öbür ay gelmesinnn ya oyy oyyy Rabbim kalbimizdekiniii biliyor inş. tez vakitte bebişler gelicek

bismillah diyorum ve başlıyorum bende. inşallah baya okurum. ben sana okuyabildiğimi mesaj atayım canım olur mu.

cücü bebeğimm sakın üzülme valla bende çok fenayım acaipim bu ay deli gibi ağrı var batıyo yanıo sürekli ha bire tuvaletteyim hep yanılıyorum inşallah 9 ay boyunca yanılırız da alırız bebişlerimizi kucağımıza gelmesin inşallahhh yaaa ama gelirsede üzülmicez tamam mı

sanırım berremin pazar günü demesiyle cücüm ve benim için okunacak çünkü cücümle batlarımız pazar günü inşallah gelmez bizim topikimizdeki arkadaşlara niyet edelim ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin

hadi bakalımmm ben şimdiden 50 okudum inşallah pazara tamamlarız hepsini
bismillah diyorum ve başlıyorum bende. inşallah baya okurum. ben sana okuyabildiğimi mesaj atayım canım olur mu.

tamam minnakım yazdım Allah kabul etsin inşallahh yüreğimizi biliyo inşallah gelmessss
bebişim bana 250 yaz eğer daha fazla okursam sölerimmm kuzucumm
Allahım kabul etsin kalbimizdekii dileğiiii gercekleştirsin inş...

ayy öle cok sevindim ki balım anlatamam ya... maşallah.
hadi bakalım el ele verirsek bitiririss inş... hadi kızlarr bebişler için ...
Allah hepimizden razı olsun inş. kalbimizdeki belli tez zamandaa gercekleşir inş...

ayy ben senii yirimmm lokumum ya....sende bizim ailenin bi parcasısın artık kuzum benim kapım sana hep acık herzaman....gelsen süper olur....bebiş ya
seni cok sefiyommmmm
hadi bakalım hayırlısı olsunnn inş.. meleklerimiz gelir bu ayyy

tamam ozaman canımmmm cucum ve sen için okuyoruzz inşş okyabildiğim kadarını söylerimmm sizee

hepinizden Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere tattırsın hepimizee inş...

hadi bakalımmm ben şimdiden 50 okudum inşallah pazara tamamlarız hepsini

tamam minnakım yazdım Allah kabul etsin inşallahh yüreğimizi biliyo inşallah gelmessss

benmde 30 olduu devam devam tam gaz devam.tamamlarız inşallah. hepinizin bebiş haberlerini alırız sonradaaa.

nasılsın bebişimm....
Allah kabul etsin dualarınıı tatlım benim hamiş hamiş dualar edermiş bizim için yirim seniii ya

kızlar bende cıkıyomm dularımı yapıyımm ni kadar okuyabilirsemm sonram gelirimmm öpüldünüzzz en kocamanındannn

nasılsın bebişimm....
Allah kabul etsin dualarınıı tatlım benim hamiş hamiş dualar edermiş bizim için yirim seniii ya

canım benim iyiyim sen nasılsın?
ederim tabiii. oğlumla beraber dua ediyoruz size. tek elim oğlumda size bebiş dileyerek okuyoruz duamızı. sizinde geliyor melekleriniz allahın izniyleee.
dun berremin arkadaşınada böyle oğlumla beraber okuduk duamızı.
çok şükür onun meleği gelmiiişşşş. sizinde geliyooooo

evet evet bitiricez inşallah yaa berrem neler düşünmüş biizim için ya kıyamam tosbikimee
valla kociş gönderiyodu geçen hafta istersen gidebilirsin dedi ama dedim ben sensiz gitmem o zaman başka zaman dedi:)))
tamam tatlımmmm Allah kabul etsinn
tamam ozaman canımmmm cucum ve sen için okuyoruzz inşş okyabildiğim kadarını söylerimmm sizee

amiiiiinnnnnnnn
hepinizden Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere tattırsın hepimizee inş...

oy ben sana hiç kıyamam yaaa tombişim benimmm oğlusuyla birlik olup bize dua ediyolarr
benmde 30 olduu devam devam tam gaz devam.tamamlarız inşallah. hepinizin bebiş haberlerini alırız sonradaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…