- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.741
bu bir birlik işidir berrem söyledi okudunuz mu bilmiyorum tüm bebek isteyenler için pazar gününe kadar 4444 tefriciyye okuyacağız ben sülaleme dağıttım kendimde başladım okumaya umarım pazara kadar bitiririz okumak isteyen ollursa ve kaç tane okuayacaksa bildirirse sevinirim not alıyorum kenara
uyumadımm kuzum ya böle kırmızılarrr gelcek gibiii böle huzursuzum yabaşımda cok ağrıooo kesinnn gelcek yineee
öleee işte oyy oyy nirde yanlış yapıyommmm aceppp
bu bir birlik işidir berrem söyledi okudunuz mu bilmiyorum tüm bebek isteyenler için pazar gününe kadar 4444 tefriciyye okuyacağız ben sülaleme dağıttım kendimde başladım okumaya umarım pazara kadar bitiririz okumak isteyen ollursa ve kaç tane okuayacaksa bildirirse sevinirim not alıyorum kenara
hoşgeldinnn canımmmm
e tabi canım bu sizin en büyük hakkınız olsa gerek bende cumartesi uyuycaaaaammmm
Merhaba canımm hoşgeldinnnn
kime okuyoruz ama birisne niyetlenseydik yaaa
oyyyyy kuşummm deme bölebelkide gelmicek kırmızılarınnnn inşş ta gelmicekk
uyumadımm kuzum ya böle kırmızılarrr gelcek gibiii böle huzursuzum yabaşımda cok ağrıooo kesinnn gelcek yineee
öleee işte oyy oyy nirde yanlış yapıyommmm aceppp
kime okuyoruz ama birisne niyetlenseydik yaaa
oyyyyy kuşummm deme bölebelkide gelmicek kırmızılarınnnn inşş ta gelmicekk
bismillah diyorum ve başlıyorum bende. inşallah baya okurum. ben sana okuyabildiğimi mesaj atayım canım olur mu.
bebişim bana 250 yaz eğer daha fazla okursam sölerimmm kuzucumm
Allahım kabul etsin kalbimizdekii dileğiiii gercekleştirsin inş...
GÜNAYDINNN.....
çok duygusalım anlatamam ya herşeye ağlayasım var bişi dicem madamım 4444 tane tefriciye okuyalımmı pazar gününe kadar...
nedersiniz..?ben inanıyorum dualrımzıın hürmetine inşallah olucak çok seviyorum sizi...inşallah rabbim içindeki umutları boşa çıkarmasın inşallah...
namzlarımdan sonra dua ediyorum sürekli bende aksatıyorum dün başladım tam anlamıyla Rabim kabul etsin...
dün dua ettiğimiz benim arkadaşım hamile ben dedim ona sana bütün topik dua ettim dedim Allah hepinizden razı olsun dedi yarın gelicek bugünde telefonda isminizi söylicem dua etsin diye...
okuyan herkezden Allah razı olsun arkadaşım hamileymiş inşallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder...
hımmm dermiki bişi acep bak şimdi tereddütte kaldım yok bee demez bence ama sen bilirsin istersen sana mesaj çekmem
valla benim kociş cücüyü artık aileden biri sayıyor hatta geçen gün kaynımlar ankaraya gidiecekmiş bişi varmışta istersen sende git dedi cücünle görüşürsüntamam canım Allah kabul etsin çevrende okuyan varsa onlara da söyle
tabikide biz kazandık hepte öyle olucak inşallahh hayırlısıyla
ne bilim tatlışşş gelcek gibiii hayırlısı olsun... bu ay gelirsee öbür ay gelmesinnn ya oyy oyyy Rabbim kalbimizdekiniii biliyor inş. tez vakitte bebişler gelicek
cücü bebeğimm sakın üzülme valla bende çok fenayım acaipim bu ay deli gibi ağrı var batıyo yanıo sürekli ha bire tuvaletteyim hep yanılıyorum inşallah 9 ay boyunca yanılırız da alırız bebişlerimizi kucağımıza gelmesin inşallahhh yaaa ama gelirsede üzülmicez tamam mı
yok bebeğim üsülmüyom ...sende sakın üsülme hakkımızda hayırlısı olsun meleğim....
benimde cok finaa hep geliomu gibiii hissediyom inş.. hisle kalır kuzummm 9 ay gelmess bizimkilerr... sonra berroşumun gülburak goodjin perimeri hepimiz tüm bebiş isteyenlerinnnnn 9 ay uğramasın kırmızılarr....Allahım sen kabul et dualarımızı....amin
sanırım berremin pazar günü demesiyle cücüm ve benim için okunacak çünkü cücümle batlarımız pazar günü inşallah gelmez bizim topikimizdeki arkadaşlara niyet edelim ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
hadi bakalımmm ben şimdiden 50 okudum inşallah pazara tamamlarız hepsini
tamam minnakım yazdım Allah kabul etsin inşallahh yüreğimizi biliyo inşallah gelmessss
Gelmesin gelmesin bebiş gelsinn yaaaa....
nasılsın bebişimm....
Allah kabul etsin dualarınıı tatlım benim hamiş hamiş dualar edermiş bizim için yirim seniii ya
ayy öle cok sevindim ki balım anlatamam ya... maşallah.
hadi bakalım el ele verirsek bitiririss inş... hadi kızlarr bebişler için ...
Allah hepimizden razı olsun inş. kalbimizdeki belli tez zamandaa gercekleşir inş...
ayy ben senii yirimmm lokumum ya....sende bizim ailenin bi parcasısın artık kuzum benim kapım sana hep acık herzaman....gelsen süper olur....bebiş ya
seni cok sefiyommmmm
hadi bakalım hayırlısı olsunnn inş.. meleklerimiz gelir bu ayyy
tamam ozaman canımmmm cucum ve sen için okuyoruzz inşş okyabildiğim kadarını söylerimmm sizee
hepinizden Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere tattırsın hepimizee inş...
benmde 30 olduu devam devam tam gaz devam.tamamlarız inşallah. hepinizin bebiş haberlerini alırız sonradaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?