- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.761
oy ben sana hiç kıyamam yaaa tombişim benimmm oğlusuyla birlik olup bize dua ediyolarr
canım benim iyiyim sen nasılsın?
ederim tabiii. oğlumla beraber dua ediyoruz size. tek elim oğlumda size bebiş dileyerek okuyoruz duamızı. sizinde geliyor melekleriniz allahın izniyleee.
dun berremin arkadaşınada böyle oğlumla beraber okuduk duamızı.
çok şükür onun meleği gelmiiişşşş. sizinde geliyooooo
evet evet bitiricez inşallah yaa berrem neler düşünmüş biizim için ya kıyamam tosbikimee
valla kociş gönderiyodu geçen hafta istersen gidebilirsin dedi ama dedim ben sensiz gitmem o zaman başka zaman dedi:)))
tamam tatlımmmm Allah kabul etsinn
amiiiiinnnnnnnn
oy ben sana hiç kıyamam yaaa tombişim benimmm oğlusuyla birlik olup bize dua ediyolarr
oğluşumla beraber okuruz tabi teyzesiiii. oğlumda size dua ediyooo. inşallah benm doğuma kadar gelecek bebişleriniz.ama olurda gelmezse doğum sırasındada dua edicem inşallah size. o zaman edilen tüm dualar kabul olurmuş.
bende iyimmm bebişimm valla evdeyimm öle sıkıldım kiii
ölee bekliyoss işte bakalım nolcekk....
oyy ben sizi yerimm ya oğluşuyla dualar ediyomuşşş canımsın ya....
ivit cok sükür berroşun arkidişi hamişmişşş ne güsellll darısı bize olsunn
bitiririzz bebişim Allahın izniyle...
ivit yaa nasıll düşünmüşşş melek arkadaşlarım benim yaa....
oyy her zaman kapım acık bebişimmm kocişinide al gel ne zaman istersennn
selam kızlar ben geldim...
bu pazar cucumla madamımın batları olduğu için onlara okuyalım istedim Rabbim biliyo bizim niyetimizi...
ben koçişede çektirdimaz ama olsun akaşma daha çok çektiricem...
cücümmmm berrem bizim için bişi daha yapıyoo süpris ama sölemem
selam kızlar ben geldim...
bu pazar cucumla madamımın batları olduğu için onlara okuyalım istedim Rabbim biliyo bizim niyetimizi...
ben koçişede çektirdimaz ama olsun akaşma daha çok çektiricem...
sıkma canını fıstıkım.inşallah gelecek bu ay melekler.bende iyimmm bebişimm valla evdeyimm öle sıkıldım kiii
ölee bekliyoss işte bakalım nolcekk....
oyy ben sizi yerimm ya oğluşuyla dualar ediyomuşşş canımsın ya....
ivit cok sükür berroşun arkidişi hamişmişşş ne güsellll darısı bize olsunn
inşallah fırsat bulursam haber veririm canım size ben doğuruyorum diyeeeoyyy inşallah gelir gelmezse bizi sakın unutma zeytinimmmm hep bizi sayıkla bizde sana dua ediyor olacağızzz hatta vaktin olursa mesaj yazabilsen yada arayabilirsen haber verirsin doğuma girecek olan kadın için 7 kere yasin okunmalıymış doğumu kolay olsun diye saat kaç olursa olssun arayabilirsin ben okurum tatlımmm işyerindede okurum hiç problem değil
ayy ilahi berre yaa alemsin ne ara buldun kocişide çektirdinsizi zeytinimle şanslı insanlar olarak görüyorum şu hayatta ne güzel kocişler hep yanınızda
ben berroşuda yirim senide yirimmm gönlü güsellerim ya.... nasıll mutluyum varya sizin gibi dostlarım olduğu için ne kadar şanslııyım Allahıma sükrediyorum sizin gibi can dostlar verdi bana
yaa balımmm sen melekmisinn...ruhunu seviyimm senin ya o güsell kalbine gönlüne göre versin yüce Rabbim....
önce bizeee batımız yakın diye arkasından sana versin meleğiniiiii sen benii öle duygulandırdın öle mutlu edip sevindirdinkiii Allahım senide sevindirsinn güldürsün o güsell yüzünüüü....
kocişindende Allahım razı olsun... baba olsun inş... hemencikk
sıkma canını fıstıkım.inşallah gelecek bu ay melekler.
oğluşum size uğur getirecek teyzesiiiii.
inşallah fırsat bulursam haber veririm canım size ben doğuruyorum diyeee
allah razı olsun canım benim.biliyorum okuyacağınızı.
bu arada benim 100 olduuu. daha devam ediyorum fırsat buldukça. inşallah tamamlarız pazara
valla bebişim ne oldu biliyomusun benim bugün nörolji doktorumda kontrolüm vardı unutmuşum hemen apar opar gittik koçişle metroya bindik ben başladım okumaya napıyon dedi dedim dua okuyom cücüml madamıma okuyoz didim sen biliyonmu bu duayı dedim çıkardım kağıdı hee evet biliyom dedi tmm dedim ben devam ediyom okumaya tabi, sonra diyoki aşkım yaz bakayım bana ordan 10 tane..didim kzuum yaa aferim akşamada çekeris dedim tmm dedi..
bende yirim sizii...
amin inşallah hepimizin koçişleri baba olsun inşalah...
bak şimdi cucum benim bebek isteyenler 41 gün meryem süresini okusunlar yazıyodu...
günde 2 tane okuyabilirim öncem sana ve madamıma okucam niyet ederek ve bugün başladım size.sonra kendimle perimeri ve goodjine inşallah o zmana arkadaşımda gelicek işlerim rahatlamış olur günde 3 tane rahatlıkla okuyabilirim inş...süprizimiz buydu...
yokk bebişim sıkmıyom canımııı öle bi şişliğim var ne bilim her dakka tuvaletteyim geldi gibii oluyooo sanırımm psikolojikk öle gibi gibiii gelioo
inş. gelir bu ay olmadı öbür ay napalımmm bebişimmmm eymen uğur getircekk bizee bir bir hamiş kalıcasss inş...pıtır pıtır doğurcasss valla nüfus patlamasıı yasıcak bizim topişşşş
valla bebişim ne oldu biliyomusun benim bugün nörolji doktorumda kontrolüm vardı unutmuşum hemen apar opar gittik koçişle metroya bindik ben başladım okumaya napıyon dedi dedim dua okuyom cücüml madamıma okuyoz didim sen biliyonmu bu duayı dedim çıkardım kağıdı hee evet biliyom dedi tmm dedim ben devam ediyom okumaya tabi, sonra diyoki aşkım yaz bakayım bana ordan 10 tane..didim kzuum yaa aferim akşamada çekeris dedim tmm dedi..
bende yirim sizii...
amin inşallah hepimizin koçişleri baba olsun inşalah...
bak şimdi cucum benim bebek isteyenler 41 gün meryem süresini okusunlar yazıyodu...
günde 2 tane okuyabilirim öncem sana ve madamıma okucam niyet ederek ve bugün başladım size.sonra kendimle perimeri ve goodjine inşallah o zmana arkadaşımda gelicek işlerim rahatlamış olur günde 3 tane rahatlıkla okuyabilirim inş...süprizimiz buydu...
inş. bebişimm ya...
valla süpriz bombaa ya ....uzun bi sureymiş meryem suresii bebişimm hem calışıyosun hem ev hemde bizee okucaksınnn sen lokumcukmusunn....
Allahım kabul etsin hepimizin dualarını bende fırsat buldukca okumaya calışırım Allahın izniyle....
ayyyyyyy hepimiz hamiş kalalımm yaa nasıl oluruss varyaa düşünmesii bile harikaaa
göbişlii göbişliiitombilik olmak istiyom yaa
canımmm yaaaa süpersinnnn bitanemmmm ne diceğimi bilemedim şimdi çok duygulandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?