bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyy zeytinim yaa çok üzüldümm kuşum bence sen annişinin yanında ol doğumdan sonrası Allah kerim annişe ii bakki o da eymene bakabilsin değilmi ama inşallah şifa bulacaktır kıyamma ya nasıl korkmuştur ona da dua edelim hep beraberr çok geçmiş olsun tatlım

günaydın bebişim hayırlı cumalar ...
ayy sen cok dikkat etceksin kendine bebiş ya...öle aynı odada falan kalmayınnn yaniii annene gitsen daha ii aslında hem annişinin yanında olursun akşamlarıda olsa....
canım benim yaa kıyamam ben annişeevalla canım cok gecmiş olsun ama birinin işini gücünü bırakıp ilgilenmesiii lasım sağlık bu başka bişiye benzemezzz....

sağol canım. kız kardeşim var ama küçük.orta okula gidiyor. haftanın 7 günüde dolu.okul dershane keman kursu felan hiç boş anı yok zaten çocuğun. hemde daha küçük hastane işleriyle ilgilenemez.
tansiyon hala 20 lerdeymiş. bu günde 2 kez tansiyon ilacı kullandığı halde böyle. ben hastanelerle uğraşırım önemli değil benim şuan riskli bi durumum olmadığı için. ama içimde bi korku var annemi acilen bi hastaneye götürmem lazım.

ayy canım benim yaa kıyamam seni çok iyi anlıyorum o zaman evet hemen götürmelisin şuan evdemi ki annen ..?:26:
bugün cuma annişinede dua edelim...

valla cücüm bitircez ama kırmızılar benimde gelcek sanırım sürekli akıntı halindeyim hep kırmızı sanıyorum ama diilmiş diip oh çekiyorum bu sefer geçikti ama diğer aylara göre benimde napak yaa bekleyelim inşallah gelmezler sen kaç okuudn dua dün dedğin 250 bittimi yazimmi onu
günaydın bebişim...
maşallahh
ha gayret bitiricess ....
bende hafif böle leke geldiii gerisi gelcek diye ödüm kopuooo

gelmicekelr gelmicekler ben biliyorum...dulsrımızı rabbim kabul edicek ve bebiş vericek inşallah benim içimde çok güzel hisler var...
bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah üzülmek yok dualara devam...

ne bilemmm bebiş yaaa ben bölee leke gördümm benimde gelcekk gibiinapalımmm hayırlısı bebiş....
kuzum 200 yaz ben 50 yi okuyamadım henüz....ama okurum cuma saatii....
bu arada okunuyooo dimii lekeden bişiy olmaz dün bi sitede adetli kadınlar salat-ı tefriciye okunayabilir diodu:44:

ayy canım benim yaa kıyamam seni çok iyi anlıyorum o zaman evet hemen götürmelisin şuan evdemi ki annen ..?:26:
bugün cuma annişinede dua edelim...

evde canım yaa. bide kıyamam kardeşim çok grip diye o halde onu almış doktora götürmüş.

evet minnoşum okunuyo hade ben toplantıya gidiom off(

kızlar yaaa yine toplantııııııııııııııııııııııı off offf

ayy bebişimminş. erken cıkarsın

gelmicekelr gelmicekler ben biliyorum...dulsrımızı rabbim kabul edicek ve bebiş vericek inşallah benim içimde çok güzel hisler var...
bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah üzülmek yok dualara devam...

balım günaydın....
inş.. gelmesler ama benim gelcek gibiiii
ama inş.... madamım hamişdir inş............
olmadııı bi dahaki ay her birlikte hamişiz Allahın izniyle dualara her zaman devammm bebişşş....iyikii var dualar

offf napıcam ben yaa bi şekilde annemle ilgilenmem lazım. bundan sonra gelmeyeyim en iyisi işe. evde çok fena durumda keşke bi evi toparlayabilseydim yaa.

aynı odada yatmadık zaten canım eşim oturma odasında yattı ama oda hiç iyi değildi.
evide bayadır toparlayamıyorum cok berbat durumda. annemle mi ilgileneyim eşimle mi kendimle mi bilemedim. dün dedi eşim seni annene bırakayım diye de onuda o halde bırakmaya içim el vermedi. yerinden kalkacak hali yoktu. onunda şimdi iyi beslenmeye ihtiyacı var. kendi kendine peynir ekmek den başka bişey yemez.
yya napıcağımı şaşırdım.

kızlarr şuan itibariyle okunmuş olan dua sayımızı söylüyorum tam 2360 tane
maşallah canım yaa. bitecek allahın izniyle.

anlıyorum seni bebişim ya...keşke annişle ilgilenicek biri olsaaaa
sen nasıl her yere yetişiceksinnn tatlışım ya
valla napıcağını sen daha ii bilirsin işi bırakman gerekiyo bırak öncesinde annişinle ilgilen onu ii bi doktora götür...
sonrasında evin işini halledersin takma kafana iş olur yapılır... bi kadın tutarsın bigün temizler sana evini...sakın öle seyleri kafana takma
annişin ii olsun gerisi kolay

ya cucum valla nasıl olacak bilemiyorum nasıl yetişicem onu hiç bilmiyorum.
abime dedim az önce ben izne ayrılayım artık annemle ilgileneyim. sen bu halde nasıl ilgileniceksin dedi. nasıl burda çalışıyosam öyle dedim bende.
ben pazartesi halledicem felan dedi.ama hep öyle diyo sonra yoğun oluyo ilgilenemiyo.

ev için kadın tutucam da ama kadını yapamayacağı şeyler var. yerleştirilecek eşyalar felan bisürü ıvır zıvır . benim bi düzene koymam lazım ki kadın gelsin evi temizlesin. şuan benden başkasının girip yapabileceği bi durumda değil ev. çocuğun odasında dolu eşyalar vardı oda geleceği zaman heryere bişeyler tepiştirdim sonra yerleştiririm diye kaldı öyle.

anne konusunda bişiy diyemicemmm bebişşş ama bir an önce kim ilgilenicekse ilgilensin sağlık bu ....abinde ihmal etmesin
canımcımmmm yaa haftasonu önümüz zatennn toparlarsın pazar günüüüü söle bir toparlarsınn evini esyaları sonrada cağırırsın kadını bebişşş....
olmıcak seyler diilll bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…