- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.801
ayy bebişimminş. erken cıkarsın
balım günaydın....
inş.. gelmesler ama benim gelcek gibiiii
ama inş.... madamım hamişdir inş............
olmadııı bi dahaki ay her birlikte hamişiz Allahın izniyle dualara her zaman devammm bebişşş....iyikii var dualar
offf napıcam ben yaa bi şekilde annemle ilgilenmem lazım. bundan sonra gelmeyeyim en iyisi işe. evde çok fena durumda keşke bi evi toparlayabilseydim yaa.
aynı odada yatmadık zaten canım eşim oturma odasında yattı ama oda hiç iyi değildi.
evide bayadır toparlayamıyorum cok berbat durumda. annemle mi ilgileneyim eşimle mi kendimle mi bilemedim. dün dedi eşim seni annene bırakayım diye de onuda o halde bırakmaya içim el vermedi. yerinden kalkacak hali yoktu. onunda şimdi iyi beslenmeye ihtiyacı var. kendi kendine peynir ekmek den başka bişey yemez.
yya napıcağımı şaşırdım.
maşallah canım yaa. bitecek allahın izniyle.
hayırlı cumalar kızlar Allah okuduğunuz butun duaları kabul etsin
ben çok fena üşüttüm galiba boğazım midem başım kalkmıyo yataktan okuyabilirsen bende okurum ezbere bilmiyorum yavas okurum ben o yuzden
dün eltimi kontrole götürdüm doktora 12 haftalık bebeği çok şirindi ellerini kollarını oynatıyo tepiniyodu erkek gibi dedi çok duygulandım yaa hepimiz yaşarız bole güzelliği tez vakitte inşallah
hepimize hayırlı cumalarrr fıstıklar rabbim dualrımız kabul etsin bugün öğle arası yapmayıp sizinle kalıp dualrımı okuyacağım
cücümmmm deme öle beraber hamiş olcazz bizzzz
bebişkom sen zaten çok sıkıldın biraz anneyle ilgilenmek hem kafanı dağıtır hemde artık bebğine daha fazla zaman ayırmış olursun iş stresinden de biraz olsun uzaklaşmış olursun bence yeter artık git rahat rahat uzatın ayaklarınızı annişle hazırlıklar yapın annen de yanında olur ne bilim sanki ayrılsan daha ii olucakmış gibi ama yinede sen bilirsin tabi
hoşgeldin canım hayırlı cumalar duayı rabbim birgün bizede nasip etçek bizde görcez o güzelliği inanıyorumm
bakalım canım hayırlısı. baya huzursuz oldum ama.anne konusunda bişiy diyemicemmm bebişşş ama bir an önce kim ilgilenicekse ilgilensin sağlık bu ....abinde ihmal etmesin
canımcımmmm yaa haftasonu önümüz zatennn toparlarsın pazar günüüüü söle bir toparlarsınn evini esyaları sonrada cağırırsın kadını bebişşş....
olmıcak seyler diilll bunlar
bebişkom sen zaten çok sıkıldın biraz anneyle ilgilenmek hem kafanı dağıtır hemde artık bebğine daha fazla zaman ayırmış olursun iş stresinden de biraz olsun uzaklaşmış olursun bence yeter artık git rahat rahat uzatın ayaklarınızı annişle hazırlıklar yapın annen de yanında olur ne bilim sanki ayrılsan daha ii olucakmış gibi ama yinede sen bilirsin tabi
:
ahh kuzum ahh ben istemezmiyim nasıl istiyommmm bi bilsennnn
bakalım canım hayırlısı. baya huzursuz oldum ama.
ah canım yaa hemde nasıl sıkıldım.ama önemli olan doğumdan sonrası o yüzden dayanmaya çalışıyorum. doğduktan sonra bana ihtiyacı olacak diye direniyorum devam etmeye çalışıyorum.
bende istiyorum annemle hazırlık yapalım eşyalarını hazırlayalım ama annem bana gelemiyo hiç. ben izne ayrılsamda ya annemde durucam kendi evimde bi hazırlık yapamıcam yada evimde tek başına hazırlık yapıcam. okula giden kardeşim olduğu için annem onu bırakıp evden çıkamıyo.
biliyorum bebeişim ya biliyorumm ama rabbimde bizim yüreğimizi ve isteğimizi biliyor kırmayacak inşallah bizi kendimi o kadar şartladım ki kırmızıların geleceğine gelmezse olaki acaip şaşırırırım herhalde
zeytinim valla ne desemki sen ne düşünüyorsun içinden geleni yap bence ki bence sen son haftaya kadar çalışacaksın gibi duruyorr
öle yüreğimizdekini bilio rabbim ....
ahh ahh inş. gelmess kırmızılar
bende sartladım kendimiii öle lekede gelince belirtilerde o yönde olunca insna ister istemesss sartlıoo kendinii umarım yanılırıssssss
ayyy inşallahhhh bebeğim inşallahh ama şöyle bişi okudum geçen gün insanların en çok hamile kaldıkları kalabildikleri ay mayıs mış vayy be dedim doğru bende mayısta kalmıştım artık olmadı yine mayısı beklerim napimmm
inş. bebişim inş... tabi böle havaların tam ısındığııı dönemlerr mımıtalarda tavan yapıoo herhalde
kışın çalışmak zorluyoo vallapopişimiz dona dona
ahh ahh inş. okadannn beklemeyiss kuzum ya benim mayısta 1 sene olcakkktam mayısta başlamıştık benim bebiştemi o ayı beklioo aceppp:44:
harbi sıyırdıkkk kuzu hee
neyse biz bu ay hamiş kalakta mayısta cinsiyetlerimizi öğreniriz inşallah dime cücüüüüümmm Allahım mübaretk cuma yüzü suyu hürmetine gönder bebeklerimizi valla biz hazırız cücü kulunla
inş. bebişimm ....
bizim bebişler bu ay gelirse inş. sonbaharda doğcaklar Rabbim nasip edersee....
ayyyyyyyyyyyy kuzucummm yaaa nasıl güseldirr kimbilirr....
çağla şikelde doğum yapmışşş oğluşunu doğurmuşşşş hemdee normal doğum uzay koymuşlar adını Allah bağışlasınn....
darısı bizee olsun inş....
valla biz hazırızzz anne olmayaa babalarıda hazır baba olmayaa
valla sülalecek hazırız annem haziranda babanne olacak babam dede bide sonbaharda şöyle güzel bi anane ve dede olsunlar bide bi süper babannesi olacak inşallah bebişimizin babamız zaten leyla olur herhalde dün akşam diyorumki valla sen daha bebişsin daha biz bebeği napıcaz
evet ya kadın doğuruyo çat çat rabbim bizede nasip et
aman aman allah korusun son hafta felan dayanamam ben. düşünsene ben şirketten doğuma gidiyomuşumzeytinim valla ne desemki sen ne düşünüyorsun içinden geleni yap bence ki bence sen son haftaya kadar çalışacaksın gibi duruyorr
dua okuyabildin mi varsa okuduğun yazayım deftere alırsın haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?