bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hepimize hayırlı cumalarrr fıstıklar rabbim dualrımız kabul etsin bugün öğle arası yapmayıp sizinle kalıp dualrımı okuyacağım

hayırlı cumalar kızlar Allah okuduğunuz butun duaları kabul etsin
ben çok fena üşüttüm galiba boğazım midem başım kalkmıyo yataktan okuyabilirsen bende okurum ezbere bilmiyorum yavas okurum ben o yuzden
dün eltimi kontrole götürdüm doktora 12 haftalık bebeği çok şirindi ellerini kollarını oynatıyo tepiniyodu erkek gibi dedi çok duygulandım yaa hepimiz yaşarız bole güzelliği tez vakitte inşallah

cücümmmm deme öle beraber hamiş olcazz bizzzz
bebişkom sen zaten çok sıkıldın biraz anneyle ilgilenmek hem kafanı dağıtır hemde artık bebğine daha fazla zaman ayırmış olursun iş stresinden de biraz olsun uzaklaşmış olursun bence yeter artık git rahat rahat uzatın ayaklarınızı annişle hazırlıklar yapın annen de yanında olur ne bilim sanki ayrılsan daha ii olucakmış gibi ama yinede sen bilirsin tabi
hoşgeldin canım hayırlı cumalar duayı rabbim birgün bizede nasip etçek bizde görcez o güzelliği inanıyorumm

ahh kuzum ahh ben istemezmiyim nasıl istiyommmm bi bilsennnn

bakalım canım hayırlısı. baya huzursuz oldum ama.

ah canım yaa hemde nasıl sıkıldım.ama önemli olan doğumdan sonrası o yüzden dayanmaya çalışıyorum. doğduktan sonra bana ihtiyacı olacak diye direniyorum devam etmeye çalışıyorum.
bende istiyorum annemle hazırlık yapalım eşyalarını hazırlayalım ama annem bana gelemiyo hiç. ben izne ayrılsamda ya annemde durucam kendi evimde bi hazırlık yapamıcam yada evimde tek başına hazırlık yapıcam. okula giden kardeşim olduğu için annem onu bırakıp evden çıkamıyo.

biliyorum bebeişim ya biliyorumm ama rabbimde bizim yüreğimizi ve isteğimizi biliyor kırmayacak inşallah bizi kendimi o kadar şartladım ki kırmızıların geleceğine gelmezse olaki acaip şaşırırırım herhalde
ahh kuzum ahh ben istemezmiyim nasıl istiyommmm bi bilsennnn

zeytinim valla ne desemki sen ne düşünüyorsun içinden geleni yap bence ki bence sen son haftaya kadar çalışacaksın gibi duruyorr

öle yüreğimizdekini bilio rabbim ....
ahh ahh inş. gelmess kırmızılar
bende sartladım kendimiii öle lekede gelince belirtilerde o yönde olunca insna ister istemesss sartlıoo kendinii umarım yanılırıssssss

Salati Tefriciye duasının anlamı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

ayyy inşallahhhh bebeğim inşallahh ama şöyle bişi okudum geçen gün insanların en çok hamile kaldıkları kalabildikleri ay mayıs mış vayy be dedim doğru bende mayısta kalmıştım artık olmadı yine mayısı beklerim napimmm

ayy kızlar yaa dua dilime öle bi yapıştıki her an okuyorum artık zihnime yerleşmiş mi ne demin tuvaletteyken bile baktım okuyorum farkına teee sonra vardım töbe yarabbim dedim töbe töbee

inş. bebişim inş... tabi böle havaların tam ısındığııı dönemlerr mımıtalarda tavan yapıoo herhalde
kışın çalışmak zorluyoo vallapopişimiz dona dona
ahh ahh inş. okadannn beklemeyiss kuzum ya benim mayısta 1 sene olcakkktam mayısta başlamıştık benim bebiştemi o ayı beklioo aceppp:44:
harbi sıyırdıkkk kuzu hee

neyse biz bu ay hamiş kalakta mayısta cinsiyetlerimizi öğreniriz inşallah dime cücüüüüümmm Allahım mübaretk cuma yüzü suyu hürmetine gönder bebeklerimizi valla biz hazırız cücü kulunla

neyse biz bu ay hamiş kalakta mayısta cinsiyetlerimizi öğreniriz inşallah dime cücüüüüümmm Allahım mübaretk cuma yüzü suyu hürmetine gönder bebeklerimizi valla biz hazırız cücü kulunla

inş. bebişimm ....
bizim bebişler bu ay gelirse inş. sonbaharda doğcaklar Rabbim nasip edersee....
ayyyyyyyyyyyy kuzucummm yaaa nasıl güseldirr kimbilirr....
çağla şikelde doğum yapmışşş oğluşunu doğurmuşşşş hemdee normal doğum uzay koymuşlar adını Allah bağışlasınn....
darısı bizee olsun inş....
valla biz hazırızzz anne olmayaa babalarıda hazır baba olmayaa

valla sülalecek hazırız annem haziranda babanne olacak babam dede bide sonbaharda şöyle güzel bi anane ve dede olsunlar bide bi süper babannesi olacak inşallah bebişimizin babamız zaten leyla olur herhalde dün akşam diyorumki valla sen daha bebişsin daha biz bebeği napıcaz
evet ya kadın doğuruyo çat çat rabbim bizede nasip et

sorma bebişş sormaa herkes hazırrr bi bebiş hazır diil aramıza gelmeyee o daa gelcek Allahın izniyle....
kocişler hep bebişş gibi kuzu yaa birliktee büyüycesss işte iki bebişşş
sorma ünlüler ha bire doğuruyoo maşallahh catır catır....

zeytinim valla ne desemki sen ne düşünüyorsun içinden geleni yap bence ki bence sen son haftaya kadar çalışacaksın gibi duruyorr
aman aman allah korusun son hafta felan dayanamam ben. düşünsene ben şirketten doğuma gidiyomuşum

dua okuyabildin mi varsa okuduğun yazayım deftere alırsın haftaya

ah kuzum ya evde hiç okuyamadım dün 100 tane şirkette okudum öyle kaldı. şimdi başlıyorum yine.
okuyabildiğim kadarını söylerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…