bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ama sen yinede yaptırma. daha çok erken. bu seferde pozitif çıkınca keseyi ne zaman görücem stresine gireceksin. az daha bekle cnm sen gününde yaptır test felan. o zman keseyi görmen felanda yaklaşır.çok stres yapmazsın. tekrar aynı stresleri yaşamanı istemiyorum.

doğru diyon bebişim valla bi yanım yaptır dio bi yanım boşver dio kaldım arada ama yaptırmam herhalde ne bilimm ayy yeter artık düşünmek istemioomm offff
gerçi hamile olduğumu öğrensem bende koleram gibi 2 hafta sonra gidiecm doktoraaa

ben o kadar dayanamazdım. benim kese zaten bat dan 2 gün sonra göründü. nokta kadardı ama vardı. bata 1 gün kala doktora gittim o dedi burda bi grilik görüyorum ama direk işte kese diyemem biraz zaman geçsin tekrar bakalım dedi. sonra 3 gün geçti başka bi doktora (şuanki doktoruma) gittim. o keseyi gördü ogün minnacık ama yinede hamile diye kaydetmedi. tatile gidecektim o gece git gel bakalım dedi. dönüşte kalp atışlarını görünce hamile diye kaydetti sisteme.

senin adet döngün neydi bebeğim kaç günde bir oluyordun

işte o zaman vücut kendini hazırlıyormuş bebek için öçyle duymuştum adet gecikmesi olunca benimde geçen ay 2 gün gecikti sen keseyi görebilirsin bebeiş 32 günmüş nerdeyse 5 haftalıkken öğrenmişsin zaten ben 26 günde bir olduğuma göre benim bebiş genelde 3 haftalık çok küçük bişi oluyorr:))))
32 günde 1 di. bi hamiş olmadan önceki ay 7-8 gün gecikti hayatımda ilk kez. subebekinde öyleolmuştu ya hatırlarsan.

ay başıda ağrımaya başlamış bu hamişiinn. Mide bulantısı baş ağrısı halsizlik de var mı. Yada uyku hali.

yok kııız bişicik yok sadece akşamları 10 da uyuyom tavık gibi

uleee ben daaa kese varmı yokmu ne durumdayım ne kadarlık gebeyim hatta gebemiyim hiç bişi bilmiom :26:

evet bebişim 5. haftadaydım öğrendiğimde. hmm evet snn döngün kısa doğru diyosun.

yok kııız bişicik yok sadece akşamları 10 da uyuyom tavık gibi

uleee ben daaa kese varmı yokmu ne durumdayım ne kadarlık gebeyim hatta gebemiyim hiç bişi bilmiom :26:

senin döngün kaç günde 1 di cnm. yani sata göre ne kadarlık oluyo bebiş

evet bebişim 5. Haftadaydım öğrendiğimde. Hmm evet snn döngün kısa doğru diyosun.

Senin döngün kaç günde 1 di cnm. Yani sata göre ne kadarlık oluyo bebiş

zeytinin son adet tarihim 28 ağustos

kürtaj olunca bi kaç gün sarkma oldu tabi bak sıraynan yazem sana.
Normalde 28 günde bir adet olurdum çok zor şaşardı.kürtajdan sonra afalladı biraz
kürtajdan sonra ilk 9 temmuz
ikinci adetim 2 ağustos
son olarak adetim 28 ağustos

amanında cucumda gelmiiişşşş. hoşgelmiiişşşş. bitirdin mi annem sem temisliğiii.

napıyosuzz pıtırcıklarr:82:
cok yoruldumm garii duş aldım bornozla oturuyomm giyincek halim kalmadıı yafff

aboooooooo cıbıldak cücüüühoşgeldin minnoşumm otur şimdi biz sana iki masaj yaparıkk

cıbıldakk cıbıldakk geldimm kıss okdayy ösledim yane siz
ayy valla ne ii olurduu simdii masajjjj saol kuzum benimmm
eee nasılsın kuzumm haftasonuna az kaldıııı cok eğlen olarmıııııııııı pıtırcığımm

inşallahh cücümm hayalimm bol bol eğlenip foto çekmekk ve sizlerle paylaşmakk inşallah kırmızılar da gelip orda beni deli etmezler sen yarın gelemezsin topike sanırım annişle gezersiniz siz hee kız cücü bu arada geçen sana sorduydum ankaranınhangi semtindesin diye cevapladınmı bilmiom ama:84:

şimdi bende evimde olsam duş alsam mis gibi koksam bilg.başında olsam ahhhh ahhhhhhh

inş... kuzum bol bol resimler cek sonrada yolla tımam mıı meleğim....
gelmezzzzz inş.. kuzum benimm ptesiii müjdeli haberlerleeeeeee gelirsin yanımıza inş...
gelirsede takma kafanaaa eğlenmene bak canımın içii
bilmiyom kii kuzum gelebilirmiyimm saat 11 de doktorla randevuu bakalım artıkk ...sonrasında naparıss
gelebilirsemm kacarımm bi ara kuzum öslerimmmmm ben sizi yaa
canım çankaya emekteyiz biz kıs valla görmemişimdir yoksa cevap vermezmiyimmmm canımın içii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…