- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.821
aman aman allah korusun son hafta felan dayanamam ben. Düşünsene ben şirketten doğuma gidiyomuşum
Ah kuzum ya evde hiç okuyamadım dün 100 tane şirkette okudum öyle kaldı. şimdi başlıyorum yine.
Okuyabildiğim kadarını söylerim sana.
Tamam zeytinim sorun etme 100 tanede yeter allah kabul etsin minnoşum o zaman ben 100 taneyi ekliyorum okuyabilirsen söylersin yine tamam mı
tmm bebişim.rabbim kabul etsin inşallah. Eymenin yine yaramazlığı tuttu canımı acıtıyo. Bi yandan okuyorum bi yandan ona kızıyorum. öyle bi itiyoki karnımı yırtıp çıkacak sanırsın.
Dün eşim diyo düşünsene birden eliçıkarmış karnından felan.Dedim sus manyak azını hayra aç. Kafayı yerin herhalde öyle bişe olsa
merhaba kızlarrrr....ne habersiniz*???
çok güldürdün beni yaa kocişin alem valla yaa sizin arkadaş meselesi noldu kuzum çağırdınız mı görüşmeye
alem yaa bende güldüm baya dün öyle diyince. kafayı yerim öyle bişe olsa dedim. niye kibiliyosun içinde bi bebek olduğunu diyo. biliyorum da deli yaratıkmı bu yırtsın çıksın dedim. vardı ya öyle filmler karnından yaratık çıkıyo felanayy tövbe tövbe
valla direk abimle konuşmadım. ama iş başvurusu için bana geliyor cv ler felan. onları inceledim kafama yatanları abime yönlendirdim. mailde de belirttim bide böyle böyle bi arkadaş var istersen onunla da görüşebilirsin dedim. eşime de söyledim abimi hiç müsait yakalayamadım bende mail attım söyledim benden çıktı o isterse çağırırız gelir dedim.
tmm dedi oda. abimde bişe demedi bana kaldı öyle yani şimdilik.
miraba canım...
iyiyiz cok sükür sende iyimisin...
bat bekliyoss bakalım nolcekkk
hoşgeldin canım neyaplım iyiyiz cücümle bat bekliyoruz elimiz yüzümüzde
Tamam o zaman sen yapmışsın yapacağını gerisini düşünmeeee
BENDE İYİM CUCUM...MİS OLMAYA GİDİCEM AMA Bİ TÜRLÜ GİREMEDİM BANYOYA.....O BAT BATSINDA 9 AY BOYUNCA BATTIĞI YERDEN ÇIKAMASIN İNŞ...BEBİŞİMİZ GELSİN ARTIK BEBİŞİMİZ
ayy sen cok yaşa emiiiinş... Tatlım inş..
Miskinlikk cöküoo bazenn insana valla bende gecen gün bi zorlaa banyoya girdimmm ama girene kadar miss oluncaa insan anlıooo
Sende kalk mis mis olun kızcenlee ohhbiz madamımla beklemeye devamm inş.. Hayırlısı olsun
hoşgördük canım...cücümede yazdım batsın o bat 9 ay çıkamasın battığı yerden inş....
öyle valla cucu bazen girmeye çok üşeniyorum çok istediğim halde....akşama bi yere davetliyiz saçımıda yapma lazım....uyku bastı şimdide...gece hiç uyuyamıyorum nerdeyse...gündüzde mayışıyorum uyuduğumda yokya.....
Inş.2 güzel haber alıcaz....:26::26::26:
canım naber nasılsın? Prenses nasıl.ya ben 2 gündür sıfır uykuyla ayaktayım. Geceleri hiç uyuyamaz oldum.gündüzde işteyim. Bana uyku yok.
Bide bulantı başladı.sanki yeni hamileyim gibi. Sende böyle şeyler varmı?
ayy inşallahh yaaaa canım benim hadi sen mislen paklan da davetin gözdesi olun kızınla
inşallahhhh valla bomba gibi düşeriz topikeee
iydir canım...tepiklemekle meşgul kendileri:) bende uyuyamıyorum canım...bazen o kadar kötü çarpıntım oluyo ki yatakta oturuyorum..su içiyorum...genelde sabahları benimde ara ara midem bulanır gibi oluyo...gün içinde de olduğu oluyo...çok dinlememeye çalışıyorum...
Son aylara doğru ilk aylar gibi çıkartanlar varmış....inş.böyle bi şey yaşamayız...zaten kasıklarım çok acıyo...bide çıkarmaya kalksam ne olur acaba!!!
Pazartesi doktor kontrölümüz var..2 haftaya düşürdü kontrölleri...32.haftada gitmiş olucaz yani...artık nefes almak bile zorlaştı sanki karnım yırtılacakmış gibi hissediyorum....krem sürüyorum o biraz rahatlatıyo...gögüs kremide kullanmaya başladım...sende kullansan iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?