- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.841
hemencecik alın beni benım dısar cıkmam lazım anne :) sığmıyom artık ben buraya sıkıldım off yaaa falan diyordurrrrr :)valla ben 2 akşamdr çıkartıyorum. oturamıyorum yatamıyorum. reflüm iyice azdı. karnımı yırtıp çıkacak sanki eymen nasıl itiyo anlatamam sana.
benimde cumartesi kontrol aslında 2 hafta bizimde arası. ama hafta içi gidicem. pazartesi maaş alayımda gideyim salı felan giderim. tahlil yapılacak bu gidişte. öyle dedi doktorum.
göğüs kremine bşlamadım ben henüz ama artık başlamam lazım.
merhabaaaa ben geldimmmm :)
ben iyice kapmışım şifayı kızlar donuyorum hemde soba yanarken gürülgürül bogazım ok kotu nefes aldırmıyo
zeytinim en alttaki cok şirin senin begendiğinde o dimi
valla ben 2 akşamdr çıkartıyorum. Oturamıyorum yatamıyorum. Reflüm iyice azdı. Karnımı yırtıp çıkacak sanki eymen nasıl itiyo anlatamam sana.
Benimde cumartesi kontrol aslında 2 hafta bizimde arası. Ama hafta içi gidicem. Pazartesi maaş alayımda gideyim salı felan giderim. Tahlil yapılacak bu gidişte. öyle dedi doktorum.
Göğüs kremine bşlamadım ben henüz ama artık başlamam lazım.
mide bulanması ve yanma bende de var ama çıkartmıyorum..kötü olmuş çıkartman ya...inş.geçicidir....o eski günleri hatırlmaka bile istemiyorumBu bebişler gününü bekleyecek gibi durmuyolar...mide yanman olursa rennie al dedi doktorum..bende alıyorum geçiyooo....sende dene istersen...
Ne tahlili yapacak acaba!! Kreme başla evet...gögüs ucumu sıkınca sıvı geliyo arada su gibi...
bende cok kötüyüm öksürürken o kadar canım yanıyor ki anlatamam .. ilaç da kullanamam napıcam ben yaaaben iyice kapmışım şifayı kızlar donuyorum hemde soba yanarken gürülgürül bogazım ok kotu nefes aldırmıyo
hosbulduk canım nasılsınnnn ?merhaba canım hoşgeldin
merhabaaaa ben geldimmmm :)
Ömür koyacağim Allah nasip ederse oğlumun ismini...hoşgeldinnn oğlunun adını düşündünüzmü bakalımm güzel annesi
iyiyim canım.sen nasılsın.?hosbulduk canım nasılsınnnn ?
Ömür koyacağim Allah nasip ederse oğlumun ismini...
ben iyice kapmışım şifayı kızlar donuyorum hemde soba yanarken gürülgürül bogazım ok kotu nefes aldırmıyo
ayy elektirikler gitti yaffneysekii cabucak geldiiii cok sıkıloo insan elektirik gidince eski insanlar napıomuşş acaba....
ama okdar yokluğa rağmen ne kadarda mutlularmışşş ya....
aman canım sakın sakın sıkma göğsünü. Erken doğum riski o göğüs ucuyla oynamak. Sütün aksa bile ellememen lasım bebek doğmadan.
Bana da gaviscon şurup diyor sadece doktor. Ama oda bana fayda etmiyor. çünkü ben zaten reflü hastası olduğum için bebekden dolayı da hat safhada yanmalarım. Fayda etmiyo. Doktorumda sabret dayan ilaç veremem diyor.
nolsun hayatım bi öksürük bi acı ölüyorum inan .. hastaneye gitsem mi bilmiyorummiyiyim canım.sen nasılsın.?
bende onun için koycam cucu .. herkesın de benim de evladımın ömrü uzun olsun inş...ayy ben cok severim ömür isminii canım ömrü uzun olsun....
biz rizede yaşarken hep elektrik giderdi.gerçi doğru düzgün elektrik olmazdı desem daha doğru olur. ama ben elektriğin gitmesini çok severdim. ne zaman elektrik gitse babam gaz lambasının ışığında bize kitap okurdu. birsürü seri bitirmişizdir öyle. dizi gibi gelirdi bize. hergün hadi oku hadi oku diye tuttururduk.
nolsun hayatım bi öksürük bi acı ölüyorum inan .. hastaneye gitsem mi bilmiyorumm
bende onun için koycam cucu .. herkesın de benim de evladımın ömrü uzun olsun inş...
Ömür koyacağim Allah nasip ederse oğlumun ismini...
ayy elektirikler gitti yaffneysekii cabucak geldiiii cok sıkıloo insan elektirik gidince eski insanlar napıomuşş acaba....
ama okdar yokluğa rağmen ne kadarda mutlularmışşş ya....
sıkmıyom canım krem falan sürerken aktığı oldu..bende duydum dediğini....rennie ilaç gibi değil pastil gibi bi şey doktor verdi şuruba nazaran o daha iyi bence...haftaiçi gidelim doktora bakalım nasıl minnaklarBen son son renkli ultrasona girmek istiyorum...büyümüş halde bi cdsi daha olsun istiyorum...normal ultrasonda bişey anlaşılmıyo artık...her yerine ayrı ayrı bakmak lazım...öylede bi şey anlmıyom işte...
AYYY ÇOK BEĞENDİM İSMİYLE UZUN ÖMÜRLER YAŞASIN İNŞALLAH OĞLUNUIZ
ahh kıyamma yaa evet hakkaten çok sııkıcı oluyor o zamanlar insanlar kalabalık ailelerle yaşıyormuş cücüm ve bir evde 5 ten fazla çocuk olunca ....yarıda kesmek zorundayım minnak toplantıya gidiyos geneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?