bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hemencecik alın beni benım dısar cıkmam lazım anne :) sığmıyom artık ben buraya sıkıldım off yaaa falan diyordurrrrr :)

ben iyice kapmışım şifayı kızlar donuyorum hemde soba yanarken gürülgürül bogazım ok kotu nefes aldırmıyo
zeytinim en alttaki cok şirin senin begendiğinde o dimi

ben iyice kapmışım şifayı kızlar donuyorum hemde soba yanarken gürülgürül bogazım ok kotu nefes aldırmıyo

evet cucumla bende onu beğenmiştik.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

mide bulanması ve yanma bende de var ama çıkartmıyorum..kötü olmuş çıkartman ya...inş.geçicidir....o eski günleri hatırlmaka bile istemiyorum Bu bebişler gününü bekleyecek gibi durmuyolar...mide yanman olursa rennie al dedi doktorum..bende alıyorum geçiyooo....sende dene istersen...

Ne tahlili yapacak acaba!! Kreme başla evet...gögüs ucumu sıkınca sıvı geliyo arada su gibi...

aman canım sakın sakın sıkma göğsünü. erken doğum riski o göğüs ucuyla oynamak. sütün aksa bile ellememen lasım bebek doğmadan.
bana da gaviscon şurup diyor sadece doktor. ama oda bana fayda etmiyor. çünkü ben zaten reflü hastası olduğum için bebekden dolayı da hat safhada yanmalarım. fayda etmiyo. doktorumda sabret dayan ilaç veremem diyor.

bende cok kötüyüm öksürürken o kadar canım yanıyor ki anlatamam .. ilaç da kullanamam napıcam ben yaaa

merhaba canım hoşgeldin
hosbulduk canım nasılsınnnn ?

ayy elektirikler gitti yaffneysekii cabucak geldiiii cok sıkıloo insan elektirik gidince eski insanlar napıomuşş acaba....
ama okdar yokluğa rağmen ne kadarda mutlularmışşş ya....

ayy gecmişler olsun canım ...
sıcak sıcak corbalar iç böle bol limonlu...
c vitaminlii seyler ye...
ayy ben cok sükür bu sene öleee ağır bi grip gecirmedimm hayret kendime nazarım değcekk

ayy elektirikler gitti yaffneysekii cabucak geldiiii cok sıkıloo insan elektirik gidince eski insanlar napıomuşş acaba....

biz rizede yaşarken hep elektrik giderdi.gerçi doğru düzgün elektrik olmazdı desem daha doğru olur. ama ben elektriğin gitmesini çok severdim. ne zaman elektrik gitse babam gaz lambasının ışığında bize kitap okurdu. birsürü seri bitirmişizdir öyle. dizi gibi gelirdi bize. hergün hadi oku hadi oku diye tuttururduk.

sıkmıyom canım krem falan sürerken aktığı oldu..bende duydum dediğini....rennie ilaç gibi değil pastil gibi bi şey doktor verdi şuruba nazaran o daha iyi bence...haftaiçi gidelim doktora bakalım nasıl minnaklar Ben son son renkli ultrasona girmek istiyorum...büyümüş halde bi cdsi daha olsun istiyorum...normal ultrasonda bişey anlaşılmıyo artık...her yerine ayrı ayrı bakmak lazım...öylede bi şey anlmıyom işte...

ayy ivit cocukken bende bayılırdım elektrik kesintisi oluncaa eskiden daha sıktı tabi....öle eğlenirdikki abimle ne oyunlar oynardık gölge oyunu... annişim hikayeler anlatırdı sobamızzz cıtır cıtır yanardııı biz öle kedii gibi annişimin koynunda uyuyakalırdık....ah ahh

nolsun hayatım bi öksürük bi acı ölüyorum inan .. hastaneye gitsem mi bilmiyorumm

bende onun için koycam cucu .. herkesın de benim de evladımın ömrü uzun olsun inş...

ivit cok güsell bi isim herkesin ömrü uzun sağlıklı olsun canım...
sende dikkat et kendine tatlımmm eğer kötüyse durumun mutlaka git görün doktora yada doktorunu ara

AYYY ÇOK BEĞENDİM İSMİYLE UZUN ÖMÜRLER YAŞASIN İNŞALLAH OĞLUNUIZ
Ömür koyacağim Allah nasip ederse oğlumun ismini...

ahh kıyamma yaa evet hakkaten çok sııkıcı oluyor o zamanlar insanlar kalabalık ailelerle yaşıyormuş cücüm ve bir evde 5 ten fazla çocuk olunca ....yarıda kesmek zorundayım minnak toplantıya gidiyos geneeeee

biliyorum canım ben rennie yi çok kullandım zamanında ama benim doktor nedense sadece gaviscona izin veriyo.
ya benim hiç yok renkli cd yaaa. uffff.

öle bebişimm kalabalık aile cok eğlenceliii herkes ayrı bi teldennn kardeşler ayy süper valla....
oyy kuzuu ya sen simcikkk toplantı bitincedeee zaten evine gidersinn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…