bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

biliyorum canım ben rennie yi çok kullandım zamanında ama benim doktor nedense sadece gaviscona izin veriyo.
Ya benim hiç yok renkli cd yaaa. Uffff.

canım bu aylarda çekilmiş bi cd olsa çok güzel bir anı olur.....benim 2 tane var ma orda biraz küçük...büyümüş haliyilede istiyorum ama bakalım olacak mı.....

Nihayet mis olmaya gidiyorum...bıcı bıcımızı yapalım gelelim...optük sizi teyzeleri....

canım bu aylarda çekilmiş bi cd olsa çok güzel bir anı olur.....benim 2 tane var ma orda biraz küçük...büyümüş haliyilede istiyorum ama bakalım olacak mı.....

bende çok istiyorum hemde çok. ama 275 tl istediler o renkliye girmem için. okadar para veremem ki ben şimdi ona.
napalım öyle hatıramız olamayacak malesef.

cucuuu
annem fenalaşmış
babam apartopar gitmiş. gece olan kanamanın çok çok fazlası olmuş yine. hastaneye götürmüş hemen. kafayı yicem yaaa.

bebişim geldim ama çıkıyorum birazdan zeytin nokta koyup gitmiş yaa çok merak ediyorum arasak kociş yanındaysa olmaz ben akşam mesaj atarım bari
öle bebişimm kalabalık aile cok eğlenceliii herkes ayrı bi teldennn kardeşler ayy süper valla....
oyy kuzuu ya sen simcikkk toplantı bitincedeee zaten evine gidersinn ...

zeytinimmm yaaaanolur iyi olsun rabbim yardım et
cucuuu
annem fenalaşmış
babam apartopar gitmiş. gece olan kanamanın çok çok fazlası olmuş yine. hastaneye götürmüş hemen. kafayı yicem yaaa.

cucuuu
annem fenalaşmış

ayy zeytincik anneiğine acil şifa versin rabbim ama kanaması daha iyi değilmi bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

cucuuu
annem fenalaşmış

zeytinim inşallah bişi yoktur iyidir inşallah bizede haber ver olurmu merak ediyorum...
?

Kirmizilarim gorundu mutsuzum ama umutluyum

bebeğim hiç üzülmek yok bugün 2 oldu meryem suresi olucak bende çok umutluyum az kaldı sakın üzülme rabbim bizim dualrımızı kabul edicek inşallah...
anlaştıkmı kuzum seni çok seviyorum..

bebişim geldim ama çıkıyorum birazdan zeytin nokta koyup gitmiş yaa çok merak ediyorum arasak kociş yanındaysa olmaz ben akşam mesaj atarım bari

zeytinimmm yaaaanolur iyi olsun rabbim yardım et

bebişimmm valla msnden konustuk zeytinimlee annişi hastanedeydii babası götürmüş o durumda kadını sırada bekletiyolarmışş bende dedim keske acilden giriş yapsaydılar hic beklemesdii hemm öleydii son durumlar....
valla annişini iyi bir doktora götürmek istiyolar gerekirse yatsın incelensin neyin nesi diyee... işte zeytinin kız kardesi var onu bırakamıyomuşşş anniş...
bende didimm ikna edin bi sekildee sağlık herşeyin başı....
inşallah ii olucakk Allahın izniyle dualarımız onunlaaa...

Kirmizilarim gorundu mutsuzum ama umutluyum

benimde göründüüü kuzummm böle yavaştannn gelcekkk sanırım
bende mutsuzumm umutluyumda kuzum gibi elbet gelicek nazlı kuzularr

günaydın zeytinim.
annen nasıl oldu merak ettim.?:26:

günaydın zeytinim.
annen nasıl oldu merak ettim.?:26:

canım valla tansiyon kaynaklı sürekli aşırı kanaması oluyodu burnunda. cuma günü hiç durmadı. en son hastanede doktor muayenesinde tekrar aşırı derecede kanama olunca ufak bi operasyonla burun damarlarını yakmışlar kanamayı durdurmak için. kanama durdu ama bu bi yöndende durdurulması iyideğil çünkü tansiyon yükselince burnu kanamazsa beyin kanaması geçirebilir.
ama annemde zaten akdeniz anemisi hastalığı var hiçbir zaman kanı yeterli değil.bide okadar kanama olması kötüydü. yani anlayacağın iki ucu.....
tansiyon kalbede zarar vermiş. şuan kalp doktorundalar. perşembe ye de bi profesör ayarladım akşamına randevu aldım muayenehanesinde. detaylı incelemeye alınsın diye.aynı zamanda cerrahpaşa da da çalışıyo.gerekirse orada yataklı tedavi olacak.
öyle yani. şuan pek bi düzelme yok ama inşallah düzelir.

zeytinim günaydın bebem anniş inşallah düzelecek tatlımm dualrımız onunla hep şimdi nerde evdemi

zeytinim günaydın bebem anniş inşallah düzelecek tatlımm dualrımız onunla hep şimdi nerde evdemi

şuan kalp için hastanede canım.ben işe geldim babam yanında. düzelecek inşallah. yeni bi doktora götürücez perşembe.inşallah onun tedavisi cevap verir.

anladım canım rabbim onlara sağlık versin huzur versin başımızdan eksik etmesin düzelecek sakın üzülme sen yeni doktor da ii gelecek inanıyorum
şuan kalp için hastanede canım.ben işe geldim babam yanında. düzelecek inşallah. yeni bi doktora götürücez perşembe.inşallah onun tedavisi cevap verir.

anladım canım rabbim onlara sağlık versin huzur versin başımızdan eksik etmesin düzelecek sakın üzülme sen yeni doktor da ii gelecek inanıyorum
inşallah canım inşallah.....

sanırım bu sabah itibari ile kırmızılar göründü tontşiim umudumuz 30 mart
yaaa
uf yaa bu ay çok umutluydum yaaaa. tüh.neyse hayırlısı canım. 30 martta gelmez inşallah da o zaman seviniriz. üzülme emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…