- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.861
biliyorum canım ben rennie yi çok kullandım zamanında ama benim doktor nedense sadece gaviscona izin veriyo.
Ya benim hiç yok renkli cd yaaa. Uffff.
canım bu aylarda çekilmiş bi cd olsa çok güzel bir anı olur.....benim 2 tane var ma orda biraz küçük...büyümüş haliyilede istiyorum ama bakalım olacak mı.....
Nihayet mis olmaya gidiyorum...bıcı bıcımızı yapalım gelelim...optük sizi teyzeleri....
öle bebişimm kalabalık aile cok eğlenceliii herkes ayrı bi teldennn kardeşler ayy süper valla....
oyy kuzuu ya sen simcikkk toplantı bitincedeee zaten evine gidersinn ...
cucuuu
annem fenalaşmış
babam apartopar gitmiş. gece olan kanamanın çok çok fazlası olmuş yine. hastaneye götürmüş hemen. kafayı yicem yaaa.
cucuuu
annem fenalaşmış
babam apartopar gitmiş. gece olan kanamanın çok çok fazlası olmuş yine. hastaneye götürmüş hemen. kafayı yicem yaaa.
cucuuu
annem fenalaşmış
Kirmizilarim gorundu mutsuzum ama umutluyum
bebişim geldim ama çıkıyorum birazdan zeytin nokta koyup gitmiş yaa çok merak ediyorum arasak kociş yanındaysa olmaz ben akşam mesaj atarım bari
zeytinimmm yaaaanolur iyi olsun rabbim yardım et
Kirmizilarim gorundu mutsuzum ama umutluyum
günaydın zeytinim.
annen nasıl oldu merak ettim.?:26:
canım valla tansiyon kaynaklı sürekli aşırı kanaması oluyodu burnunda. cuma günü hiç durmadı. en son hastanede doktor muayenesinde tekrar aşırı derecede kanama olunca ufak bi operasyonla burun damarlarını yakmışlar kanamayı durdurmak için. kanama durdu ama bu bi yöndende durdurulması iyideğil çünkü tansiyon yükselince burnu kanamazsa beyin kanaması geçirebilir.
ama annemde zaten akdeniz anemisi hastalığı var hiçbir zaman kanı yeterli değil.bide okadar kanama olması kötüydü. yani anlayacağın iki ucu.....
tansiyon kalbede zarar vermiş. şuan kalp doktorundalar. perşembe ye de bi profesör ayarladım akşamına randevu aldım muayenehanesinde. detaylı incelemeye alınsın diye.aynı zamanda cerrahpaşa da da çalışıyo.gerekirse orada yataklı tedavi olacak.
öyle yani. şuan pek bi düzelme yok ama inşallah düzelir.
zeytinim günaydın bebem anniş inşallah düzelecek tatlımm dualrımız onunla hep şimdi nerde evdemi
şuan kalp için hastanede canım.ben işe geldim babam yanında. düzelecek inşallah. yeni bi doktora götürücez perşembe.inşallah onun tedavisi cevap verir.
sen ne durumdasın canım?
inşallah canım inşallah.....anladım canım rabbim onlara sağlık versin huzur versin başımızdan eksik etmesin düzelecek sakın üzülme sen yeni doktor da ii gelecek inanıyorum
yaaasanırım bu sabah itibari ile kırmızılar göründü tontşiim umudumuz 30 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?