- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.881
zeytinim inşallah bişi yoktur iyidir inşallah bizede haber ver olurmu merak ediyorum...
?
bebeğim hiç üzülmek yok bugün 2 oldu meryem suresi olucak bende çok umutluyum az kaldı sakın üzülme rabbim bizim dualrımızı kabul edicek inşallah...
anlaştıkmı kuzum seni çok seviyorum..
inşallah canım inşallah.....
yaaa
uf yaa bu ay çok umutluydum yaaaa. tüh.neyse hayırlısı canım. 30 martta gelmez inşallah da o zaman seviniriz. üzülme emi.
nazlı bebişimiz olacak yaa. Kıymetli olsun diye nazlanıp duruyo annesi. Gelecek yakında inşallahyok valla bu ay hiç üzülemdim diyebilirm alıştım artık gelince mutlu olucam sadece gelmeyince üzülmicem bebiş bu nazlı olması doğalaynı annesiii hak veriyorum
canım valla tansiyon kaynaklı sürekli aşırı kanaması oluyodu burnunda. cuma günü hiç durmadı. en son hastanede doktor muayenesinde tekrar aşırı derecede kanama olunca ufak bi operasyonla burun damarlarını yakmışlar kanamayı durdurmak için. kanama durdu ama bu bi yöndende durdurulması iyideğil çünkü tansiyon yükselince burnu kanamazsa beyin kanaması geçirebilir.
ama annemde zaten akdeniz anemisi hastalığı var hiçbir zaman kanı yeterli değil.bide okadar kanama olması kötüydü. yani anlayacağın iki ucu.....
tansiyon kalbede zarar vermiş. şuan kalp doktorundalar. perşembe ye de bi profesör ayarladım akşamına randevu aldım muayenehanesinde. detaylı incelemeye alınsın diye.aynı zamanda cerrahpaşa da da çalışıyo.gerekirse orada yataklı tedavi olacak.
öyle yani. şuan pek bi düzelme yok ama inşallah düzelir.
bebeğim inşallah herşey yoluna girecek sen sıkma canını ..
Allah şifa versin bir an önce iyileşicek inşallah...
canım valla tansiyon kaynaklı sürekli aşırı kanaması oluyodu burnunda. cuma günü hiç durmadı. en son hastanede doktor muayenesinde tekrar aşırı derecede kanama olunca ufak bi operasyonla burun damarlarını yakmışlar kanamayı durdurmak için. kanama durdu ama bu bi yöndende durdurulması iyideğil çünkü tansiyon yükselince burnu kanamazsa beyin kanaması geçirebilir.
ama annemde zaten akdeniz anemisi hastalığı var hiçbir zaman kanı yeterli değil.bide okadar kanama olması kötüydü. yani anlayacağın iki ucu.....
tansiyon kalbede zarar vermiş. şuan kalp doktorundalar. perşembe ye de bi profesör ayarladım akşamına randevu aldım muayenehanesinde. detaylı incelemeye alınsın diye.aynı zamanda cerrahpaşa da da çalışıyo.gerekirse orada yataklı tedavi olacak.
öyle yani. şuan pek bi düzelme yok ama inşallah düzelir.
sanırım bu sabah itibari ile kırmızılar göründü tontşiim umudumuz 30 mart
günaydınnn cücümmmm napıyosunn benimde kırmızılar geldi gibi puuffffff
günaydın bebişim....
benimde dün sabah geldii kırmızılar zaten belliydi...
napalım kuzu bekleyip görücess...
dün sana msj attım okumadınmı:44:
napım bebiş kahvaltı bilem etmeden yanınıza geldimmm....
öleceeeee foşur foşur kırmızların bitmesiniii bekliommm cok finaaa geliooo cünkü.... set kurmam lasım önüne
okudum tontişimm ama sen benim cevabı okumamışsın anlaşılan
bu sabah erkencisin hayırdır fıstık temizlik filan mı var benim evi bi görsen leş gibi bu haftada temizlik yapmadım gezdim yattım durdumartık bu akşam başlıcamm
hımm benimkiler henüz o kadar diil yarın yada bu akşam bekliyoruzz yeni batımız bugünden sayarsak 30 mart çin takvimine göre bu ay tutarsa kızım olur senin de oğluşun
amin canım inşallah.bebeğim inşallah herşey yoluna girecek sen sıkma canını ..
Allah şifa versin bir an önce iyileşicek inşallah...
günaydın canım. sağol canım iyi olacak inşallah.zeytinim günaydın...
annişin durumunu okudum hemen...
sen sakın üzme kendini Allahın izniyle iyi olucak tedavisini olucakk ....
dualarımız annişle....
amin canım inşallah.
günaydın canım. sağol canım iyi olacak inşallah.
sennde kırmızılar gelmiş. hayırlısı kuzum yaa.
alla alla bana msj gelmedi kuzu ya....:44:
neyse haber aldım artık nasılsaayok kıs ne erkeniii saat 10 da uyandımmmm aslınd temizlik yapsam hic fina olmıcak bebişşş ama hep üstten üstten böle havalar ısınsın dip köşe yapcam....
bugün süpür sil hep aynı yane.... bizde cumartesi kızılaya gittikk cok soğuktu ...öle hemencik döndük...
pazar günü ben evdeydim kocişin arkadaşının karnına cam saplamış askıtoo arkadaşlarıyla onu görmeye gitti...
elinde bardakla odasına giderken düşüyooo bardak kırılıp karnına Allah korumuş yine derin bi yaraymış... annesi yeni silmiş yerleriiii yaa görünmes kaza
siz naptınız haftasonu bebişş
benim dün geldii tam olarakkk bugün 2. günüm bu ay tam gününde geldi net hesaplarına göre valla ...
ayy kuzum ya bebişimiz gelsinde sağlıkla kız erkek Allahım ne verdiyse yeterki sağlıkla gelsinlerr ya...
günaydın fıstıkkk nassınn bakimm
kızlar yaa ben çok fina yorgunuummm. cuma cumartesi annemin yanındaydım. pazar eve geldim dünya kadar ütü vardı. sabah başladım akşama kadar ütü yaptım. evi biraz toparladım.
daha eymenin ütülerine başlayamadım bile.
gece de 04:25 de eşimin uzun zamndır görüşmediği gerizekalı bi arkadaşı aradı. zırıl zırıl telefon çalıyo. nasıl korktum ilk aklıma annem geldi. dedim kötü bi haber bişey oldu bu saatte eşime söyleyecekler. aklımdan neler geçiyo.
koştum açtım telefonu ama nasıl kalbim çarpıyo bi adam sesi alooo.bide kalabalık bi ortam gürültülü felan.
efendim felan eşimi sordu yengeee uyuyomu diyo.ben asker arkadaşıyım felan. uyuyo bişey mi oldu dedim. neyse uyandırmayın o zaman kusura bakmayın rahatsız ettim felan dedi. baktım o sırada eşim uyandı. dedim uyandı vereyim önemli bişey sanırım felan dedim. verdim eşime diyoki gerizekalı kanka napıyosun yaa niye hiç aramıyosun. tanıdın mı beni. tanıdım diyo eşim niye aramıyosun hiç felan diyo.
eşimde tamam ararım ben seni sonra dedi kapattı.
dedim ne diyo niye aramıyosun diyo dedi. bende bi bağırdım ne demek ya bunun içinmi aramış hayvan mı bu adam felan dedim. eşimde dedi sarhoş pez...
başlarım onun sarhoşluğuna yaa nasıl korktum felan dedim. sonrada sinirden hiç uyumadım. acayip korktum yaaa.
nasıl insanlar var ya allahım manyağıı
iyiyim balım sen nasılsın...?
valla bende hiç dinlenemedim canım çok yorgunum bi görsen cumartesi akşamı eve 4 de geldik dünde geç kalktım maça gittik işte eve geldiğimde geç olmuştu yoruldum zati bişey yapamadım bugün başlıcam bende Allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?