- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.901
ooo süper bi haftasonu olmuş valla havada güzeldi hep şansımıza artık hafta içi yapıcaz temizliği napalım
dualrımız yetişmedi malum hatasonu herkes gezmiş
toplam duamız 3010 berrem senin 250 yi ekledim bende bu sabah işe gelirken 250 okumuşum yolda maşallah dedim kendime
bakalım yarına kadar biter inaşllahh
rabbim kabul etsin hemen sana başlayalım minnoş sonra
BİZDE CUMARTESİ kocişle beyazıt sultahmet eminönü gezdik durduk abimlerde ordaymış şansa buluştuk sonra bize gittik nargile yaktık içtik pöfür pöfür dünde araba pazarına gidip bana araba baktık bakması bile çok heyecanlıydı minnak ya benim olduğunu düşünemiyorum micra vardı bitane kırmıjı süperrrr didim bu olsunama 22 bindi evden çıkarken anlaşma yaptık 15 ten fazla vermicektik tabi benle pazara çıkarsan evdeki hesap uymaz bende nerde pahalı araba var orda kocişim dediki önce bi acemiliğini atabileceğin ucuz bi araba sonra hemen onu satıppp güzel alırız diince tamam dedim
valla bende bu ay çok sevindim tam 26 da geldi çok şükür
şaka diyom minnoşum tabiki sadece bebiş istiyoruz kız erkek farketmez ama önce bi kızım olabilirse yani bu mümkünse süper olurrr
ayy kıyaam sana yaa var işte böyle dengesizler o saatte aranır mı töbe yarabbi
kızlar yaa ben çok fina yorgunuummm. cuma cumartesi annemin yanındaydım. pazar eve geldim dünya kadar ütü vardı. sabah başladım akşama kadar ütü yaptım. evi biraz toparladım.
daha eymenin ütülerine başlayamadım bile.
gece de 04:25 de eşimin uzun zamndır görüşmediği gerizekalı bi arkadaşı aradı. zırıl zırıl telefon çalıyo. nasıl korktum ilk aklıma annem geldi. dedim kötü bi haber bişey oldu bu saatte eşime söyleyecekler. aklımdan neler geçiyo.
koştum açtım telefonu ama nasıl kalbim çarpıyo bi adam sesi alooo.bide kalabalık bi ortam gürültülü felan.
efendim felan eşimi sordu yengeee uyuyomu diyo.ben asker arkadaşıyım felan. uyuyo bişey mi oldu dedim. neyse uyandırmayın o zaman kusura bakmayın rahatsız ettim felan dedi. baktım o sırada eşim uyandı. dedim uyandı vereyim önemli bişey sanırım felan dedim. verdim eşime diyoki gerizekalı kanka napıyosun yaa niye hiç aramıyosun. tanıdın mı beni. tanıdım diyo eşim niye aramıyosun hiç felan diyo.
eşimde tamam ararım ben seni sonra dedi kapattı.
dedim ne diyo niye aramıyosun diyo dedi. bende bi bağırdım ne demek ya bunun içinmi aramış hayvan mı bu adam felan dedim. eşimde dedi sarhoş pez...
başlarım onun sarhoşluğuna yaa nasıl korktum felan dedim. sonrada sinirden hiç uyumadım. acayip korktum yaaa.
nasıl insanlar var ya allahım manyağıı
madamım arabayı alacak ama süremeyecekohh ni güselll yerlere gitmişsiniz kuzucum ....
bayılırım oralaraaaa beyazıt eminönü sultanahmet cok ii yapmışsınız....
ayy ivit ya senin olcağını düşünmek bileeee insanııı delirtioo....
bende reklamları öle bi merakla izliyomuşumkiii kocişş dio hayırdır bu ara araba reklamlarına mirak saldın askım
ayy ivitt ya bende cok sefiom micra cok sekerrr valla....ama tabiiii kocişin haklı öncee söle acemiliği atabilcek bi araba olsunn sonraaa en güselini alırsın inş.. kuzum....
ivit düzenemiii giriyosss bebiş yaa.... ayy ama gelsin artık bebüşlerr yaaaaaa ......
yazınnn koca göbişlerimizle geziniriss inş.böle sıcaklardan sikayet edip dururusss
öle tabiii sağlıkla gelsinlerrr valla benimde ilk önce kızım olsaa süper olur ablası olur ni güselll....
tabiiii Allahım hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin....
evet artık öle yapcaz minnoş...
evet ama yinede iyi okumuşuz kuzu yaa...
ohh ni güselll yerlere gitmişsiniz kuzucum ....
bayılırım oralaraaaa beyazıt eminönü sultanahmet cok ii yapmışsınız....
ayy ivit ya senin olcağını düşünmek bileeee insanııı delirtioo....
bende reklamları öle bi merakla izliyomuşumkiii kocişş dio hayırdır bu ara araba reklamlarına mirak saldın askım
ayy ivitt ya bende cok sefiom micra cok sekerrr valla....ama tabiiii kocişin haklı öncee söle acemiliği atabilcek bi araba olsunn sonraaa en güselini alırsın inş.. kuzum....
ivit düzenemiii giriyosss bebiş yaa.... ayy ama gelsin artık bebüşlerr yaaaaaa ......
yazınnn koca göbişlerimizle geziniriss inş.böle sıcaklardan sikayet edip dururusss
öle tabiii sağlıkla gelsinlerrr valla benimde ilk önce kızım olsaa süper olur ablası olur ni güselll....
tabiiii Allahım hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin....
dengesiz yaa manyak herif. Bide bu adam evli çocuklu felan yani.
Gecenin o saatinde sokaklarda içip sarhoş oluyo. Ben açmasaydım telefonu kesin gel beni al diyecekti eşime. Biz evlenmeden önce hep öyle yapıyodu. Içip biyerlerde sızıyodu eşimi arıyodu oda gidip alıp evine götürüyodu salağı.
ayy kıyamam sana ya...aslında senin artık işi bırakıp evinde bolca dinlenmen lasım bebiş....
ayy o adamda tam odunmuşşşş sinir oluyom böle fikirsizz insanlaraaa içkii içip arıoo bideeeee okuzzzzzzzzzzz....
madamım arabayı alacak ama süremeyecekhamiş olacak hemen.
eşim benm hamileliğimi öğrendikten sonra bidaha vermedi arabayı bana. 7-8 aydır hiç oturmadım direksiyon başına
istanbul trafiğinde riske atmaya değmez bebişlerimizi
berroşum balım
nasılsın...
senin bat ni zaman balım....inş. bu ay senin bebişkonnn gelir inş..............
berroşum balım
nasılsın...
senin bat ni zaman balım....inş. bu ay senin bebişkonnn gelir inş..............
evet canım yaa Allah kabul etsin dualrımızı bize bebişler versin hemencik
evet baya uzun zamandır böle güzelce gezebildim çok şükür kendime geldimm yaww
evet ya yaza gelicek herhalde bizim bebişler olsun daha güzel böle püfür püfür giyiniriz gezeriz son aylarda ben sokağa çıkmam malum 5 kat kolay diil inip çıkamam ha bire teras bizim yazın süper oluyor kocaman ev gibi çadırı kuruyoz oda gibi masamızı sandalyemizi salıncağımızı kuruyoz içine çiçek böcek biide tavşanlar süper oluyor serin serin geçen yıl ördeğimiz de vardı bu sene tavşanlara kaldıkkkuzu kociş muhabbet kuşlarını gönderdi anneme bunların yüzünden olmuyo demiş anneme annem pek istemedi de öle diince aldı
iiki sen açmışsın teli tatlım ben olsam deli olurdum herhalde adamı da fırçalardım sen ii sabretmişsin
canım geçen abimle felan da konuştuk da herşey yasal herkese uygulanan gibi olacakmış.bana torpil yok yani. o yüzden eğer erken ayrılırsam erken işe çağıracaklar.bende oğlumun bana doğduktan sonra ihtiyacı var diye çalışmaya direniyorum.
sorma yaa odun ki ne odun kalasssss. angut hatta. nasıl sinir oldum yaaa.
iyiyim cucum sen napıyon..?
benim bat 21 mart tabi eğer erken gelmezse..
sana mail attım minikkuş...
valla bağıracaktım da adama ya sabır dedim.:
iiki sen açmışsın teli tatlım ben olsam deli olurdum herhalde adamı da fırçalardım sen ii sabretmişsin
sür kuzum sür eğer huzursuz olma kaza felan olursa da allah korusun paniklemem diyosan sür tabi.ama istanbul burası sen nekadar düzgün kullansanda etraf trafik canavarı doluyaaaa banane banane sürcem işteee
ivit ya baharda bende gezcemmm inş. bebişlerimiz göbişimizdeee gezerissböle bol bol pikniğe gidelimm ayyyy
ivit yazında ayrı bi güseldir hamişlik böleee suyumuzu bolca içerizzz her meyveden yeriss... oh mis miss köyümede giderim yazınnn annem organik organik besler benii ayyyy hamişşş olalımmm Allahım nolur......
sizin terasta tam sefa yapmalıkmışşş kuzummmm miss valla bayılıyom teraslı eve.... yazı orda gecioo insanın.... bende balkona cim halı almak istiyomm böle kıs bahcesiii gibi yapmak istiyomm ama hic gezip bakamadımm böle ciceklerimi koyarımmm fener koyarım içine mumlarrr ayyy cok aklımda fikirler var ama uygulamakk böle renkli minderler ay ayy...
valla benim kuş duruyoo hala zaten kocişin arkadaşından geldiğinde hastaydı...zaten ben ne zaman birine bıraksam hasta oluyoooo sonraaa benim ilgimle iyileşiooo bidee arkadaşında tarçın diye bi kuşu varmışşş tarcın yanına gidiomuşşş bunun bizimki pas vermiomuşşsimdikkkk ben soruyom annecim tarcın seni dövdümüüü diom... Allahım bi cenesi düşüooo cok komikler yaa.... gecen gün su içiommm nasıl cırpışıoooo ama görmen lasımmmm bide bi baktım suluğunda su yok dökmüş hepsiniiii aşağıııı hemencik doldurdum nasıl susamışşş
hımm anlıyom bebekimmm napcaksın sende dayanabildiğin kadar dayan ama baktın kii olmuyooo bırak bosver sağlığınız önemlii....
kalassmışşş valla bosver sen sinirlerinii bozmaaa odun işteee bos yere sinirini bozmaa
çok özledim kuşlarımı yaaaaa benimilerde öle çok akıllı yaaa hele tombişi hep aç ve susuz mübarek hayvan
terasımız gerçekten süper minnakım yazın evde oturduğumuzu hiç hatırlamam mayıs haziran gibi açılışı yapıos ooo eylül ekime kadar ev hep toplu ve temizyiyip içip hatta yatabiliyoz tam uyku modunda eve giriyos inşallah yaza gelirsinde misafir ederiz sizi nargilede içeriz ohhh mis mis
bak benim arkadaş yaptı o çim olayını süper oldu ya anlatamam park gibi oldu hemen yapmalısın bu sene bence süper oluyor apayrı bi havası oluyor sizin balkon açıkmı kapalımı
bakalım ne kadar dayanırım. izne ayrılır ayrılmaz hemen bi yardımcı bulup evi temizleticem.bana erken doğacakmış gibi geliyor çünkü.
cucum aldığım tüller felan geldi.taç o hasır puset araba felan.
taçı pembe yerine mavi göndermişler yaa
bide araba biraz yıpranmış gibi.ellerinde başka yoktu herhalde. hemde boyutları felan orda yazılandan baya küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?