bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohhh o zaman senin balkona süper olur büyükmüşte gördünmü fotoyu
ama tabi bu işler biraz masraflı oluyooo valla geçen sene battık resmen sürekli bahouse ıkea koçtaş saksılar çiçekler ayyyy toprak filan masaydı sandalyeydi örtülerdi kırlentlerdi çadırdı salıncaktı offf offf çok masraflı oldu bize ama çokta güzel oldu hani siiznkide süper olacak çok eğlenceli at çim halıyı gir çık süperr
gayet iiyiz canım cücümle benim kırmızılar gelsede gayet iyiyiz valla
slm kuşlarrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınızzzzzzz bakalımmm

berremm batlarımız aynıymış kuşummmm

slm kuşlarrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınızzzzzzz bakalımmm

berremm batlarımız aynıymış kuşummmm

selam canım hosgeldinnn ... iyiyizzz valla geldii kuzuyla bizim kırmızılar ama takmıyosss nasılsa Allahın izniyle gelicek inş.... napalım...
sen nasılsın bakalım....

ivit bayağııı büyükk yabiii uzun bi dökdörtgen....
evet bebiş bayağıı masraflııı ama yapmayıncaa keyfini cıkaramıyosunn.... böle cok abartmadannn bişiyler yapmak lasımm....
şirin olsunn keyfilii olsun yeter... bakalım gidelim bu haftasonu en azından çim halıyı alalım serelim gerisini yavaş yavaş yaparım ben heray bi iki bişiy alsammm zatenn olur...
ivit gördümm kuzum güselmişşş bende bakındım ama istediğim gibi bişiy bulamadımm neyse yapımda sonra gösteririm resminii
before after da yaparım

puseti beğenmedim ya beklediğim gibi güzel değilmiş. görüntü yanıltıyo yani.
tüller felan güzel ama. nazar boncuğu kurdela felan hepsi geldi. artık şekeri yapınca görücez nasıl olacak.
taç da önemli değil ya zaten 3.5 tl di. kadın aradı hemen mesaj yazdım ben.pembe istemiştim diye. özür diledi felan.mesaja gönderi sırasında tekrar bakmadım herşey de mavi olunca onu da mavi koymuşum felan dedi. puset içinde açıklama yaptı felan çinden geliyo ucuz fiyatlı ürünlerde çok da fazla bişey beklememek lazım felan çok tatlı dilli kadın. ilgili baya o yüzden önemli değil yani.

gunaydın kızlar nasılsınız

sen yapta bak nasıl güzel oluyoo akıllım zevkli insanlarız biz allah kahretsin naparsın işte
bebişkom sen neler aldın gene benim haberim yok puset muset o ne
noldu bebiş nie ağlıyosun

insan tatlı dilli oluncaaa herşeyi olumlu karşılıooo ne güselll bişiy ya...
bosver ozaman sağlık olsunn.... bakalım sekerlemeleriii nasıll olcakkk eminimm cok güselll olucakk

günaydın canım...hayırdırr niden ağlıyosun zeynep:44:

sen yapta bak nasıl güzel oluyoo akıllım zevkli insanlarız biz allah kahretsin naparsın işte

Allahım kahretsinn işte yazevk bizden sorulurr...
yapamdaa bakemmm

ben kac gundur geceleri ne de gunduzlerı uyku uyuyamıyorum .. bıktım uykusuz kalmaktan bayılıyorum bacım ama uyuyamıyorum ben napıcamm ..

günaydın canım...hayırdırr niden ağlıyosun zeynep:44:

Allahım kahretsinn işte yazevk bizden sorulurr...
yapamdaa bakemmm
bacım gece gunduz hıc uyku yok . bebek öle tekme atıyor kı nerdeyse karnımdan dısarı cıkacak o tekme attıkca uykum kacıyor .. oturuyorum butun gece asagıya .. gece 1 de yattım 4 de kalktımm .. napacam ben kuzum kac gundur böylee

canlarımm benimm allahım en kısaa zamanda kucaklarımızı doldursun inş.... bende iyiyim bu aralar çalışma zamanlarındayız çalışıyoruz işte

günaydın canım. neden ağlıyosun bakim seennn

ben sürekli bişeyler alıyorum yaa. kociş isyan edecek bigün.
ya hani bebek şekeri aldım ya onları koymak için yine hasırdan tekerlekli bi puset aldım.
hastane şekerlerini kendim yapıcam ya onun için tül kurdela nazar boncuğu felan aldım. lohusa tacı. bide kapı süslemek için tül aldım. kapı süsleri tabi yiğenimden

insan tatlı dilli oluncaaa herşeyi olumlu karşılıooo ne güselll bişiy ya...
bosver ozaman sağlık olsunn.... bakalım sekerlemeleriii nasıll olcakkk eminimm cok güselll olucakk
aynen öyle tatlı dilli kadın çok.kusura bakmayın felan diyincede önemli değil ben sadece bilin diye mesaj yazdım dedim. anlayışınıza teşekkür ederim felan dedi. şimdi baktım mavigönderdiğim tacın parasını iade etmiş. şaşırdım. gerçekten ilgili ve iyi bi satıcı.

bacım sen o bebek sekerını kapı suslerını lohusa tacı falan nerden aldın onları?

daha dur sen daha ne tekmesi. asıl tekmeler rahatsız eden hareketler ilerdeee.korkutmak gibi olmasın da bu şikayetler için çok erken sen şöyle bi 25 haftalarda felan gör. hele benim gibi 34 e gelinceee

daha dur sen daha ne tekmesi. asıl tekmeler rahatsız eden hareketler ilerdeee.korkutmak gibi olmasın da bu şikayetler için çok erken sen şöyle bi 25 haftalarda felan gör. hele benim gibi 34 e gelinceee
bacım atsın tekme atsın da ben ona odaklanıyorum ya sımdı oğlum dıye seslenıyorum elımı koyuyorum bı bakıyorum kı hopppp uykum muyku kalmadı .. bugun renklı ultrasonum var hayatımm .. hangi satıcı kadın yaaa? ne aldınız gene anlatın bakalımm

ayy canım yaa kıyamam uykusuzluk cok kötüdür Allah yardımcın olsun her hamişin sorunu bu...
naparsınn sabır bebişş böle ılık ballı süt iç bebeğinde sakinleşir belkii uyursun çikolata falan

canlarımm benimm allahım en kısaa zamanda kucaklarımızı doldursun inş.... bende iyiyim bu aralar çalışma zamanlarındayız çalışıyoruz işte

aminnn hepimizin inş.. minnoş ya...calışın çalışın bu günleri ii değerlendirin inş. bu ay senin meleğinde gelir inş............

ayy ne anlayışlıymışş valla böle satıcıya can kurban...

ayy kıyamam sana yaaa ama elden bişicik gelmiyor ki az kaldı sabır demekten başka bişey diyemiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun
ben kac gundur geceleri ne de gunduzlerı uyku uyuyamıyorum .. bıktım uykusuz kalmaktan bayılıyorum bacım ama uyuyamıyorum ben napıcamm ..

ooo hade bakalım çok çalışın Allah boş duranı sevmeeezzzz bu bahar bebişler gelsin dilerim kii

anladım canım şimdi evet yetişemiyom sana valla abimler de odalarını almışlar ev şeklindeyim dolabı filan sanırım bakalım çok merak ediyorum gelince görcez bakalımm

ayy zeytin ya çok az kaldı bebem seninnn beni heyecan basıyor valla yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…