- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.941
bakalım cücüm bugun reklı ultrasonumuz var ..heyecandan gebereceğimmayy canım yaa kıyamam uykusuzluk cok kötüdür Allah yardımcın olsun her hamişin sorunu bu...
naparsınn sabır bebişş böle ılık ballı süt iç bebeğinde sakinleşir belkii uyursun çikolata falan
aminnn hepimizin inş.. minnoş ya...calışın çalışın bu günleri ii değerlendirin inş. bu ay senin meleğinde gelir inş............
ayy ne anlayışlıymışş valla böle satıcıya can kurban...
ayy kıyamam sana yaaa ama elden bişicik gelmiyor ki az kaldı sabır demekten başka bişey diyemiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun
ooo hade bakalım çok çalışın Allah boş duranı sevmeeezzzz bu bahar bebişler gelsin dilerim kii
anladım canım şimdi evet yetişemiyom sana valla abimler de odalarını almışlar ev şeklindeyim dolabı filan sanırım bakalım çok merak ediyorum gelince görcez bakalımm
bacım sen o bebek sekerını kapı suslerını lohusa tacı falan nerden aldın onları?
bacım atsın tekme atsın da ben ona odaklanıyorum ya sımdı oğlum dıye seslenıyorum elımı koyuyorum bı bakıyorum kı hopppp uykum muyku kalmadı .. bugun renklı ultrasonum var hayatımm .. hangi satıcı kadın yaaa? ne aldınız gene anlatın bakalımm
aminnn hepimizin inş.. minnoş ya...calışın çalışın bu günleri ii değerlendirin inş. bu ay senin meleğinde gelir inş............
ooo hade bakalım çok çalışın Allah boş duranı sevmeeezzzz bu bahar bebişler gelsin dilerim kii
ahh bacım Allah sana tek nefeste hayırlı dogumlar yapmayı nasıp etsınnn .. oğluna kavusacaksın en yakın zamanda ne güzel.. eymen paşa mıydı senın paşacanım ben herşeyi internetten alıyorum gittigidiyordan aldım onların hepsini. çalıştığım için dışarıda alışveriş zamanım olmuyor malesef.
öyle oluyor yaa sen onun tekmelerini hissedince tüm ilgi orda oluyo.sen uyumaya bak daha çok tekmeleyecek annesi.
ultrason sonuçlarında inşallah iyi çıkar cnm.
Rbbım ısteyen herkese en yakın zamanda verır ınsallah..çalışıyoz bakalım inş rabbim nasip eder
cücüm duanı okuyon muu bebem ne durumdasın
bakalım cücüm bugun reklı ultrasonumuz var ..heyecandan gebereceğimm
bu öpücük oglumdan sana
çalışıyoz bakalım inş rabbim nasip eder
su bebek sanırım doğum yaptı facete gördüm nerisona senin doğum ne zaman demiş o da şubatın sonuna kadar normal olmazsa sezaryana alıcaklar demiş herhalde olmuştur su bebek
ben gıdıyorum sımdı bakırkoye gıdecegım kendınıze ıyı bakın ...3 de orda olcammyok valla okuyamadım hala... şimcik evimi süpürüyommm bitsin işlerim okucam bebişim....
ayyy hadi bakalımmm git gör kuzucuğunu inş. herşey yolundadır bebiş....
kacta gidiceksinn
calışın calışın inş. canım benim hayırlısıyla gelceklerrrr bebişler.... baharda bolcaaa hamiş olcak inş..
aaaa ciddimiii kızcesini doğmuşturrr ...Allahım sağlıklı uzun ömür versin su bebeğe....
darısı bize olsun
yok valla okuyamadım hala... şimcik evimi süpürüyommm bitsin işlerim okucam bebişim....
ayyy hadi bakalımmm git gör kuzucuğunu inş. herşey yolundadır bebiş....
kacta gidiceksinn
calışın calışın inş. canım benim hayırlısıyla gelceklerrrr bebişler.... baharda bolcaaa hamiş olcak inş..
aaaa ciddimiii kızcesini doğmuşturrr ...Allahım sağlıklı uzun ömür versin su bebeğe....
darısı bize olsun
Teyzecikler biz ultrasona gıdecegız onun ıcın cıkmamız lazımm.. Bu deli anneyi heyecandan mide bulantısı bastı... Bızım ıcın dua edın . Sizi seviyoruz.. Pipimi görsede rahatlasaa
bakalım cücüm bugun reklı ultrasonumuz var ..heyecandan gebereceğimm
bu öpücük oglumdan sana
Teyzecikler biz ultrasona gıdecegız onun ıcın cıkmamız lazımm.. Bu deli anneyi heyecandan mide bulantısı bastı... Bızım ıcın dua edın . Sizi seviyoruz.. Pipimi görsede rahatlasaa
neden beni yalnız bırakıyonuz yaaa
kıs minnak bende burdayım her kosuldaaa laf yetiştiririm...
şimcikk caylı kek yapcamm....
evi sildim süpürdüm...
banyo wc temizlendiii yiterr
şimcikkk homini gırtlakkk baktımda öle tariflere millet düdüklüde bilem kek yapıı
burdayızz tatlımmmm:13::13::13:
pis boğazlar sizi yaa çaylı kek miş bende o zaman hımmmmmmmmmmmmmmmm napsam ki eh buldum muhallebili kadayıf yapimm en çok onu seviyos biz
valla süpersin ya ne güzel temizlik bitti temizlendi offf benimde yapmam lazım haftasonu da cumartesi akşamı arkadaşlar gelcek yemeğe
burdasınız ama boş boş duruyonuz yaw yazın çekinmeyin
pis boğazlar sizi yaa çaylı kek miş bende o zaman hımmmmmmmmmmmmmmmm napsam ki eh buldum muhallebili kadayıf yapimm en çok onu seviyos biz
valla süpersin ya ne güzel temizlik bitti temizlendi offf benimde yapmam lazım haftasonu da cumartesi akşamı arkadaşlar gelcek yemeğe
burdasınız ama boş boş duruyonuz yaw yazın çekinmeyin
temizliğimi cumartesi yapmıştım bugün oturuyommm bişicikler hazırladıydım kendimeee tıkınıp geldim yoksam buralardayımmm
tamam hade öyle olsun bakalımmm affeettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?