bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bakalım cücüm bugun reklı ultrasonumuz var ..heyecandan gebereceğimm

bu öpücük oglumdan sana

bacım sen o bebek sekerını kapı suslerını lohusa tacı falan nerden aldın onları?

canım ben herşeyi internetten alıyorum gittigidiyordan aldım onların hepsini. çalıştığım için dışarıda alışveriş zamanım olmuyor malesef.
öyle oluyor yaa sen onun tekmelerini hissedince tüm ilgi orda oluyo.sen uyumaya bak daha çok tekmeleyecek annesi.
ultrason sonuçlarında inşallah iyi çıkar cnm.

su bebek sanırım doğum yaptı facete gördüm nerisona senin doğum ne zaman demiş o da şubatın sonuna kadar normal olmazsa sezaryana alıcaklar demiş herhalde olmuştur su bebek

ahh bacım Allah sana tek nefeste hayırlı dogumlar yapmayı nasıp etsınnn .. oğluna kavusacaksın en yakın zamanda ne güzel.. eymen paşa mıydı senın paşa
çalışıyoz bakalım inş rabbim nasip eder
Rbbım ısteyen herkese en yakın zamanda verır ınsallah..

cücüm duanı okuyon muu bebem ne durumdasın

yok valla okuyamadım hala... şimcik evimi süpürüyommm bitsin işlerim okucam bebişim....

bu öpücük oglumdan sana

ayyy hadi bakalımmm git gör kuzucuğunu inş. herşey yolundadır bebiş....
kacta gidiceksinn

çalışıyoz bakalım inş rabbim nasip eder

calışın calışın inş. canım benim hayırlısıyla gelceklerrrr bebişler.... baharda bolcaaa hamiş olcak inş..

su bebek sanırım doğum yaptı facete gördüm nerisona senin doğum ne zaman demiş o da şubatın sonuna kadar normal olmazsa sezaryana alıcaklar demiş herhalde olmuştur su bebek

aaaa ciddimiii kızcesini doğmuşturrr ...Allahım sağlıklı uzun ömür versin su bebeğe....
darısı bize olsun

ben gıdıyorum sımdı bakırkoye gıdecegım kendınıze ıyı bakın ...3 de orda olcamm

amiiiinn tontişim aminnnn

Teyzecikler biz ultrasona gıdecegız onun ıcın cıkmamız lazımm.. Bu deli anneyi heyecandan mide bulantısı bastı... Bızım ıcın dua edın . Sizi seviyoruz.. Pipimi görsede rahatlasaa

Teyzecikler biz ultrasona gıdecegız onun ıcın cıkmamız lazımm.. Bu deli anneyi heyecandan mide bulantısı bastı... Bızım ıcın dua edın . Sizi seviyoruz.. Pipimi görsede rahatlasaa

hadi bakalım bizde hayırlı haberlerini bekliyorusss bebiş....
annişine pipini gösterde rahatlasınnnn tımam mııı annesinin ömrü

ohhhh mis misss teyzesi yesin onuuuu hadi gidin de görün birbirinizi

bu öpücük oglumdan sana

hadi bakalımm güzel haberlerle gelin inşallah

neden beni yalnız bırakıyonuz yaaa

kıs minnak bende burdayım her kosuldaaa laf yetiştiririm...
şimcikk caylı kek yapcamm....
evi sildim süpürdüm...
banyo wc temizlendiii yiterr
şimcikkk homini gırtlakkk baktımda öle tariflere millet düdüklüde bilem kek yapıı

pis boğazlar sizi yaa çaylı kek miş bende o zaman hımmmmmmmmmmmmmmmm napsam ki eh buldum muhallebili kadayıf yapimm en çok onu seviyos biz
valla süpersin ya ne güzel temizlik bitti temizlendi offf benimde yapmam lazım haftasonu da cumartesi akşamı arkadaşlar gelcek yemeğe
burdasınız ama boş boş duruyonuz yaw yazın çekinmeyin
burdayızz tatlımmmm :13::13::13:

temizliğimi cumartesi yapmıştım bugün oturuyommm bişicikler hazırladıydım kendimeee tıkınıp geldim yoksam buralardayımmm

normalde yapmam sütlü yaparımdaa süt bitmişşşş:bende yoğurtlu sefmiyomm böle cok sıkışınca caylı yapıyom güselll oluyooo valla kakaolu hindistan cevizliii cevizli fıstıklı yapım söleee enerjii deposuuu
ohhh valla sende yap kuzu akşam cayla ii gidiooo
aman yaparsın nolcekkkk yeterki işe başlaaa bende diyodum nasıl bitcek bu ev oldu bitti hemencik....
koltukların üstündeki polarları yıkadım...hava güselll didi kurusunlar dışarıı astımm ikisini kuruttum üçüncüsü elimden düştüü komsunun ipinde ölece kalkaldııgittim evde yok hatunn öle bi koltuğummmm öksüz kaldıı....cok kirleniooo üzerine örtü örtmessem acık renk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…