- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.961
normalde yapmam sütlü yaparımdaa süt bitmişşşş:bende yoğurtlu sefmiyomm böle cok sıkışınca caylı yapıyom güselll oluyooo valla kakaolu hindistan cevizliii cevizli fıstıklı yapım söleee enerjii deposuuu
ohhh valla sende yap kuzu akşam cayla ii gidiooo
aman yaparsın nolcekkkk yeterki işe başlaaa bende diyodum nasıl bitcek bu ev oldu bitti hemencik....
koltukların üstündeki polarları yıkadım...hava güselll didi kurusunlar dışarıı astımm ikisini kuruttum üçüncüsü elimden düştüü komsunun ipinde ölece kalkaldııgittim evde yok hatunn öle bi koltuğummmm öksüz kaldıı....cok kirleniooo üzerine örtü örtmessem acık renk ya
amannnn açık renk başka koyu renk başka dert minnoşum ya benimkilerde koyu kahve acaip toz belli ediyo yerden önce hep koltukları süpürüyom ben
Kıslar napıyosunus yafffff.
Kek mek bak sennnn süper yaaa. Bak şimdi olsada yesek....
Bide şu muhallebili kadayıf nasıl ki. Hanişu muhallebi üzerine kavrulmuş kadayıf dökülüyo o mu?
yes bebeğim ta kendisi biz çok sevios onu
anammm bende pek severim onuuuu.
kayınvalidem yapardı.
tarifini banada verirmisiinnnn.
Kıslar napıyosunus yafffff.
Kek mek bak sennnn süper yaaa. Bak şimdi olsada yesek....
Bide şu muhallebili kadayıf nasıl ki. Hanişu muhallebi üzerine kavrulmuş kadayıf dökülüyo o mu?
kızlaarrr yaa az önce bizim eski şöför aradı beni biz çok yerlere giderdik hep o götürürdü beni çok ii anlaşşlırdık adamla 40 küsür yaşında ve baba olacaktı aradım cuma günü oldu mu diye önümüzdeki hafta demişti şimdi aradı oldu diyor cuma gecesi doğmuş bebişleri ayyy çok duygulandım yaaa eşiyle isim konusunda arada kalmışlar biri fatih demiş biri uğur hangisi olsun di,yor bana soruyo ayy abi dedim ben şimdi çok duyguluyum karar veremem ikiside çok güzel Allah analı babalı büyütsün
benim kırmızılar gelmemiş
sabah tuvalette bi damla aktı şimdi baktım bişicik yok:26:
cücüm ya aramız açılıyo gene offfff şimdi bugünden sayamıycam ben
artık ne zaman gelirse oy yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 360746
Malzemesi:
250 gr. kırık kadayıf
yarım su bardağı tereyağı veya margarin
1.5 çay bardağı şeker
1 su bardağı ceviz veya fındık içi
Muhallebisi için:
1 kg. süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 kutu krema yada 1 poşet kremşanti
1. Kadayıf eritilmiş tereyağda rengi koyulaşana kadar kavrulur. İçine şeker ve ceviz ilave edildikten sonra biraz daha kavrulur. Kadayıfın yarısı dikdörtgen borcamın altına serilir.
2. Bir tencerede krema veya kremşanti hariç tüm malzemeler çırpılarak pişirilir ve mikserde 15-20 dk. çırpılır. Ilıdığında krema veya kremşanti ilave edilip tekrar çırpılır ve soğumaya bırakılır.
3. Muhallebi iyice soğuduktan sonra kadayıfların üzerine dökülür. Muhallebinin üzeri kalan kadayıfla kaplanır. Soğuk olarak servis yapılır.
Yemek Tarifleri: Muhallebili kadayıf tatlısı - Lezzet Dergisi
Yemek Tarifleri
ayy sinir etti beni su net kesilip duruooo
benim kek fırında valla bebişşşş cok güsell kabardı ....
ayy yakın olsak valla getirirdimmm yada aynı işte falan olsakkk hergün gün yapardık herhaldee herkes bişiyler getirirdii
ayy kuzunun yaptığı harika oluyooo valla muhallebiii canafarlarıı iş başındaahem sanada faydalıı sütlü tatlı
ayy maşallah kuzum yaa ömrü uzun olsun.... cidden ne güselll duygular ya darısı başımızaa söleseydin dua etsinnn hepimize bebişim
kıs demee....
hamişş olma olasılığında var bununda farkındamısın kuzucumm
hemencik ara mesafe onu düşünüoooo
amanınnn nasılda güselll görünüooooo valla gözüm döndüüü karnımda acıktııı zatennn
ayyyy çok heycanlandımmmm bebikimmm inş inşşş hamiş olursunnn
ay tabi onu düşüncem yaa sende haa kuzucum nasıl olurda hamiş düşünürsün beni rüyamda görsem de inanmıcam artık
yok kıs bebem nazlanıo işte gelcekler de cücümle aramı açmaya çalışıyo yere batasıcalar
ayy sinir etti beni su net kesilip duruooo
benim kek fırında valla bebişşşş cok güsell kabardı ....
ayy yakın olsak valla getirirdimmm yada aynı işte falan olsakkk hergün gün yapardık herhaldee herkes bişiyler getirirdii
ayy kuzunun yaptığı harika oluyooo valla muhallebiii canafarlarıı iş başındaahem sanada faydalıı sütlü tatlı
ayyyy çok heycanlandımmmm bebikimmm inş inşşş hamiş olursunnn
ayyyy gelmesiiiinnnnnnnn. çok heyecanlandıımmm.
gelmesin o kırmızılar allahım nolur bebiş olsuunnnn.
belkim yerleşme kanamasıdırr olur mu olurr inşş ta olurr hatırlarmısın bilmem ben koleranın topikine geldikten sonra sen hamiş kalmıştın belkim ayağım uğurlu gelir yine hamişsindirrr
ay tabi onu düşüncem yaa sende haa kuzucum nasıl olurda hamiş düşünürsün beni rüyamda görsem de inanmıcam artık
yok kıs bebem nazlanıo işte gelcekler de cücümle aramı açmaya çalışıyo yere batasıcalar
inşallah diim tabi ama ağız alışkanlığı bir inşallah bu yoksa içimde şimdilik öyle bir ümit yokbidahaki aya inşallah ama
zeytinimmmmmmmmmm gelir o gelir sen hamişsin heyecan sana gelmez fazla heyecan yapma tamam mı
aaaaaa ben bunu uunutmuşum bak öyle bişi olursa işte seni yerim
inşallah diim tabi ama ağız alışkanlığı bir inşallah bu yoksa içimde şimdilik öyle bir ümit yokbidahaki aya inşallah ama
zeytinimmmmmmmmmm gelir o gelir sen hamişsin heyecan sana gelmez fazla heyecan yapma tamam mı
aaaaaa ben bunu uunutmuşum bak öyle bişi olursa işte seni yerim
ayy cıldırık bu hatun yaaa...
düşüncen tabee kıs belkimmm yerleşiyooo nazlı minnakkk aaaa...
inş.. hamişsindirde ozaman rüyalarını hatırlatcam ben sanaaa
inş... kuzum hamişdirr.........
sen hamiş kal bende seni yerim kuşummmm
hehhehe çıldırıkım evet beni bu nazlı bebişler çıldırttı
Cücüm adet günü yerleşme kanaması olur mu kız delü :26:
Hamişsem 41 yasin okuycam söz rabbime kendim hemde
Hehehehhe hadi bakalım bak şimdi gene heveslendim yahuAma yok yaw ddilimdir gelir gelir akşama yada yarın çok severler beni sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?