- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.981
ayyy oğlumda heyecanlandıııı. kardeş gelsiiiinnnnn. ben razıyım ya heyecanlanmaya. yeterki gelsin bebiş oğluşumla bana hiç bişeycik olmas. senin ilk kızın olacak kıs öyle hissettim şimdik.
ne bilim ben delüüü yerleşir yerleşir sanamı sorcakkkayyy inş.. Meleğimm yaa inş.. Sen bi hamişşş kal söz bende arkandan hamiş kalcammm hayırlısıylaa allahımmm
oyyyy ben seni yerimmmmm minnaakkk heyecanlanın o zaman bi kaç güne müjdeli yada müjdesiz haberlerle gelirim ben
Off cücüm insan kestiremiyoki biliyosun bi kaç aydır hep şaşıyo hatta bak not almışım
kasım da 24 günde gelmiş
aralıkta 29
ocak 25
şubat 23
bu ay 26. Gün bakalım 29 a kadar müddet var
Kız ya hamişsem ama insan hisseder yaa dime :26:ben bişi hissetmiyom rabbim hayırlısını versin ben hamişsem sen arkamdan gel ben diilsem önden sen buyur valla bunu daha çok istiyorumm hiç yalansız
oyyyy ben seni yerimmmmm minnaakkk heyecanlanın o zaman bi kaç güne müjdeli yada müjdesiz haberlerle gelirim ben
off cücüm insan kestiremiyoki biliyosun bi kaç aydır hep şaşıyo hatta bak not almışım
kasım da 24 günde gelmiş
aralıkta 29
ocak 25
şubat 23
bu ay 26. gün bakalım 29 a kadar müddet var
kız ya hamişsem ama insan hisseder yaa dime :26:ben bişi hissetmiyom rabbim hayırlısını versin ben hamişsem sen arkamdan gel ben diilsem önden sen buyur valla bunu daha çok istiyorumm hiç yalansız
ya bebişşş benimde ölee düzensizdii biliyonnn hep gec gelioduuu buda umutlandırıyodu beniii sonra hüsran ...
Hayırlısı ne diyim bebişimmm ama senin erken gelioduuu hep bi bakmışsınnn hamişsinnn ayyy nasıl sevinirimmm nasılll bi bilsen...
Biliyorumm kuzum benimmm sen bana nasıl sevinirsen bende senin için ölee içten kendim gibi sevinirim emin ol
sen boşver gün hesabınııı kızın olacaaaakkk bak bu ciciden alıp giydirces kızınaaaa
Eki Görüntüle 360767 Eki Görüntüle 360768
sen boşver gün hesabınııı kızın olacaaaakkk bak bu ciciden alıp giydirces kızınaaaa
Eki Görüntüle 360767 Eki Görüntüle 360768
buna eminim minnakım çok sefiom seni biliyosun tontiş inşallah hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizin sevinelim gari artık neysem bebişkom çıkıom ben öpüldün çookkkkk
ayyyy ben bunları biliyom yaa nerde buldun linkini göndersene tontişim yeğenime alimmm
ayy bu nasılll güselll bişiy....
Madamımın kızı olcakkk bizde onun popişinii yicesss
buna eminim minnakım çok sefiom seni biliyosun tontiş inşallah hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizin sevinelim gari artık neysem bebişkom çıkıom ben öpüldün çookkkkk
ayyyy ben bunları biliyom yaa nerde buldun linkini göndersene tontişim yeğenime alimmm
yeris tabeeee oyyy. böyle ciciler giydircek annişiii bizde tontili boğum boğum bacaklarını ısırcas
ayy ivit tontilik bacaklarınııı yicekk teyzoşlarııııı
bacım atsın tekme atsın da ben ona odaklanıyorum ya sımdı oğlum dıye seslenıyorum elımı koyuyorum bı bakıyorum kı hopppp uykum muyku kalmadı .. bugun renklı ultrasonum var hayatımm .. hangi satıcı kadın yaaa? ne aldınız gene anlatın bakalımm
günaydın goodjinimmm
sevgimi yücelttin
gülüşüme layıksın artık
Gel bana var bana melodim
Olacaksın gelinim
Güneşimi hak ettin
Sewgime layıksın artık
Gökyüzü gözlüm uzan bana
Seni ister kaderim
Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Bu yüreği başkası çözemez
Telli duvaklı gelinlikler
Görmedi hiç böyle taze
Dualar ediyor bebekler
Kavuşmalı bak bu bedenler
Gel gelinim gönlüme gel
Senden başka yar sevemem
Gel gelinim sevgime gel
Bu yüreği başkası çözemez ......
herkeslere günaydın arkadaşlarr özledim hepiniziiiii
kızlar okuduğumuz 4444 tefriciyye bu sabah itibari ile bitmiştir rabbim herkesten razı olsun özellikle bizi düşünüp bu teklifi yapan berreden rabbim ne dilekleri varsa hemen kabul etsin
günaydın fıstıkımmmm
dün doktora gittim girmedim geçmişi okudum azcık gelmesin o pis kırmızılar bebiş gelsin artık herkesin
bu ara ben ciğerlerimi üşütmüşüm bi torba ilaç yazdı dikkat edin siz bu ara cok salgın herkes öksürüyo
günaydın meleğimmm yine ii secim yapmışsın ....
eeeeeee nasılsın ne haberrr kuzum
maşallah ...
Allahım kabul etsin ...
Allah razı olsun gercekten Rabbim berroşun gönlündeki tüm dilekleri kabul etsinnn amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?