- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.001
günaydın fıstığımmm canım benimmmm evet seçimim bu ama sabahtan beri deli gibi I have nothing dinliyorum whitney houston odada kimselerde yok bi başıma açtım sesini doyamıyorum yawww nasıl güzel bişi dün akşam yetenek sizsinizde küçük bi kız söyledi ama süperdi kız yaa aynısıydı resmen sanki bende şimdi söylemeye çalışıyorumm karga sesimleee
bebem sabahki test negatif hatta aldım işe geldim hala negatiff biliyon benim maksimum 29 gün onu bekliycem cumaya kadar gelmezse o zaman koşçam kana çünkü hala içimdeki ses gelceeeekk diyor bana bide acaip kasıklarım batıyorr kasılıyor bişiler oluyor anlamıyorum yani neyin habercisi inşallahh ikizlerim olur cücümmmmsanırım sıyırdım ben affedinn bu kırmızıların gelmemesi bile bi kaç günde olsa umutlandırıyor beni gelirsede üzülmem yetti bana bu mutluluk nasıl olsa gelcek bunun habercisidir diye düşüneceğim rabbim hayırlısınnı versin tez vakitte hepimize bu bahar bize iyi gelsinnn
duamız bitti valla ben dün akşamdan bi başladım sabah işe gelene kadar 1000 yapmışımmrabbim kabul etsin tez vakittekucağımızı doldursun
evet ya ne sestirrr dehşet .....nasıl güseldir I have nothing süperr şarkıdır zaten seste müthiş olunca...whitney houston bodyguard i will always love you bu da bi efsanedir...
olsun kuzum gelmediği sürece umudumuz sürücekkk ....
cumaya kadar beklerisss Allahım inş. gelmes ve güselll bi bebiş haberi alırıssss inş...
cıldırıkkkk yaaa ikizmi diooo....
ayy ikizde olabilerrr yani ailede varsaa....
sıyırdık yineee..
hayırlısı olsun bebekimm bahardaaa göbişler bebiş dolsunnnn sonbaharda kucişler bebiş dolsun hepimizeee melekler versin RABBİM aminnnnnn.....
masallah kısss nasıl okudun bitirdin valla benim cok bi faydam olamadııı amaaaAllahım kabul etsinnnnnn bebekimm.....
evet bebişim onu da biliyorum süperdir...
bizde de kocişlerdede ikiz var çok hemide nasip kısmet olur mu olur aman canım bitane olsun ama olsun artık
olsun bebem sende okudun rabbim kabul etsin de sen ben farketmez niyetimiz önemli
gün ayyyy dııııınnnnnnnnnnnnnnn
ivit cok güsel şarkılar kuzu....
ayy bizdede ikiz var ama didiğin gibi bi tanecik gelsinde hayırlısıylaayyy ya gelsinler ama artıkkkkkk bebişimiz olsun nolurr Allahımmm.....
amin kuzummm Allahım kabul etsin inş.... bebekimmm yaa
gün ayyyy dııııınnnnnnnnnnnnnnn
gelcek tobikos gelcek hayırlısıyla bu ay gelmezse kızçeler oğlanlar bidahaki aya inşallah bizimleler Allahın izniyle tabi bide hayırlıysa hakkımızda sağlıklarıyla uzun ömürleriyle gelsinler
acaip güzel süslenmiş pembe renkli beyaz kremalı yaş pasta çatlayana kadar yedim
Taze ve renkli pasta mutluluk verecek, güzel, iyi kısmettir.
Rüyada pasta görmek, müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.
bir çok ii kötü yorumu var ama ben bunları seçtim kendimeee
ohh afiyet olsun minnakımaa
cok güsell bi rüyaymışşş bebişş...
mutluluk versin sana cok güselll haberler al inş...bebiş haberi olsun inş...
bosver kötü yorumlarııı ii düşün ii olsun bebekim
günaydınnn canımmm nasılsınnn
gün ayyy dııınnnn canımm
öyle yaptım valla bende iyi düşündüm iyi olsun tatlım kahvaltı yaptın mı minnakım
günaydınlar canlarrrrr dün ovulasyon testinde çizgileri gördümmmm dünde çalıştıkrabbim nasip eder inşşş..
günaydınlar canlarrrrr dün ovulasyon testinde çizgileri gördümmmm dünde çalıştıkrabbim nasip eder inşşş..
ii olucak inş.. bebekimm...
ivit yaptım kahvaltımııı kuzucummm...
öle oturuyomm gülbende doğan cüceloğlu var onun sohbeti cok hosuma gidioo cocuk gelişim hakkında konusuyoo nasıll davranılması gerektiğiniii falannn ....
süper konu bebişimiz olsunda uygularıss...
ii olucak inş.. bebekimm...
ivit yaptım kahvaltımııı kuzucummm...
öle oturuyomm gülbende doğan cüceloğlu var onun sohbeti cok hosuma gidioo cocuk gelişim hakkında konusuyoo nasıll davranılması gerektiğiniii falannn ....
süper konu bebişimiz olsunda uygularıss...
ayy hadi inş.. minnoşum yaa...gelsin bebişlerrr hepimizeee inş.......
kedimerii sen nerde yaşıyordun
oleeyyyyy gelsin bebişlerr hepimize gelsinnnyeter gariiiiiiiiiiii çok çalışın çoookkk
ii dinle sen kuzucumm bizede anlatırsın akıl ver biz dinleyemiyosss ama önce bi hamile olsakk
cücüm bu gece ne yemek var menüde bakimm biz dolap tam takır kuru bakır olmuş farkettim sabah bi alışveriş gerekkyarın gece ablamlar gelcek yemek yapmam lazımm
bende gülbeni izliyodum süper yaaa doğan cüceloğluuu çok güzel şeyler anlatıyo vallaaa
inş canım inşş rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş... hepiciğimizeeee
çanakkaledeyim datlummmm ama aslen manisalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?