bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet ya ne sestirrr dehşet .....nasıl güseldir I have nothing süperr şarkıdır zaten seste müthiş olunca...whitney houston bodyguard i will always love you bu da bi efsanedir...
olsun kuzum gelmediği sürece umudumuz sürücekkk ....
cumaya kadar beklerisss Allahım inş. gelmes ve güselll bi bebiş haberi alırıssss inş...
cıldırıkkkk yaaa ikizmi diooo....
ayy ikizde olabilerrr yani ailede varsaa....
sıyırdık yineee..
hayırlısı olsun bebekimm bahardaaa göbişler bebiş dolsunnnn sonbaharda kucişler bebiş dolsun hepimizeee melekler versin RABBİM aminnnnnn.....
masallah kısss nasıl okudun bitirdin valla benim cok bi faydam olamadııı amaaa Allahım kabul etsinnnnnn bebekimm.....

evet bebişim onu da biliyorum süperdir...
bizde de kocişlerdede ikiz var çok hemide nasip kısmet olur mu olur aman canım bitane olsun ama olsun artık
olsun bebem sende okudun rabbim kabul etsin de sen ben farketmez niyetimiz önemli

ivit cok güsel şarkılar kuzu....
ayy bizdede ikiz var ama didiğin gibi bi tanecik gelsinde hayırlısıylaayyy ya gelsinler ama artıkkkkkk bebişimiz olsun nolurr Allahımmm.....
amin kuzummm Allahım kabul etsin inş.... bebekimmm yaa

gelcek tobikos gelcek hayırlısıyla bu ay gelmezse kızçeler oğlanlar bidahaki aya inşallah bizimleler Allahın izniyle tabi bide hayırlıysa hakkımızda sağlıklarıyla uzun ömürleriyle gelsinler

gelcek tobikos gelcek hayırlısıyla bu ay gelmezse kızçeler oğlanlar bidahaki aya inşallah bizimleler Allahın izniyle tabi bide hayırlıysa hakkımızda sağlıklarıyla uzun ömürleriyle gelsinler

ayyy gelsinler meleğim ya....
hayırlısıyla sağlıkla güsel uzun bi ömürle gelsinler inş...

acaip güzel süslenmiş pembe renkli beyaz kremalı yaş pasta çatlayana kadar yedim
Taze ve renkli pasta mutluluk verecek, güzel, iyi kısmettir.
Rüyada pasta görmek, müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.

bir çok ii kötü yorumu var ama ben bunları seçtim kendimeee

ohh afiyet olsun minnakımaa
cok güsell bi rüyaymışşş bebişş...
mutluluk versin sana cok güselll haberler al inş...bebiş haberi olsun inş...
bosver kötü yorumlarııı ii düşün ii olsun bebekim

öyle yaptım valla bende iyi düşündüm iyi olsun tatlım kahvaltı yaptın mı minnakım

öyle yaptım valla bende iyi düşündüm iyi olsun tatlım kahvaltı yaptın mı minnakım

ii olucak inş.. bebekimm...
ivit yaptım kahvaltımııı kuzucummm...
öle oturuyomm gülbende doğan cüceloğlu var onun sohbeti cok hosuma gidioo cocuk gelişim hakkında konusuyoo nasıll davranılması gerektiğiniii falannn ....
süper konu bebişimiz olsunda uygularıss...

oleeyyyyy gelsin bebişlerr hepimize gelsinnnyeter gariiiiiiiiiiii çok çalışın çoookkk
günaydınlar canlarrrrr dün ovulasyon testinde çizgileri gördümmmm dünde çalıştık rabbim nasip eder inşşş..

ii dinle sen kuzucumm bizede anlatırsın akıl ver biz dinleyemiyosss ama önce bi hamile olsakk
cücüm bu gece ne yemek var menüde bakimm biz dolap tam takır kuru bakır olmuş farkettim sabah bi alışveriş gerekk yarın gece ablamlar gelcek yemek yapmam lazımm

bende gülbeni izliyodum süper yaaa doğan cüceloğluuu çok güzel şeyler anlatıyo vallaaa

ayy hadi inş.. minnoşum yaa...gelsin bebişlerrr hepimizeee inş.......

inş canım inşş rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş... hepiciğimizeeee

valla bebiş benim dolapta tam takırr düşün evde süt bilem yoktu dün caylı kek yaptımbilmiomkii valla napcammm ya tze fasulye yaparım yada bolonez soslu markarna
canımda hic bi yemek istemioooo
yine tükendimm bu yemek konusundaa valla
akşam gidersinizz markete bebişkommm kocişkom erken gelirse bizde bi market yapabilirisss
ne yapcaksınnn pikiii pikii ablanlaraa....

bende gülbeni izliyodum süper yaaa doğan cüceloğluuu çok güzel şeyler anlatıyo vallaaa

inş canım inşş rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş... hepiciğimizeeee

ayy ivit yaaa süper bi adammm bayılıyommm.....
isleyelimm valla bebiş....
aminnn hepimizee sağlıklıııı uzun ömürlü evlatlar versin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…