- Konu Sahibi bilgemadam
-
şimdi bende evimde olsam duş alsam mis gibi koksam bilg.başında olsam ahhhh ahhhhhhh
inş... kuzum bol bol resimler cek sonrada yolla tımam mıı meleğim....
gelmezzzzz inş.. kuzum benimm ptesiii müjdeli haberlerleeeeeee gelirsin yanımıza inş...
gelirsede takma kafanaaa eğlenmene bak canımın içii
bilmiyom kii kuzum gelebilirmiyimm saat 11 de doktorla randevuu bakalım artıkk ...sonrasında naparıss
gelebilirsemm kacarımm bi ara kuzum öslerimmmmm ben sizi yaa
canım çankaya emekteyiz biz kıs valla görmemişimdir yoksa cevap vermezmiyimmmm canımın içii
şimdi bende evimde olsam duş alsam mis gibi koksam bilg.başında olsam ahhhh ahhhhhhh
üzülme bebem bizde bilg başındayız sadece bornozumuz yok
bizi özleyeceğini biliyorum melekim bizde seni özlicez en çokta ben :)))ama sen annişle ilgilen yarın onu gezmelere filan götür ben benim annişi alıom bazen bayılıo benle gezmeyeyok bebem önemli deel gene sorarım ben nasıl olsa yüzsüümdür benimde bir arkadaşım ankarada oturuyor da yeni mahallede yakınmısınız die merak ettiydim
kızlar topıgınız hayrlı ugurlu olsun.ınsallah hepınız hamiş olursunuz en yakın zamnda.kafaya takmamanız ayrı guzel.ama tum tetkıklerınızı yaptrdınızmı?ben 2. korunmadıgımız ayda basladım hormon testlerı,rahım fılmı falan.ve bende bısı cıkmadıda esımde sonradan yaptrdı testler ve varıkosel cıktı.sperm dna sında hasar falan.cok beklemedık bu bızım ıcın bosuna beklemek olacaktı ve esım amelıyat oldu.Allaha cok sukur amelıyattan 9 ay sonra,korunmayı bırakmamızdanda 13 ay sonra gelmıs oldu bebegım.yanı bı problem varsa ki inşallah yoktur hemen zaman gecrmeden onlemını almak daha ii.
dr.lar genelde 1 yıldan sonra tetkık dıyorlar ama ben 28 yasındaydım,3 yılda saf gıbı korunmustuk.oyuzden erkenden yaptrdık tetkıklerı.sızın yasınız kucukse stres yapmadan yumurtlama gunlerıne dıkkat ederek deneyın.Rabbim gonlunuzdekını versın ınsallah.
zeytinin son adet tarihim 28 ağustos
kürtaj olunca bi kaç gün sarkma oldu tabi bak sıraynan yazem sana.
Normalde 28 günde bir adet olurdum çok zor şaşardı.kürtajdan sonra afalladı biraz
kürtajdan sonra ilk 9 temmuz
ikinci adetim 2 ağustos
son olarak adetim 28 ağustos
hoşbulduk zeytinn gözlümm bitirdimde bendee bittim yaneeee
kızlar topıgınız hayrlı ugurlu olsun.ınsallah hepınız hamiş olursunuz en yakın zamnda.kafaya takmamanız ayrı guzel.ama tum tetkıklerınızı yaptrdınızmı?ben 2. korunmadıgımız ayda basladım hormon testlerı,rahım fılmı falan.ve bende bısı cıkmadıda esımde sonradan yaptrdı testler ve varıkosel cıktı.sperm dna sında hasar falan.cok beklemedık bu bızım ıcın bosuna beklemek olacaktı ve esım amelıyat oldu.Allaha cok sukur amelıyattan 9 ay sonra,korunmayı bırakmamızdanda 13 ay sonra gelmıs oldu bebegım.yanı bı problem varsa ki inşallah yoktur hemen zaman gecrmeden onlemını almak daha ii.
dr.lar genelde 1 yıldan sonra tetkık dıyorlar ama ben 28 yasındaydım,3 yılda saf gıbı korunmustuk.oyuzden erkenden yaptrdık tetkıklerı.sızın yasınız kucukse stres yapmadan yumurtlama gunlerıne dıkkat ederek deneyın.Rabbim gonlunuzdekını versın ınsallah.
ayy alemsinizz siz yaa madamıma katılıyomm bilgisayar başındasınız ama bornoz yokk bende üşümeye başladım zatee gidipp giyiniyimm popişi üşütmeyelimm
oyy yirim ben seniii kıssöle valla ilgilencess artıkk benim annişte cok sever gezmeyii bende severimm dolanırıss biraberrr
canım yakın ya öle cok uzak diil zateen ankarada heryer yakın gelio bana istanbuldan sonraaa
öncelikle hoşgeldin aramıza ne güzel senin gibi bilinçli bir anne ne kadarlık hamilesin bizimde burda hamişlerimiz var bende 28 yaşındayım evleneli4 gün sonra 1 yıl olacak haziranda bir düşük yaşadım 5 haftalık şimdi yeniden istiyoruz geçen ay ilk denedik olmadı bu ay nasip kısmet olmazsa doktorum banada başlatacağını söyledi rahim filmi nasıl oluyor acıtıcı bişimi korkumdan diil merakımdan soruyorumm eşimde sperm testi filan yaptırcak bu ayda olmazsa tabe çok geç kalmadan yapılması güzel dediğin gibi......
kürtajdan sonra 26 güne düşmüş döngün. sata göre 5+3 günlük hamilesin. 6. haftadasın yani. artık kesen gözükür sanırsam. 1 hafta sonra kalp atışlarıda duyulur. hadi bakem. güzel haberler gelsin.
hamarat cucum benim yaa. nasılda iş yaparmış kaynanasına hazırlanırmış
tşkler hazell... umarı uğurlu gelicek hepimize inş. tez zamanda hamiş haberleriyle tavan yapıcasss
valla ben sahsım adına hic bi test yaptırmadımm henüzz 5 ay oldu zate bu 6. ay 1 yıl olmazsaa doktora gitmeyi düşünüyos doktorlarda 1 yıldan sonra gelin diolar canım... bakalım inş. gerek kalmass tüm bunlara... senin adınada cok sevindimm ni güselll bebişinn gelmişş hoşgelmişşş...tabii erken teşhis cok önemlii.
ivit yumurtlama günlerinede dikkat ediyos gün aşırıda seviyoss kocişiii...inş. rabbim gönlümüzdekini verir en kısa zamanda ii dileklerin için cok saol...
kızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz çok merak ettim de :26: ben 07.06.2009 da evlendim 2 yılı devirdikten sonra hamile olduğumu öğrendim iadeal çift biz hep iki sene çocuk istemiyoruz diyorlar ya tuttu yanı
hoşgeldin canım. hayırlı olsun bebişin. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende topicin hamişlerindenim. 27 yaşındayım 12 haftalık hamişim. 14 aylık evliyim. biz evlendikten 3 ay sonra felan bıraktık korunmayı.8 ay hüsran yaşadıktan sonra 9.ayda geldi bebişim.bende hemen doktora gitmeye başlamıştım. rahimde yara var dedi ama sorun olmaz dedi onu tedavi ettirdim rahmin ters ama oda sorun yapmaz dedi. eşimde spermler normal çıktı. bende bi ara prolaktin yükselmesi oldu stresten bebek düşüncesinden sonra onuda ilaçla kontrol altına aldık.ama artık umudu kesmiştim.olmayacak diye düşünmüştüm ve artık üzülmem allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin tatile gidip döneyim başka bidoktora da giderim dediğim az bebişim gelmiş. bebişimle tatile gittim. inşallah tüm arkadaşlarımız en kısa zamanda kavuşacak bebişlerine ben inanıyorum.
sorma sorma paçalar tutuştuu anniş geliyoo diyeayy zaten yapıcaktım banada bahane oldu zeytiniim yaa
sen nasılsın bugün bulantılar devam yine sanırım minişimm yaa kıyamam sanaaaaaaaaaa doktor bişiy önermedimii pikii bu bulantılara bi çare falann
gitte üşütme popişi annnemmm lazımm
doğru dion kıss istanbulda bazen 10 dk lık mesafe 2 saate çıkabilio
kızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz çok merak ettim de :26: ben 07.06.2009 da evlendim 2 yılı devirdikten sonra hamile olduğumu öğrendim iadeal çift biz hep iki sene çocuk istemiyoruz diyorlar ya tuttu yanı
tamam cücüm mailimin cevabını aldım benn sağol minnoş:))
bebem ben 4 gün sonra yani bat günümde 1 yıllık evli olacağımm çocuk hasreti fina bizdeeee
6.5 aylık canım.düşük olmuş olsada masallah hamıle kalmıssın ben 13 ay boyunca hıc hamılelık yasamamıstım. o duyguyu cok ıyı bılırım.ki ben panik bırıyımdır.olumlu kısılere ımrenırım
olur senın yıne bence.rahım fılmını ben fındıkzade radyotomda cektrdım ama hıc acı hıssetmedım.ıstanbuldaysan tavsıye ederım ama ınsallah gerek kalmaz.vajınaya spekulum yerlestırıyorlar ve ordan tuplere ılac verıyorlar.usg de ızlıyorlar tuplerden gecıs varmı yokmu dıye.basıt bi ışlem canım.
kıs giyindimm dondum vallaha kışın napcam ben ya şimdiden böle donmaya başladımmm:18:
sorma ya istanbulun trafiği cok finaaaa ama vazgemediğim tek sehirr seviyom herşeyine rağmenn
30 ocak 2010 cumartesiiiiii tatlışımm:98:
sen pazartesi sabah testini yap pozitif çıkacak gibi hissediyorum ben. sonta o pozitif sonucu paketle kocişe hediye etben öyle istiyodum hep.kendimide hamiş gibi hissediyodum aslında ama yıldönümümüzde test yaptım daha erken olduğundan tabi anlaşılmadı evdeki testten. neyse yinede bizim yıldönümü hediyemiz bebişimiz. 1 hafta sonra öğrendik nolcek. zaten hediye alamamıştık birbirimise o ay durumlar finaydı bebişimis ikimizinde birbirine hediyesi oldu.
ya benim doktorum bi hoş zaten.ilaç içmeni istemiyorum deyip duruyor.çok bulantım var diyorum idare et az kaldı diyor.grip aşısı normalde doktorlar kendileri veriyor. benimki diyo bol bol meyve ye aşı yerine.vitamin al yeter. çok doğaldan yana doktorum yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?