- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.021
çanakkaledeyim datlummmm ama aslen manisalıyımmm
valla bebiş benim dolapta tam takırr düşün evde süt bilem yoktu dün caylı kek yaptımbilmiomkii valla napcammm ya tze fasulye yaparım yada bolonez soslu markarna
canımda hic bi yemek istemioooo
yine tükendimm bu yemek konusundaa valla
akşam gidersinizz markete bebişkommm kocişkom erken gelirse bizde bi market yapabilirisss
ne yapcaksınnn pikiii pikii ablanlaraa....
ayy ivit yaaa süper bi adammm bayılıyommm.....
isleyelimm valla bebiş....
aminnn hepimizee sağlıklıııı uzun ömürlü evlatlar versin inş....
naptın hastanede kontrol nasıldı eymeni gördünmüü
eminim çok güzeldir hiç gitmek kısmet olmadı ama güzel olduğunu duymuştummm
valla cücüm düşünüyorum aama bulamıyorum tontişkom yaaa napsakki acepp ben bi migrosa gidipte dolanayım en iisi belkim aklıma gelir orda
hehehee herkes gülben izliyomuş bi ben deilmişim doğan hoca çok ii anlaıyo akılda kalıyo
ayy ni güsell bi yerde yaşıyosunn senn.......
harikadır çanakkale...
ben çok severim lisede gezi düzenlemiştikkk bayıldımmmm
eminim çok güzeldir hiç gitmek kısmet olmadı ama güzel olduğunu duymuştummm
valla cücüm düşünüyorum aama bulamıyorum tontişkom yaaa napsakki acepp ben bi migrosa gidipte dolanayım en iisi belkim aklıma gelir orda
kızlar merhaba....
nasılsınız?
ben dün gece yine fenalaştım.11 e kadar oğlumun ütülerini felan yaptım 12 de yattım.gece 1 de ani bi sancıyla kalktım ve birden kusmaya başladım.sonrada yine hiç uyumadım.durup durup aniden kasılmalar sancılar oldu saatlerce. eşimde doğum sancısımı bu diye baya panikledi.
sabah doktora gittim.doğumdaydı doktor çıkınca ben girdim yanına hemen.ama yorgundu sanırım çok ilgilenmedi sinir oldum. eymen iyiymiş ama. 2200 gr olmuş dedi. martı çıkarabilirsek bize yeter dedi. sancılarım var dedim. magnezyum verdi. normal doğum pozisyonundaymış oğlum.
kızlar merhaba....
nasılsınız?
ben dün gece yine fenalaştım.11 e kadar oğlumun ütülerini felan yaptım 12 de yattım.gece 1 de ani bi sancıyla kalktım ve birden kusmaya başladım.sonrada yine hiç uyumadım.durup durup aniden kasılmalar sancılar oldu saatlerce. eşimde doğum sancısımı bu diye baya panikledi.
sabah doktora gittim.doğumdaydı doktor çıkınca ben girdim yanına hemen.ama yorgundu sanırım çok ilgilenmedi sinir oldum. eymen iyiymiş ama. 2200 gr olmuş dedi. martı çıkarabilirsek bize yeter dedi. sancılarım var dedim. magnezyum verdi. normal doğum pozisyonundaymış oğlum.
eymeni göremiyoruz ki teyzesi hiç artık. büyüdüğü için. bizde renkli ultrasona giremiyoruz ya.doktor bakıyo anlıyo ama ben hiçbişe anlamıyorum.
ayy yemek düşünmekten arık bıktım....
ayy ivit migros sana yakın hemencik git migrosta güselll markettt valla cok sefiyommm....
bide carrefour
hadi git bakalım bebekimmm dolannnn bak kaç poşetle cıkıcann
kızlar merhaba....
nasılsınız?
güzel bir şehir ama baya küçük hele yazın kimse kalmıyo burda
beklerimm tatlımmmmm rehber değiliz ama aileleri gezdirirken rehberlik yapmaya başlamıştımmmm
çin japon yemeklerini seviyomusunuz bilmem ama geçende carrefourda noodle diye çin eriştesi bulduk baya hoşumuza gitti eşimlee birde kipada pirinç çubukları buldum değişik bi tattı ama ben beğendim hemde 5-10 dakikada hazırlanıyooo
güzel bir şehir ama baya küçük hele yazın kimse kalmıyo burda
beklerimm tatlımmmmm rehber değiliz ama aileleri gezdirirken rehberlik yapmaya başlamıştımmmm
çin japon yemeklerini seviyomusunuz bilmem ama geçende carrefourda noodle diye çin eriştesi bulduk baya hoşumuza gitti eşimlee birde kipada pirinç çubukları buldum değişik bi tattı ama ben beğendim hemde 5-10 dakikada hazırlanıyooo
oyy eymen hadi oğlumm sık az daha dişini ne kaldı martın bitmesine şurda inşallah ağrısız sancısıs su gibi doğurursun zeytinimmm
bu arada bende magnezyum içiyorum çok faideli bişi
olsun doktor görsünde biz de yakında canlı ccanlı görcez inşallah
offf şimdi sizi bırakıpta çıkmak hiç içimden gelmiyor akşamüstü erken çıkarım o zaman giderim
ayyy bizi bırakıpta gitmiooo meleğimmm ....
bazen hic bişiy yapasımm gelmiooo buda o günlerden biri....
bilmem ben cok sevmiştimmm kücük ama cok anlamlı bi şehir....
cokta ağlamıştımmm ....sehitlikte..
oo sakin şehir o da güzeldir yaaa...
ben hiç denemedim ama deneriz elbettt
aman boşver o zaman kuzum yaa hemen b planını uygula çay demle kahvaltı ohhh mis gibi
zeytın kızzz sabret :) martı cıkar oyle doğur :) bız geldık canlarrr nasılsınız :)
zeytın kızzz sabret :) martı cıkar oyle doğur :) bız geldık canlarrr nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?