- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.041
şehitlik çok güzel hem anlamı olarak hem manzara olarak ta merkezde yapacak çok bişi yokk bi tane sineması varr o kadarr
sakin şehrin güzelliğide var zorluğuda ikisine rağmen yaşıyoruzz sürekli kalıcı değilizz bi kaç sene sonra başka memleketlere gidicezz bakalımmm oralar nasıl olacakk
yeni tadları seviyosanız sevebilirsinizz ama gelenekçiyseniz yemekte çokta hoşlanmayabilirsinizzz
valla canım iyi olduğumu söyleyemem gözümü açamıyorum.günlerdir uyku uyumuyorum ki.ayy kıyamam bebekim ya....
cok yoruluyosunnn bide minnak ya...
şimdi iyisinn dimii...
ayy doktorda niee öle ilgilenmediii ...
neysekiii eymen iyiymişşş cok sükürr doğum pozisyonunda heee amanınn....maşallah 2200 olmuşşş paşa...
hadi bakalımmm bebişş hayırlısıyla al kucuşineee böle bi avazda normal normal doğur inş.... canımcımm
valla bitek o iyi dediğine sevindim canım yoksa sinir oldum çok.doktor doğru dürüst ilgilenmedi.oyy eymen hadi oğlumm sık az daha dişini ne kaldı martın bitmesine şurda inşallah ağrısız sancısıs su gibi doğurursun zeytinimmm
bu arada bende magnezyum içiyorum çok faideli bişi
olsun doktor görsünde biz de yakında canlı ccanlı görcez inşallah:
amin canım amin inşallah.darısı size olsun.canımmmmm benimmm geçmiş olsun sağlıcakla hayırlı zamanda gelsinn inşşşş
ivit yaa cok güsellll manzarada süper.... hep deniz kenarıı zatenn süper....
olsun nasılsaa kalıcı diilsiniz başka sehirler sizi bekler ozamana kadar canakkalenin tadını cıkar
tsk ederız teyzesı eymen paşamız nasıl ?maşallah oğluşunaaaaaa
agzına saglık bacım Allah razı olsun . Allah herkesınde benımde bebegımı korusun :)maşallah barekallah sübhanallah la kuvvete illa billahh tütütütü
bende öle yapıyorumm her yerin kendine has özelliği var diyip gittiğim yerlerde tadını çıkarmaya bakıyorum
olmadıı öle yapcammm kocişşş hemencik tost yapalımmı der tost canafarııı ya
aman sağlık olsun bi karın doyurmaak diilmiii yeriz bişiylerrr
valla canım iyi olduğumu söyleyemem gözümü açamıyorum.günlerdir uyku uyumuyorum ki.
oğlumun iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni tabi ama doktora çok kızdım. hiçbir bilgi vermemeye başladı sanki 50 kez doğurdum. bi konuş bi rahatlat.
bulanım var kusuyorum diyorum ağrım var diyorum hiçbişe demiyo.
allah allah olmaması lazım ama felan dedi. istiyosan tahlil yapayım diyo.
demir ilacını yazdı hemen çıkayım odadan diye uğraşıyo. dedim benim ağrım var. ii o zaman magnezyum yazayım geçer dedi.gıcık oldum.
valla bitek o iyi dediğine sevindim canım yoksa sinir oldum çok.doktor doğru dürüst ilgilenmedi.
bi doğsa rahatlasam. ama çok da erken olmasın.çok iş var çok.
amin canım amin inşallah.darısı size olsun.
tsk ederız teyzesı eymen paşamız nasıl ?
aynen öyle tombişim bizde tost canavarıyız hımm kaşarlı ketçaplı mayonezli hemdeee
zeytinimmm yaaa oğlun iimiş doktorda bir o kadar gıcıkkkk insanın nasıl morali bozuluyor dime
neyse martı geçirelim de şöyle nisan bebişi olsunnn senin doğum tam olarak hangi tarihe denk geliyorduki
ayy ben senin oğlunu yirim yerr vallaha tam erkek tipi yaa maşallahhh
aynen öyle tombişim bizde tost canavarıyız hımm kaşarlı ketçaplı mayonezli hemdeee
zeytinimmm yaaa oğlun iimiş doktorda bir o kadar gıcıkkkk insanın nasıl morali bozuluyor dime
neyse martı geçirelim de şöyle nisan bebişi olsunnn senin doğum tam olarak hangi tarihe denk geliyorduki
maşallah barekallah sübhanallah la kuvvete illa billahh tütütütü
bende öle yapıyorumm her yerin kendine has özelliği var diyip gittiğim yerlerde tadını çıkarmaya bakıyorum
valla canım iyi olduğumu söyleyemem gözümü açamıyorum.günlerdir uyku uyumuyorum ki.
oğlumun iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni tabi ama doktora çok kızdım. hiçbir bilgi vermemeye başladı sanki 50 kez doğurdum. bi konuş bi rahatlat.
bulanım var kusuyorum diyorum ağrım var diyorum hiçbişe demiyo.
allah allah olmaması lazım ama felan dedi. istiyosan tahlil yapayım diyo.
demir ilacını yazdı hemen çıkayım odadan diye uğraşıyo. dedim benim ağrım var. ii o zaman magnezyum yazayım geçer dedi.gıcık oldum.
valla bitek o iyi dediğine sevindim canım yoksa sinir oldum çok.doktor doğru dürüst ilgilenmedi.
bi doğsa rahatlasam. ama çok da erken olmasın.çok iş var çok.
amin canım amin inşallah.darısı size olsun.
masallahlar olsun ogluöma teyzesı cok agladım dun oglumu gorunceaynen öyle tombişim bizde tost canavarıyız hımm kaşarlı ketçaplı mayonezli hemdeee
masallah pıpısını hemen actı gosterdı bak anne ben erkekim dedii .. oğlum da 22 cm olmus teyzesii 333 grammeymen iyi teyzesi bugün doktora gittim bende. gece baya kötüydüm.ama çok şükür oğlum iyiymiş. 2200 gr olmuş.doktor bu ayı çıkarabilirsek yeter dedi.
sen gördünmü oğlunun pipisini. kesinleştimi cinsiyeti?
masallahlar olsun ogluöma teyzesı cok agladım dun oglumu goruncehımmm ayrıca bız bayıolırız kasarlı ketcaplı tostaaaa
masallah pıpısını hemen actı gosterdı bak anne ben erkekim dedii .. oğlum da 22 cm olmus teyzesii 333 gramm
aminnn hayatım aminn. ee nasılsın anlat bakalımmanlıyomm senii yaa cok yoruluyosun bide uykusuzlukkk canım benim yaa
ayyy genelde doktorlar kasıntııı oluyooo ama şekerler var yaniii...
sinir sey sen doktorum değilmisin rahatlatsana beni yokk illa kasılcaklarr....
dediğin gibi sankiii 30kere doğurduk....
benmii karar vercem test yapılmasına sen doktor diilmisinn aaa ben olsam sölerimm valla sinir sey ya valla abimler son ay doktor değiştirdii o da böle uyuss bişiydiiii doğumunu başkasııı yaptııı cok seker tonton bi adam
nyse bebekiimm sen kafanı yormaaa sağlıkla zamanında al kucişine oğlunuu gerisiii salla gitsinnn
ayy maşallahh bebiş.... sağlıkla kucağına alırsın zamanı gelince inş...
tsk ederız teyzesı eymen paşamız nasıl ?
agzına saglık bacım Allah razı olsun . Allah herkesınde benımde bebegımı korusun :)ee nasılsınız bakalım
siz necisiniz kuzum böyle il il dolaşıyorsunuz
teyzesı dun solemesı ayıp 3 tane yaptım tost yedım .. o da sevıyor sulu yemek sevmıyoruz bız ancak tost hamburger fastfood falan oğlum deli oluyorayy maşallahh erkek erkek
o zaman siz oğlunla yiyiverin bi tost ömürde sevecektir eminimm ohhh annecim ağzına sağlık süper bi tatmış diyeckk
zeytın sen kac kılo aldın hamılelıgınde ? bebegın kac cm ? ogrenebılır mıyım acaba19 nisan canım benim tarih. sinir oldum.önceleri çok ilgiliydi. kaçtır da odaya girer girmez hemen çıkalım diye bakıyo resmen. hiç bilgi vermiyo. doğum hakkında konuşmuyo. sinir oldum çok yaa.
aminnn hayatım aminn. ee nasılsın anlat bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?