bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit yaa cok güsellll manzarada süper.... hep deniz kenarıı zatenn süper....
olsun nasılsaa kalıcı diilsiniz başka sehirler sizi bekler ozamana kadar canakkalenin tadını cıkar

valla canım iyi olduğumu söyleyemem gözümü açamıyorum.günlerdir uyku uyumuyorum ki.
oğlumun iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni tabi ama doktora çok kızdım. hiçbir bilgi vermemeye başladı sanki 50 kez doğurdum. bi konuş bi rahatlat.
bulanım var kusuyorum diyorum ağrım var diyorum hiçbişe demiyo.
allah allah olmaması lazım ama felan dedi. istiyosan tahlil yapayım diyo.
demir ilacını yazdı hemen çıkayım odadan diye uğraşıyo. dedim benim ağrım var. ii o zaman magnezyum yazayım geçer dedi.gıcık oldum.

valla bitek o iyi dediğine sevindim canım yoksa sinir oldum çok.doktor doğru dürüst ilgilenmedi.
bi doğsa rahatlasam. ama çok da erken olmasın.çok iş var çok.

canımmmmm benimmm geçmiş olsun sağlıcakla hayırlı zamanda gelsinn inşşşş
amin canım amin inşallah.darısı size olsun.

Rabbıme sukurler olsun masallahlar olsun bakın oğluma kızlarEki Görüntüle 361212

maşallah barekallah sübhanallah la kuvvete illa billahh tütütütü

ivit yaa cok güsellll manzarada süper.... hep deniz kenarıı zatenn süper....
olsun nasılsaa kalıcı diilsiniz başka sehirler sizi bekler ozamana kadar canakkalenin tadını cıkar

bende öle yapıyorumm her yerin kendine has özelliği var diyip gittiğim yerlerde tadını çıkarmaya bakıyorum

maşallah oğluşunaaaaaa
tsk ederız teyzesı eymen paşamız nasıl ?

maşallah barekallah sübhanallah la kuvvete illa billahh tütütütü

bende öle yapıyorumm her yerin kendine has özelliği var diyip gittiğim yerlerde tadını çıkarmaya bakıyorum
agzına saglık bacım Allah razı olsun . Allah herkesınde benımde bebegımı korusun :)ee nasılsınız bakalım

aynen öyle tombişim bizde tost canavarıyız hımm kaşarlı ketçaplı mayonezli hemdeee
olmadıı öle yapcammm kocişşş hemencik tost yapalımmı der tost canafarııı ya
aman sağlık olsun bi karın doyurmaak diilmiii yeriz bişiylerrr

zeytinimmm yaaa oğlun iimiş doktorda bir o kadar gıcıkkkk insanın nasıl morali bozuluyor dime
neyse martı geçirelim de şöyle nisan bebişi olsunnn senin doğum tam olarak hangi tarihe denk geliyorduki
ayy ben senin oğlunu yirim yerr vallaha tam erkek tipi yaa maşallahhh
Rabbıme sukurler olsun masallahlar olsun bakın oğluma kızlarEki Görüntüle 361212

eymen iyi teyzesi bugün doktora gittim bende. gece baya kötüydüm.ama çok şükür oğlum iyiymiş. 2200 gr olmuş.doktor bu ayı çıkarabilirsek yeter dedi.

sen gördünmü oğlunun pipisini. kesinleştimi cinsiyeti?

bayılırım kaşarlı ketcaplı tosta :) ımmmmmmmmmm:)teyzesi paşamı dün görünce ağladım bılıyon mu o kadar farklıydı kı ellerını yuzune kapattı .. balbocgım o benımm.. resmıne bakıp bakıp duruyorummm

bayılırım kaşarlı ketcaplı tosta :) ımmmmmmmmmm:)teyzesi paşamı dün görünce ağladım bılıyon mu o kadar farklıydı kı ellerını yuzune kapattı .. balbocgım o benımm.. resmıne bakıp bakıp duruyorummm

anlıyomm senii yaa cok yoruluyosun bide uykusuzlukkk canım benim yaa
ayyy genelde doktorlar kasıntııı oluyooo ama şekerler var yaniii...
sinir sey sen doktorum değilmisin rahatlatsana beni yokk illa kasılcaklarr....
dediğin gibi sankiii 30kere doğurduk....
benmii karar vercem test yapılmasına sen doktor diilmisinn aaa ben olsam sölerimm valla sinir sey ya valla abimler son ay doktor değiştirdii o da böle uyuss bişiydiiii doğumunu başkasııı yaptııı cok seker tonton bi adam
nyse bebekiimm sen kafanı yormaaa sağlıkla zamanında al kucişine oğlunuu gerisiii salla gitsinnn

ayy maşallahh bebiş.... sağlıkla kucağına alırsın zamanı gelince inş...

masallahlar olsun ogluöma teyzesı cok agladım dun oglumu gorunce hımmm ayrıca bız bayıolırız kasarlı ketcaplı tostaaaa

masallah pıpısını hemen actı gosterdı bak anne ben erkekim dedii .. oğlum da 22 cm olmus teyzesii 333 gramm

ayy maşallahh erkek erkek
o zaman siz oğlunla yiyiverin bi tost ömürde sevecektir eminimm ohhh annecim ağzına sağlık süper bi tatmış diyeckk

aminnn hayatım aminn. ee nasılsın anlat bakalımm

19 nisan canım benim tarih. sinir oldum.önceleri çok ilgiliydi. kaçtır da odaya girer girmez hemen çıkalım diye bakıyo resmen. hiç bilgi vermiyo. doğum hakkında konuşmuyo. sinir oldum çok yaa.

ayy ivit kuzum ya... böle kenarlardannn akıcakkk bak şimcikk cancağazımmm nasılda cektiii....
ayyy zaten sulu yemek hiccc canım cekmiooo varsaa yoksaa abur cubur fast foodpazar günüde kociş arkadasından gelirkenn chicken royale almışşş ayyy nasılll yidimm görmen lasımmmcok fina durumum kuzu abır cıbır dur dimemm lasımm sivilciklerrr yüzümüü sardı zaten yine bu aralarrr puffffffçiykinn oldum

agzına saglık bacım Allah razı olsun . Allah herkesınde benımde bebegımı korusun :)ee nasılsınız bakalım

iyiyiz çok şükür sizleri görünce daha ii oluyoruzz iyi haberlerinizi alınca seviniyoruzz

siz necisiniz kuzum böyle il il dolaşıyorsunuz

eşim asker bidanemm allahtan denizci deniz kenarlarını dolaşıyozz

ayy maşallahh erkek erkek
o zaman siz oğlunla yiyiverin bi tost ömürde sevecektir eminimm ohhh annecim ağzına sağlık süper bi tatmış diyeckk
teyzesı dun solemesı ayıp 3 tane yaptım tost yedım .. o da sevıyor sulu yemek sevmıyoruz bız ancak tost hamburger fastfood falan oğlum deli oluyor

19 nisan canım benim tarih. sinir oldum.önceleri çok ilgiliydi. kaçtır da odaya girer girmez hemen çıkalım diye bakıyo resmen. hiç bilgi vermiyo. doğum hakkında konuşmuyo. sinir oldum çok yaa.
zeytın sen kac kılo aldın hamılelıgınde ? bebegın kac cm ? ogrenebılır mıyım acaba

aminnn hayatım aminn. ee nasılsın anlat bakalımm

valla nasıll olimmm minnoşumm öle evdeyim işte hava soğuk yine ankarada
ölee kırmızıların bitmesini bekliommm yeni çalışmalar başlasınnn yeni umutlarrr çiçeklensin diyee
başkada bişiy yokkk bende hep aynııı valla....
sen niler yapıyosunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…