- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.061
valla sinir oldum yaa.aslında önceleri çok tatlı tonton bişeydi. şu son bikaçtır değişti adam. baktım hiç doğumdan bebeğin duruşundan felan bahsetmiyo ben dedim normal doğum pozisyonuna girdimi. evet dedi.anlıyomm senii yaa cok yoruluyosun bide uykusuzlukkk canım benim yaa
ayyy genelde doktorlar kasıntııı oluyooo ama şekerler var yaniii...
sinir sey sen doktorum değilmisin rahatlatsana beni yokk illa kasılcaklarr....
dediğin gibi sankiii 30kere doğurduk....
benmii karar vercem test yapılmasına sen doktor diilmisinn aaa ben olsam sölerimm valla sinir sey ya valla abimler son ay doktor değiştirdii o da böle uyuss bişiydiiii doğumunu başkasııı yaptııı cok seker tonton bi adam
nyse bebekiimm sen kafanı yormaaa sağlıkla zamanında al kucişine oğlunuu gerisiii salla gitsinnn
:
amanda aman erkekim benim. sevsinler onun pipisini. biz renkliye gittiğimizde 17+0 dı. 17 cm 185 gr dı oğlum. doktor daha margarin kadr bile değil demiştimasallahlar olsun ogluöma teyzesı cok agladım dun oglumu goruncehımmm ayrıca bız bayıolırız kasarlı ketcaplı tostaaaa
masallah pıpısını hemen actı gosterdı bak anne ben erkekim dedii .. oğlum da 22 cm olmus teyzesii 333 gramm
19 nisan canım benim tarih. sinir oldum.önceleri çok ilgiliydi. kaçtır da odaya girer girmez hemen çıkalım diye bakıyo resmen. hiç bilgi vermiyo. doğum hakkında konuşmuyo. sinir oldum çok yaa.
ayy ivit kuzum ya... böle kenarlardannn akıcakkk bak şimcikk cancağazımmm nasılda cektiii....
ayyy zaten sulu yemek hiccc canım cekmiooo varsaa yoksaa abur cubur fast foodpazar günüde kociş arkadasından gelirkenn chicken royale almışşş ayyy nasılll yidimm görmen lasımmm cok fina durumum kuzu abır cıbır dur dimemm lasımm sivilciklerrr yüzümüü sardı zaten yine bu aralarrr puffffff çiykinn oldum
iyiyiz çok şükür sizleri görünce daha ii oluyoruzz iyi haberlerinizi alınca seviniyoruzz
eşim asker bidanemm allahtan denizci deniz kenarlarını dolaşıyozz
teyzesı dun solemesı ayıp 3 tane yaptım tost yedım .. o da sevıyor sulu yemek sevmıyoruz bız ancak tost hamburger fastfood falan oğlum deli oluyor
zeytın sen kac kılo aldın hamılelıgınde ? bebegın kac cm ? ogrenebılır mıyım acaba
besık buldum cok guseldı cucu ınan donum düştüüüüüüüüüüüüü:) besık yatak hersey dahill ......800 tl .. napıcam bılmıyorum ya hersey cok pahalıııvalla nasıll olimmm minnoşumm öle evdeyim işte hava soğuk yine ankarada
ölee kırmızıların bitmesini bekliommm yeni çalışmalar başlasınnn yeni umutlarrr çiçeklensin diyee
başkada bişiy yokkk bende hep aynııı valla....
sen niler yapıyosunnnn
valla sinir oldum yaa.aslında önceleri çok tatlı tonton bişeydi. şu son bikaçtır değişti adam. baktım hiç doğumdan bebeğin duruşundan felan bahsetmiyo ben dedim normal doğum pozisyonuna girdimi. evet dedi.
ben normal olmasını çok istiyorum ama son anda sezeryana girmekten korkuyorum dedim. oda şuan herşey normal öyle bi durum yok korkma dedi sadece. oda zorla söylettim resmen.
amanda aman erkekim benim. sevsinler onun pipisini. biz renkliye gittiğimizde 17+0 dı. 17 cm 185 gr dı oğlum. doktor daha margarin kadr bile değil demişti
19+6 da gıttık dun 22 cm 333 gram dedı bakalım sence nasıl zeytın sen anlarsın bu ıslerdenn...normal dogum yapmanı ısterım cok yaa .. saglıklı ve rahat bıde kac kılo aldın bu zamana kadarvalla sinir oldum yaa.aslında önceleri çok tatlı tonton bişeydi. şu son bikaçtır değişti adam. baktım hiç doğumdan bebeğin duruşundan felan bahsetmiyo ben dedim normal doğum pozisyonuna girdimi. evet dedi.
ben normal olmasını çok istiyorum ama son anda sezeryana girmekten korkuyorum dedim. oda şuan herşey normal öyle bi durum yok korkma dedi sadece. oda zorla söylettim resmen.
amanda aman erkekim benim. sevsinler onun pipisini. biz renkliye gittiğimizde 17+0 dı. 17 cm 185 gr dı oğlum. doktor daha margarin kadr bile değil demişti
:) ahh ahhh oğlum da cok abur olacak teyzesı bana oyle gelıyor sankii.. ben zeytının yerınde olsam derım dr a ki.. sorun ne bır durum mu var .. benımle alakadar olmanız gerekırken neden bu tavır ? lafımı esırgemem herkes parasıyla dra gıdıyor haksız mıyım hayatımmmsöyleseydin zeytinim konuşmak istiyorum diye yada bu tavrınız ne böyle filan diye
sennn her halinle fıstık gibisin minnoşşşşşş
hımmm iimiş o zaman süper valla peki uzun seferlere çıkıyormu bizim bir akrabamız gidip 3 ay gelmezdi çok zor valla öylesii
hımmm o kadar da yeme oğluş için sağlıklı besinlerde al zorla biraz kendini onun gelişimi önemli olan
söyleseydin zeytinim konuşmak istiyorum diye yada bu tavrınız ne böyle filan diye
sennn her halinle fıstık gibisin minnoşşşşşş
hımmm iimiş o zaman süper valla peki uzun seferlere çıkıyormu bizim bir akrabamız gidip 3 ay gelmezdi çok zor valla öylesii
hımmm o kadar da yeme oğluş için sağlıklı besinlerde al zorla biraz kendini onun gelişimi önemli olan
besık buldum cok guseldı cucu ınan donum düştüüüüüüüüüüüüü:) besık yatak hersey dahill ......800 tl .. napıcam bılmıyorum ya hersey cok pahalııı
:
teyzesı dun solemesı ayıp 3 tane yaptım tost yedım .. o da sevıyor sulu yemek sevmıyoruz bız ancak tost hamburger fastfood falan oğlum deli oluyor
zeytın sen kac kılo aldın hamılelıgınde ? bebegın kac cm ? ogrenebılır mıyım acaba
bacım burda magazada gordum cok guzeldı paşa tahtı gıbı ınsan ıstıyor kı en güzeli olsun .. her bebek nasıbıyle kıymetıyle gelır .. bebek arabası anne kucagı o su bu su .......Allah yardımcımız olsunnnsormaaa bebişimmm sivilcelii fıstıkımmm benn bol yağlı
aaa nirde buldunn internetten mii ...
ivit valla canım herşey cok pahalııı ama kısmetiyle gelir oğluşun inş. ferahlığa kavuşursunuzzz
sen fazla mı aldın hahahahahhaahahahah bacımmm .. 5 aylık hamıleyım 10 kılo aldımm .. ben 15 dkya gelıyorum calarımcanım ben biraz fazla kilo aldım. ilk 5 ay 4 kilo felan. 6. ay 10 kilo 8 ay oldu şimdi 15 kilo.fazla oldu biraz. ama napalım
oğlumda şuan 2200 gr. boyuda büyüdüğü için tam ölçülmüyo artık.
19+6 da gıttık dun 22 cm 333 gram dedı bakalım sence nasıl zeytın sen anlarsın bu ıslerdenn...normal dogum yapmanı ısterım cok yaa .. saglıklı ve rahat bıde kac kılo aldın bu zamana kadar
:) ahh ahhh oğlum da cok abur olacak teyzesı bana oyle gelıyor sankii.. ben zeytının yerınde olsam derım dr a ki.. sorun ne bır durum mu var .. benımle alakadar olmanız gerekırken neden bu tavır ? lafımı esırgemem herkes parasıyla dra gıdıyor haksız mıyım hayatımmm
sormaaa bebişimmm sivilcelii fıstıkımmm benn bol yağlı
aaa nirde buldunn internetten mii ...
ivit valla canım herşey cok pahalııı ama kısmetiyle gelir oğluşun inş. ferahlığa kavuşursunuzzz
bacım burda magazada gordum cok guzeldı paşa tahtı gıbı ınsan ıstıyor kı en güzeli olsun .. her bebek nasıbıyle kıymetıyle gelır .. bebek arabası anne kucagı o su bu su .......Allah yardımcımız olsunnn
sen fazla mı aldın hahahahahhaahahahah bacımmm .. 5 aylık hamıleyım 10 kılo aldımm .. ben 15 dkya gelıyorum calarım
dus almam lazımm ayıptırdır solmesiultrason jelı kalıntısı her tarafımmm .. sızı sevıyroum bekleyın benii
çok ahklısın canım bende olsam derdimmm kulağını çeker bide tekme atardım
şimdi onlar kırmızılardan çıkmıştır minnoş kırmızı gidince o da gitçek hiç tasa etme tatlım
yok kuşum benim yanımda kocacıkım karada görev yapıyooo öbür türlüsü zor hakkaten hani kocişede sölüyodum öle olsaydı seninle evlenmeyi 3 kez daha düşünürümm demiştimmm gülmüştü
tımam ozaman tasalanmıyımmm bebişimmübarekk sanki hala ergenizzz ha biree sivilce cıkıooo
Amann kocişler bizi bölede sefioooo
son ayda doktor değiştirmeyeyim diyorum inşallah böyle devam etmez.söyleseydin zeytinim konuşmak istiyorum diye yada bu tavrınız ne böyle filan diye
valla inşallah bu tavrı devam etmez.şurda 40 gün bişey kaldı ki kendisi de o kadar kalmayacağını düşünüyorki martı çıkarsak ii dedi.niye böle yaptıı şimcikk bu tontoşşş amcaa ya...
ayyy böle gıcık doktorlara hic tahammül edemiyomm sanki karşılarındakini ne sanıyolarr....
sen doktorsunn sen aydınlatıcaksın beniiiii kadın olsaa özell gününde falan heralde dicemdeeeböle gerginlik falan var dicemde o da diill....
neyseee bebişşş oğluşun sağlıklı cok sükür inş... biras daha sabrederr ve zamanında mis gibi doğumunu yaparsınnn bebekimm
bebişin boyu kilosu gayet ii canım.19+6 da gıttık dun 22 cm 333 gram dedı bakalım sence nasıl zeytın sen anlarsın bu ıslerdenn...normal dogum yapmanı ısterım cok yaa .. saglıklı ve rahat bıde kac kılo aldın bu zamana kadar:
canım ya ben fazla kilo kaldıramıyorum. ayaklarımla ilgili sorunum var. 52 kilo evlendim o zaman rahattım çok. 10 kilo aldım 1 yılda. zorlanıyodum. 62 le hamile kaldım. şimdi 77 dayanamıyorum artık. ayaklarım çok ağrıyo. benim için fazla bu kilo.sen fazla mı aldın hahahahahhaahahahah bacımmm .. 5 aylık hamıleyım 10 kılo aldımm .. ben 15 dkya gelıyorum calarım
dus almam lazımm ayıptırdır solmesiultrason jelı kalıntısı her tarafımmm .. sızı sevıyroum bekleyın benii
Eveeeeeeeeettttttttttttttt
son ayda doktor değiştirmeyeyim diyorum inşallah böyle devam etmez.
valla inşallah bu tavrı devam etmez.şurda 40 gün bişey kaldı ki kendisi de o kadar kalmayacağını düşünüyorki martı çıkarsak ii dedi.
bebişin boyu kilosu gayet ii canım.
canım ya ben fazla kilo kaldıramıyorum. ayaklarımla ilgili sorunum var. 52 kilo evlendim o zaman rahattım çok. 10 kilo aldım 1 yılda. zorlanıyodum. 62 le hamile kaldım. şimdi 77 dayanamıyorum artık. ayaklarım çok ağrıyo. benim için fazla bu kilo.
zaten normalde de 13- 14 kilo ideal.
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bebişle müjdelenin inşallahh
kızlar şimdi görümcemle konuştum. 2 kızı var. veeee hamileymiişşş. kesinlikle istemiyodu başka çocuk. korunuyolardı da. geçen ay da normal adetinide olmuş. endoskopi için doktora gitmiş 2 gün önce.ve doktor demişki sen hamilesin sana endoskopi yapamam. nasıl yani demiş oda. 9 haftalık hamilesin demişler
şoklarda kendisi
kızlar şimdi görümcemle konuştum. 2 kızı var. Veeee hamileymiişşş. Kesinlikle istemiyodu başka çocuk. Korunuyolardı da. Geçen ay da normal adetinide olmuş. Endoskopi için doktora gitmiş 2 gün önce.ve doktor demişki sen hamilesin sana endoskopi yapamam. Nasıl yani demiş oda. 9 haftalık hamilesin demişler
şoklarda kendisi
kızlar şimdi görümcemle konuştum. 2 kızı var. veeee hamileymiişşş. kesinlikle istemiyodu başka çocuk. korunuyolardı da. geçen ay da normal adetinide olmuş. endoskopi için doktora gitmiş 2 gün önce.ve doktor demişki sen hamilesin sana endoskopi yapamam. nasıl yani demiş oda. 9 haftalık hamilesin demişler
şoklarda kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?