- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.081
amanın 9 haftalık hemideee adetinide olmuşşş allahım ne büyüksünn ya rabbim...
Bizede nasip et ....
Ayy ni güsell işte belkimm bitanede oğluşu olur finamııı ben cok seviyomm kalabalık aile bakma gücüm olsa doğururum valla
Tabiii önce ilkiniii doğurmam lasım allahın izniyle....
Doğurcaz bebişim allahın izniyle tam 3 tane
oyy seee youu bebegım hadı gel garii daha sohbet edecegızzzçok ahklısın canım bende olsam derdimmm kulağını çeker bide tekme atardım
şimdi onlar kırmızılardan çıkmıştır minnoş kırmızı gidince o da gitçek hiç tasa etme tatlım
hıc sıkıntı yasamayacagımız sey suphesız kı sevgı ben 20 yasına gırecegımm mayısda ... ve omrumde hıc bole duygularr hıssetmemıstım acaba annemde benii boyle heyecanla beklemıs mıyır?inş. en güzellerini alırsınız oğluşunuza....tabi gönül istiyooo herşeyi tam olsun ama olmasada olur biz böle dörtl dörtlükmü büyüdük...önemlii olan sağlıklı olsunlar sevgi dolu bi ailede büyüsünler en önemliii vericeğimiz seyler bunlar kendilerini güvende hissetsinler kimseyede muhtac olmadann bi aile olmakk gerisi olsada olur olmasada
bebeğimmm ohhh missss 30 kılo da alsak verecegız mecbur hem sen eymenın ben de omurun pesınden kosarken cok da kılo kalmazzzzson ayda doktor değiştirmeyeyim diyorum inşallah böyle devam etmez.
valla inşallah bu tavrı devam etmez.şurda 40 gün bişey kaldı ki kendisi de o kadar kalmayacağını düşünüyorki martı çıkarsak ii dedi.
bebişin boyu kilosu gayet ii canım.
canım ya ben fazla kilo kaldıramıyorum. ayaklarımla ilgili sorunum var. 52 kilo evlendim o zaman rahattım çok. 10 kilo aldım 1 yılda. zorlanıyodum. 62 le hamile kaldım. şimdi 77 dayanamıyorum artık. ayaklarım çok ağrıyo. benim için fazla bu kilo.
zaten normalde de 13- 14 kilo ideal.
uzulme bız burdayızzzzzsee you bebiş
oyy seee youu bebegım hadı gel garii daha sohbet edecegızzz
hıc sıkıntı yasamayacagımız sey suphesız kı sevgı ben 20 yasına gırecegımm mayısda ... ve omrumde hıc bole duygularr hıssetmemıstım acaba annemde benii boyle heyecanla beklemıs mıyır?
bebeğimmm ohhh missss 30 kılo da alsak verecegız mecbur hem sen eymenın ben de omurun pesınden kosarken cok da kılo kalmazzzz
uzulme bız burdayızzzzz
Acil toplantı çıtı see you
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn allah razı olsunnn canım benimmmm rabbimm sana 2 katını versin inşşş
aaaaaaaaaaaa bende şok oldummm bizde de olsa böleeee şok olsakkkk
Ayy şaka gibi süper bişi ama yaaa allahım bizede böyle anlamadan nasip etsin süper bişeyyymaşşallah bide oğluşu olsun şimdii ohh mis mis
kendide şoklarda zaten. bide kesinlikle bebek istemiyodu. dedim az önce allah işte erken farketseydin aldıracaktın dimi. aldırırdım valla dedi. işte o çocuğun yiyecek ekmeği varmış ki şimdi farkettin dedi. doğru diyosun diyor. kızları çok üzülmüşler ama. birisi 10 birisi 6 yaşında 2 kızı var.amanın 9 haftalık hemideee adetinide olmuşşş Allahım ne büyüksünn ya rabbim...
bizede nasip et ....
ayy ni güsell işte belkimm bitanede oğluşu olur finamııı ben cok seviyomm kalabalık aile bakma gücüm olsa doğururum valla
tabiii önce ilkiniii doğurmam lasım Allahın izniyle....
kendide şoklarda zaten. bide kesinlikle bebek istemiyodu. dedim az önce allah işte erken farketseydin aldıracaktın dimi. aldırırdım valla dedi. işte o çocuğun yiyecek ekmeği varmış ki şimdi farkettin dedi. doğru diyosun diyor. kızları çok üzülmüşler ama. birisi 10 birisi 6 yaşında 2 kızı var.
nasibi olan geliyorr dünyayaa rabbim diğer evlatlarına zeval vermesin ama dünya hali bu ne olacağı belli olmuyor rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşş hem ne güzel uğraşmadan kalıyo biz o kadar uğraşıyoz bi sonuç yok
aynen öyle valla. biz uğraşa uğraşa
o korunurken hamile kalmış. bide kabullenmeye çalışıyorum napıcam bilmiyorum diyo.
kendide şoklarda zaten. bide kesinlikle bebek istemiyodu. dedim az önce allah işte erken farketseydin aldıracaktın dimi. aldırırdım valla dedi. işte o çocuğun yiyecek ekmeği varmış ki şimdi farkettin dedi. doğru diyosun diyor. kızları çok üzülmüşler ama. birisi 10 birisi 6 yaşında 2 kızı var.
yok benm görümcem hamilelikten hiç hoşlanmayan birisi. diğer 2 çocuğundada benim için işkenceydi diyodu hep. herkes hareketini hissetmekten mutluluk duyuyomuş ben hiç bişe hissetmiyodum biran önce bitmesini istediğim bi görev gibiydi benim için diyodu. o biraz garip bi kişidir.aslında onuda anlayabiliyorumm rabbim sabır ve dirayet versin inş bebeğin hareketlerini hissedince geçer herhalde duyguları genelde düşünmeden gelen çocuk öle tatlı oluyormuş kii sonradan öle düşündükleri için üzülüyolarmış o da öle olurda şimdi bi şok dalgasıyla öle düşünüyo inşş çabuk atlatırr...
öyle ya cinayetten ne farkı var.allahın verdiği canı almak ne demek ya.öle tabii yicek ekmeği varmışş minnakınn ...ay cok günah valla bebiş aldırmakk Allahım istememişşş bak günahına girmesini....
kıskanmışlardır şimcikkk ama alışırlarr büyünce ablalık yaparlar ni güselll iştee
yok benm görümcem hamilelikten hiç hoşlanmayan birisi. diğer 2 çocuğundada benim için işkenceydi diyodu hep. herkes hareketini hissetmekten mutluluk duyuyomuş ben hiç bişe hissetmiyodum biran önce bitmesini istediğim bi görev gibiydi benim için diyodu. o biraz garip bi kişidir.
öyle ya cinayetten ne farkı var.allahın verdiği canı almak ne demek ya.
alışırlar tabi severler onlar. karnı büyüsün nasıl hoşlarına gider. beni gördüklerinde ikiside yanımdan ayrılmıyo.elleri karnımda bekliyolar hareket etsin diye.
yok benm görümcem hamilelikten hiç hoşlanmayan birisi. diğer 2 çocuğundada benim için işkenceydi diyodu hep. herkes hareketini hissetmekten mutluluk duyuyomuş ben hiç bişe hissetmiyodum biran önce bitmesini istediğim bi görev gibiydi benim için diyodu. o biraz garip bi kişidir.
alışırlar tabi severler onlar. karnı büyüsün nasıl hoşlarına gider. beni gördüklerinde ikiside yanımdan ayrılmıyo.elleri karnımda bekliyolar hareket etsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?