bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Doğurcaz bebişim allahın izniyle tam 3 tane

çok ahklısın canım bende olsam derdimmm kulağını çeker bide tekme atardım

şimdi onlar kırmızılardan çıkmıştır minnoş kırmızı gidince o da gitçek hiç tasa etme tatlım
oyy seee youu bebegım hadı gel garii daha sohbet edecegızzz

hıc sıkıntı yasamayacagımız sey suphesız kı sevgı ben 20 yasına gırecegımm mayısda ... ve omrumde hıc bole duygularr hıssetmemıstım acaba annemde benii boyle heyecanla beklemıs mıyır?

bebeğimmm ohhh missss 30 kılo da alsak verecegız mecbur hem sen eymenın ben de omurun pesınden kosarken cok da kılo kalmazzzz

uzulme bız burdayızzzzz

sevgiii varsa zaten korkmaa sevgiyle büyüyen cocukk cok mutlu huzurlu olur....
emin ol beklemiştir annişinn ...
oyy annişimi yine finaaa ösledimmmm
biliommm bebişşş siz burdasınızzz ama kuzucuktaa olsaa hep birliktee daha keyifliii

vucudum catlamasın dıye surdugum kremlerle eczane ve kozmetık acardım sımdı kı gozdemız bebek yagıı .. anam kendımı pehlıvan gıbı hıssedıyorum kocam da dıyor kı gel hatunnn güreş tutalumm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn allah razı olsunnn canım benimmmm rabbimm sana 2 katını versin inşşş

aaaaaaaaaaaa bende şok oldummm bizde de olsa böleeee şok olsakkkk

Ayy şaka gibi süper bişi ama yaaa allahım bizede böyle anlamadan nasip etsin süper bişeyyymaşşallah bide oğluşu olsun şimdii ohh mis mis

kendide şoklarda zaten. bide kesinlikle bebek istemiyodu. dedim az önce allah işte erken farketseydin aldıracaktın dimi. aldırırdım valla dedi. işte o çocuğun yiyecek ekmeği varmış ki şimdi farkettin dedi. doğru diyosun diyor. kızları çok üzülmüşler ama. birisi 10 birisi 6 yaşında 2 kızı var.

nasibi olan geliyorr dünyayaa rabbim diğer evlatlarına zeval vermesin ama dünya hali bu ne olacağı belli olmuyor rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşş hem ne güzel uğraşmadan kalıyo biz o kadar uğraşıyoz bi sonuç yok

aynen öyle valla. biz uğraşa uğraşa
o korunurken hamile kalmış. bide kabullenmeye çalışıyorum napıcam bilmiyorum diyo.

aynen öyle valla. biz uğraşa uğraşa
o korunurken hamile kalmış. bide kabullenmeye çalışıyorum napıcam bilmiyorum diyo.

aslında onuda anlayabiliyorumm rabbim sabır ve dirayet versin inş bebeğin hareketlerini hissedince geçer herhalde duyguları genelde düşünmeden gelen çocuk öle tatlı oluyormuş kii sonradan öle düşündükleri için üzülüyolarmış o da öle olurda şimdi bi şok dalgasıyla öle düşünüyo inşş çabuk atlatırr...

öle tabii yicek ekmeği varmışş minnakınn ...ay cok günah valla bebiş aldırmakk Allahım istememişşş bak günahına girmesini....
kıskanmışlardır şimcikkk ama alışırlarr büyünce ablalık yaparlar ni güselll iştee

yok benm görümcem hamilelikten hiç hoşlanmayan birisi. diğer 2 çocuğundada benim için işkenceydi diyodu hep. herkes hareketini hissetmekten mutluluk duyuyomuş ben hiç bişe hissetmiyodum biran önce bitmesini istediğim bi görev gibiydi benim için diyodu. o biraz garip bi kişidir.

öyle ya cinayetten ne farkı var.allahın verdiği canı almak ne demek ya.
alışırlar tabi severler onlar. karnı büyüsün nasıl hoşlarına gider. beni gördüklerinde ikiside yanımdan ayrılmıyo.elleri karnımda bekliyolar hareket etsin diye.

cidden senin bu börülceee garip bi kişilikmişşş bebişşş töbe töbe....
neyse Allahım güsel hisler versin kalbine....
severlerr bebişimm minnaklar sevilmesmiii

hadeee börülceye bak sen ne enteresan insanlar var rabbimm çok şaşırdım vallaaaa

hadeee börülceye bak sen ne enteresan insanlar var rabbimm çok şaşırdım vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…