- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.101
sevgiii varsa zaten korkmaa sevgiyle büyüyen cocukk cok mutlu huzurlu olur....
emin ol beklemiştir annişinn ...
oyy annişimi yine finaaa ösledimmmm
biliommm bebişşş siz burdasınızzz ama kuzucuktaa olsaa hep birliktee daha keyifliii
ayyy cok guselllerrr ... kocamı işe yollayacagımmm sız ne kadar burdasınızzz
ayyy cok guselllerrr ... kocamı işe yollayacagımmm sız ne kadar burdasınızzz
herkes nereye gittiiiiidimii cok güseller ...
ben cıkıcam birasdan bebiş kocişim geliooo bayağı sesi kötü gelioduuu grip olmuşş benim pamukum uyursaa eğer gelirimm ...corbasını içiriyimm nasılsa calışmada yok kırmızılar sebebiylee
olsun bebekım olsun alısverısını ıhmal etme :) haa ben sana sormayı unuttum senın hıc cocukun var mı? su anda durum ne*kızlar erken çıkıyorum biraz markete gideceğim alışveriş malum öüpllüdnüz hepinizzz
olsun bebekım olsun alısverısını ıhmal etme :) haa ben sana sormayı unuttum senın hıc cocukun var mı? su anda durum ne*
hamıle mi hayatımmadamım çıktı sanırım zeynepcim ben cevap vereyim onn yerine. onn bebişi yok.inşallah ilk bebişi gelecek yakında.
hamıle mi hayatım
yok henüz bilmiyoruz da öyle umut ediyoruz. inşallah hamiledir. pazar günü adet olması gerekiyodu ama olmadı.
hadı bakalım ınsallahh yaaa :) sen ne yapıyorsunnn ? ne kadar kaldı dogumaa
masallah canımmm masallah yemene ıcmene ve oz. dınlenmene bak. 2 tabak haşlnmıs brokoli yedım .. ne alaka ıse artıkk .. sureklı yıyorummmm .. eymen dogumca pek zamanın olmaz gırmeye topıgeee :)44 günüm var canım ama doktor şu martı çıkarsak ii dedi. erken doğabilir gibi geliyo bana da doktora da.
masallah canımmm masallah yemene ıcmene ve oz. dınlenmene bak. 2 tabak haşlnmıs brokoli yedım .. ne alaka ıse artıkk .. sureklı yıyorummmm .. eymen dogumca pek zamanın olmaz gırmeye topıgeee :)merak edıyor musun nasıl bı bebek olcanıı
hayat sartları calısmaya zorluyor ama artık ısten ayrıl yaaa .. bılmıyorum karısmak da ıstemıyorum hyatım senın su andakı halını karnını ve agırlıgını dusunemıyorum .. ban ben daha 5 aylık kendımı 4 ceker dozer gıbı hıssedıyorumm yorgun açç ve uykusuz .. Rabbım normal dogumu nasıp etsın ınsallah bana .. korkmuyorumm normalden sezeryan ıstemıyorum o kadar ....tabıkı dr sezeryan derse mecbur napayım kii. zaman sankı hıoc gecmıyor hamıle ıken yada bana mı oyle gelıyorcanım dinlenmeye zamanım olmuyo inan. çalışıyorum akşam eve gidiyorum yemek felan hazırla. sonra evle ilgili bebekle ilgili bisürü iş oluyo.
yeme işmede aparatif işte hızlı hazırlanan şeyler. zaten evde internetim yok alırsam sizlerle haberleşirim inşallah.
ayy merak etmemmiii hemde nasıııılll. bide benim eşim çok sarışın.civciv gibi sarışın mavigözlü. ben kapkara bişey.nasıl olacak çok merak ediyorum.
hayat sartları calısmaya zorluyor ama artık ısten ayrıl yaaa .. bılmıyorum karısmak da ıstemıyorum hyatım senın su andakı halını karnını ve agırlıgını dusunemıyorum .. ban ben daha 5 aylık kendımı 4 ceker dozer gıbı hıssedıyorumm yorgun açç ve uykusuz .. Rabbım normal dogumu nasıp etsın ınsallah bana .. korkmuyorumm normalden sezeryan ıstemıyorum o kadar ....tabıkı dr sezeryan derse mecbur napayım kii. zaman sankı hıoc gecmıyor hamıle ıken yada bana mı oyle gelıyor
minnoşlar kocişimm cok finaa minnoşum ya...
valla yedirdimm içirdim ilacını verdimm uyusun bi güselll
iice dinlensin valla
dinlenmeden geçmez soğuk algınlığı
ivit kuzu öle yapıyooo valla...uyuyoo simdiii
:2:cok finaa bu soğuk algınlığıı yaa
havalarda bi ısınmadıkiii bzu gibii hala
evt yaa istanbulda kandırıyo adamı. bi soğuyo. birden ısınıyo. nasıl giyineceğimizi bilemedik
işte mevsim geçişlerii böel oluyooo bebişim...
böle havalar ısınsın istiyommmm bu sene donduk resmen ya...
sen kaçta cıkıcaksınnn bebişşş işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?