- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.121
öyle valla. ben grip olmadan atlatsam şu dönemi ii olacak. 6 da çıkıyorum canım
aman kuzu dikkat et kendine valla asıcık kalmışşş şurdaaa bol bol portakal ye...ıhlamur iç
bak kendine...
ayy az kalmışş bebüşşşş cıkış saatine
valla dikkat ediyorum canım allah da yardım eder inşallah..
evet canım az kaldı. çıkarım birazdan
Allahım yardımcın olsun bebekimm sağlıkla al eymeni kucişine inş....
hadi bakalım evine git dinlennnn şöle ayacıklarını uzattt keyif yap biras yaa
valla daha ütüm bitmedi canım. eymenin cicileri bitmedi henüz.
gidip onları bitireyim. aslında kardeşimin de yanına gitmem lazım. yarın matematik sınavı varmış. çalıştırsam ii olurdu
amanın şekerim seninde hic işin bitmiyokiii birasdaa kendine vakit ayır bebişşş ya en azından bigüncük evinde git uzan dinlen keyif yapp....
ah cucum ah ben kendimi bildim bileli böyleyim. heryere yetişmem lazım. hayat hep koşturmaca benim. bazen bi bakıyorum eşimle birbirimize bile zman ayıramıyoruz
tamam hayat böle bu sekilde hep bi yerlere yetişme cabasııı ama seninkiii abartııı bebişş ya sen kendine zaman ayırıcaksın eşine zaman ayırıcaksın yalnız kalmaya ihyacınızz var bak eymende geliooo cikirdekkk aile olcaksınız inş...
olmass valla bebişşş sonra pişman olursunnn hem sen şimcikkk dinlenceksinnn en azından iş dısında kalan vakitlerde...
hamişsinn hamişşbak bölesinn
ayyy heryere yetişeyim diye ben yıpranıyorum aslında farkındayım da başkası farkına varamıyoki bunun.
her hafta anneme gidiyorum mutlaka ama mesela araya 4 gün girsin mesela neden gelmiyosunuz bişey mi oldu felan başlıyo söylenmeye annem. anne diyorum inan vakit bulamıyorum. küsüyo felan hemen. onun da nazı bana geçiyo sadece.
cucum ben çıkıyorum canım toparlanayım. öptüm çok
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi ol canım iyi ol.yaa bebeğim yaaa öle oldu işte komik dimeeeegayet iyiyim merak etmeyin sakın
sen napıyosun dinlendin mi dün birazcık
iyi ol canım iyi ol.
dün iş yapmadım canım. yemeğide dışarda yedik eve gittim uzandım direk.
şimdi biraz keyfim kaçtı. annemin bugün kalp doktorunda sonuçlar için kontrolleri vardı. cumaya hemen anjiyo yapmamız lazım demiş. damarlarda tıkanıklık daralma felan varmış. stent takmamız gerekebilir demiş.
Kirmisilar geldi kirmisilar geldi
iyi ol canım iyi ol.
dün iş yapmadım canım. yemeğide dışarda yedik eve gittim uzandım direk.
şimdi biraz keyfim kaçtı. annemin bugün kalp doktorunda sonuçlar için kontrolleri vardı. cumaya hemen anjiyo yapmamız lazım demiş. damarlarda tıkanıklık daralma felan varmış. stent takmamız gerekebilir demiş.
olsun bebeğim üzülme o kötü bişi diil şimdi herkese yapıyorlar anjiyo bizim bütün mahalleye yapılmıştı geçen sene inşallah iyi olsun da yapılsın herşey iyilik için bebeğim üzme canını sakın iyi olacak annen merak etmerabbim şifasını versinn inşallah hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?