- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.141
nerdesiniz hatunlar yaaaa
bende kimsecikler yok bugün diyodummmm hoşgeldinn canımcımmmm geçmiş olsunn kırmısılar gelmiş üzüldümmm
sen nerdesin yaaa.bittimi toplantı?
zeytinimm nasılsınnn canım rabbimm annene acil şifalar versin inşşş... en kısa zamanda atlatır inşşş..
zeytincik annene şifalar versin rabbim
ben hala ecza deposu gibi ilaç kullanıyorum ama daha düzelme yok hapşurukta başladı ohh miss
abim o doktora inanmadı medicana da ii bi doktor varmış oraya götürdü. oda hemen anjioya almamız lazım demiş. şimdi tahliller tamamlanıyomuş. birazdan alacaklarmış.
uffff içim daraldı. küçük kardeşimde okuldaydı.anahtarı var mı yok mu çocuğun onuda bilmiyoruz.
hoşbuldum canımmmmm
kırmızılar geldi ya hiç sorma sevinmiştik ne güzel ama kısmet üzülmedim valla
sen napıyosunnn
geldim minnakk geldim cücüde yok meydanda kocişi mi evde acaba mesaj attım ama heee cevap gelmiş doktora gitmişler faranjit olmuş kocişi yazık yaw
sen napıyosunn bebm eymenim nası
valla canım şuan iyiyim desem yalan olur.
amin inşallah biran evvel düzelir.
ii düşünmeye çalışıyorum da yanında olamayınca kafamdan neler neler geçiyo. kardeşimede ulaşmış babam anahtarıda yokmuş. anneme bişe oldu diye hemen ağlamaya başlamış. babamda hemen apar topar çıkmış gitmiş. bende kızdım babama beni neden almıyosun diye. ne bileyim kardeşin öyle ağlayınca hemen çıktım dedi.tatlımm üzülme dur kısa bi işlem inşallah tıkanık damar varsada hemen açılsın ilaçla ameliyata filan gerek kalmaz ii olacak içini ferah tut güzel düşün güzzel olsun dualrımız anneyle rabbim şifasını verecek kardeşinide okulunu arayıp sor bakalım çağır gelsin telefona
canım benim üzülme demek takma demek kolaydır zor olan seni anlayabilmek allah yardımcın olsun canımmmm elimizden gelen birşey olsa keşke duamız annenlee canım inşş düzelicek ayağa kalkıcak canım benimmm
ii düşünmeye çalışıyorum da yanında olamayınca kafamdan neler neler geçiyo. kardeşimede ulaşmış babam anahtarıda yokmuş. anneme bişe oldu diye hemen ağlamaya başlamış. babamda hemen apar topar çıkmış gitmiş. bende kızdım babama beni neden almıyosun diye. ne bileyim kardeşin öyle ağlayınca hemen çıktım dedi.
aileyle çalışmanın kötü yanları işte.
abim annemin yanında babam da gitmiş. şimdi eşimle bende gidersem diğer patronlar ne der bilmiyorum. ama içim içimi yiyor. gitmek istiyorum. eşim kalsın ben gideyim dicem ama uzak tek başına gidemem. oooooffffff
benimde elimden bişey gelmiyoki. dua ediyorum sadece. inşallah kötü bişey çıkmaz.
zeytinimm ne desem bilemedim tatlımm yaaa çıkmaza girmiş gibisin... kendi başına gitme ama gidersen de birini al yanına muhakkak çok uzun işlem olmayacak zaten
canım şimdi çıkmış annem. abim kötü bişey yokmuş dedi. bilmiyorum beni korkutmamak için mi dedi ama. merak etme iyi dedi. inşallah iyidir.
birkaç saat yatacak sonra eve götürücem dedi abim.
zeytinim çok geçmiş olsun...
peki tıkalı damarı varmıymışş.?:26:
madamım kuzum naber..
cucum koçişinede çok geçmiş olsun...:26:
perimeri naber kzuum..?
hadi gelmiş geçmiş olsun canımm allah daha beterinden korusun bak abinde iyi demiş iyi düşün iyi olsun canım benimmm
zeytinim çok geçmiş olsun...
peki tıkalı damarı varmıymışş.?:26:
?
Kirmisilar geldi kirmisilar geldi
iyi ol canım iyi ol.
dün iş yapmadım canım. yemeğide dışarda yedik eve gittim uzandım direk.
şimdi biraz keyfim kaçtı. annemin bugün kalp doktorunda sonuçlar için kontrolleri vardı. cumaya hemen anjiyo yapmamız lazım demiş. damarlarda tıkanıklık daralma felan varmış. stent takmamız gerekebilir demiş.
canım şimdi çıkmış annem. abim kötü bişey yokmuş dedi. bilmiyorum beni korkutmamak için mi dedi ama. merak etme iyi dedi. inşallah iyidir.
birkaç saat yatacak sonra eve götürücem dedi abim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?