bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytinim çok geçmiş olsun...
peki tıkalı damarı varmıymışş.?:26:

madamım kuzum naber..

cucum koçişinede çok geçmiş olsun...:26:

perimeri naber kzuum..?

iyiyiz kuzum senden naberrr ???

cucuummm geçmiş olsun kocan hasta olmuşşş rabbim şifa versin inş tüm hastalaraaa

canım geçmiş olsun. eşin daha iyi mi?

kızlar hepinizz sağolunnn kocişimm cok şükür ii evde dinleniyoo simdii uyuyoo minnoşum...
yemeğini yediii zorlada olsaa ilaclarını icirdimm uyuduu şimdiii bende cok yanaşamıyorummm bulaşıcı sonra bende hasta olursamm kim bakcakk bizee
doktor 2 gün rapor yazdııı ama bakalım kocişş oturamazz

sağol canım.
aynen öyle kendi gözümle görmezsem içim hiç rahat olmayacak. şimdi kim ne dese inanmıyorum.
bide zaten ben hamileyim diye herkes benden bişeyler saklamaya çalışıyo.

sağol canım.
aynen öyle kendi gözümle görmezsem içim hiç rahat olmayacak. şimdi kim ne dese inanmıyorum.
bide zaten ben hamileyim diye herkes benden bişeyler saklamaya çalışıyo.

ivit insan kim ne derse desinn inanamıyooo ama görüceksin anniş cok iii Allahın izniyle bebişim...
ivit hamişsinnn tabiii öle herşeyi bilmen gerekmiooo onlara göre haklılarda bebişimmm bak annide ii sen kafana takma üsülme tımımmıı...
gidip görünce sende anlıcaksın zatenn...

giderken yiğenimi alıp götürücem. annem onu görünce hemen iyileşir.
oda babaannesini çok seviyo. bikere sarılsın babaanne desin annem hemen ayağa kalkar.

giderken yiğenimi alıp götürücem. annem onu görünce hemen iyileşir.
oda babaannesini çok seviyo. bikere sarılsın babaanne desin annem hemen ayağa kalkar.

götür tabii moral cok önemlii sevdiklerinle birlikte olmasıda...
böle babaanne torunn öpüp koklaşsınlarr

aman dikkat et canım sana da bulaşmasın. dediğin gibi sende hasta olursan kim bakacak size.

onu görünce dünyalar annemin oluyo sanki. oda bi yapışıyo babaannesine.sürekli babane babane diyo.

aman dikkat et canım sana da bulaşmasın. dediğin gibi sende hasta olursan kim bakacak size.

rahmetli babaannem torun ceviz içi derdiii sevilmezmii ya....
cocuklarda anlıyooo kim seviyosaa ilgi gösteriyosaaa onu seviooo
ivit dikkat ediyomm bebişşş doktordu didi zaten sende cok dikkat et kendine didi....
habire portakal limon sıkıyorummm ölee bende hasta olursamm kimse yok bize bakıcakkk

Bebüşüm çok geçmiş olsun yazamadım cevap başkan burda odaya gelmiş oturuyor çok geçmiş olsun çıkıyorum şimdi görüşürüz tatlım herkese ii akşamalr akşama misafirim var evdee yemek yapmam lazımmm

annemde yavrumun yavrusu diye seviyo onu.

aman dikkat canım aman. eşim düzeldi sanki benim. bende bişey yok. çok şükür bulaşmadan atlattım galiba.

maydonozda da çok c vitamini varr tavuk suyuna çorba içine limon maydonoz koy ayriyetten portakal suyu sıkıyomuşsun ohhh bide ben eşim hasta olcam galiba dediğinde 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçalı 1 tatlı kaşığığı balla karıştırıp macun kıvamında geliyo onu yutturuyom hasta olmadan atlatıyo gerçi şimdi hasta seninki ama belki fayda olurrr

yok bebişim önemlii diil saol kuzum benimm...
uyuyoo kocişkomm zaten şimcik...
tımam bebemmm kolay gelsinn sanada misafir ağırlıcaksınnn ....öptüm görüşürüsss bebişim

annemde yavrumun yavrusu diye seviyo onu.

aman dikkat canım aman. eşim düzeldi sanki benim. bende bişey yok. çok şükür bulaşmadan atlattım galiba.

öle valla cok seviliyomuş torunnn öle diyolar
ivit bebişimm yaaa cok sükür neyse sen hasta olmadaa dikkat et kendine...
bende dikkat ediyom yaaa öle c vitamini falan alıyorumm yanii kocişş içio bende içiyomm porti sularııı ıhlamurlar

valla canımcımm maydonozlu sehriye corbası yaptım dün limon sıkıp yedirdim...
portakal zatenn süreklii yiyip içiyos...
ballı ıhlamur elmayla kaynatıyom bide kabuk tarcın...
dediğinide yapardım aslında ama zencefil zerdeçal yok evde şimdiiii aktarada gidemem gec olduu ama aklımda olsunn saolll minnoşumm
az öncede yayla corbası yaptım cok sever uyanında onu içer...

bizönce bi bebemizi sevelim de toruna kadar allah nasip ederse bakarız.

bendeöyle yaptım valla canım kocişe ne yaptıysam kendimede yaptım içtim. ıhlamur. bal limon portakal suyu greyfurt karışımları felan.
çok şükür bulaşmadan atlattım galiba.

ooo benim dememe bile gerek yokmuş zati senn bebekler gibi bakıyon adamaaaa adam 2 güne kalmazzz ayaklanırrr

yok canım bize cok erken ama annelerii babaları torun sahibi yapmak lasımmAllahım hayırlısıylaa versin bebişlerimizi ...
sende hayırlısıyla doğur eymeni böleeeee su gibi doğsunnn .........inş..
valla bende aynen kociş ne yiyosaa bende ondan severim zaten porti suyu ıhlamur falann

ooo benim dememe bile gerek yokmuş zati senn bebekler gibi bakıyon adamaaaa adam 2 güne kalmazzz ayaklanırrr

ivit bakıyomm kocişimee valla o da benim bebişimm
naparsınn minnoş ya gurbet olunca kimsemizde yok ankaradaa kociş bana bakıooo ben kocisee
inş.. o ayaklansındaa tez zamandaa o hasta oluncaaa cok sıkıcı yaa öle uyuyoo hepp

ahh çok iyi anlıyom anne baba yanında olmayınca iki kişi kalıyo tek başına yetmeye çalışıyosunn ondan başka kimse olmayınca çok zor oluyoo bide erkeklerin hastalık hali çekilmiyooo

ahh çok iyi anlıyom anne baba yanında olmayınca iki kişi kalıyo tek başına yetmeye çalışıyosunn ondan başka kimse olmayınca çok zor oluyoo bide erkeklerin hastalık hali çekilmiyooo

ivit anne baba olmayıncaa zor oluyoo...
olsun ama ben kocişime seve seve bakıyomm o ii olsun...
yok minnoş ya benimm kocişş ölee hastalığında bilee beni düşünüyoo valla sıkılyosun askımm dioo uyuyooo işte süreklii dün akşam 9 da bi uyudu sabah 10 da uyandı
hic böle uyumazzz normaldee hastalıkk cok fena bişiy yaa insan ozaman anlıyoo sağlıklı olmanın kıymetinii valla Allahım tüm hastalara şifa versin tez zamanda ii olsun hepsii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…