- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.181
ivit anne baba olmayıncaa zor oluyoo...
olsun ama ben kocişime seve seve bakıyomm o ii olsun...
yok minnoş ya benimm kocişş ölee hastalığında bilee beni düşünüyoo valla sıkılyosun askımm dioo uyuyooo işte süreklii dün akşam 9 da bi uyudu sabah 10 da uyandı
hic böle uyumazzz normaldee hastalıkk cok fena bişiy yaa insan ozaman anlıyoo sağlıklı olmanın kıymetinii valla Allahım tüm hastalara şifa versin tez zamanda ii olsun hepsii
günaydııııınnnnnnnnnnnn
herkesin kadınlar günü kutlu mutlu olsuunnn...........
zeytin böceeğeemm tatluumm offf odamızda anlayamadığım bir gürültü var yaa kafam şişti lambalardan dicem diil gibi umarım kafamda patlamaz bişi aha sustu
napıyosun tatlım annişi gördünmü dün sormayı unuttum valla yemekti misafirdi derken sızmışım gecenasıl annişin durumu olmuşmu anjiosunu
olmuş canım.kötü bişey yok demiş doktorlar.korktuğum gibi çıkmadı demiş.öyle dedi abim beni kandırmıyosa.
koldan girmişler. normalde kasıktan giriyorlar ya o gece tutuyorlar hastanede. demişler abime isterseniz koldan yaparız ama o pahalı.koldan olursa gece tutmayız. abimde ne kadarsa farketmez öyle yapın.kalmasın burda demiş. koldan yaptırmış. sağ kolu sargılıydı.
pek iyi görünmüyodu ama iyi olacak inşallah.
akşam giderken yiğenimide götürdüm.onu görünce çok sevindi.
sen ne yaptın misafir ağırladın bide iş çıkışı.yorulmuşsundur.
Çekmediğim dertler çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm olmadı
Çekmediğim dertler çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm olmadı
Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Ağlamadık sokak köşe kalmadı
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Neler gördüm neler geldi başıma
Düşe kalka geldim ben bu yaşıma
Neler gördüm neler geldi başıma
Düşe kalka geldim ben bu yaşıma
Tutup da kaldırın allah aşkına
Tutup da kaldırın allah aşkına
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
OHH ÇOK ŞÜkür tatlım bak ördün mü iyi anniş bişeyi yok olmıcakta Allahın izniyle artık yaşları ilerliyor ara ara böyle şeyler olacak yeterki rabbim dermansız dert vermesin hepsine ssağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin benim annişte geçen yaz baya korkuttu ama bişi çıkmamıştı çok şükürgeçen ay da kalbi ağrıyodu ondada bişey çıkmadı ama işte bizi ara ara korkutuyorlar tontişimmmm
kıyamam yaaa gülmiim dedim ama gülmekten öldümm komiğime gitti çook o halini düşündüm de gözümde canlandııartık yalnız diilsin ben geldimmm
hoşgeldin minnak yaaa. burda bibaşıma kaldım. kendi kendime yanlızım dostlarııımmm yanlızım yanlız didim durdum
valla çok şükür kalpte çok büyük sorunlar yokmuş. bugünde bi başka profesörde randevusu var. abim götürecek. şu tansiyon şeker ve fibromiyalji ağrılarına da bi çözüm bulurlarsa süper olacak.
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun....
nasılsınız canlarım....
kuzummm nasıl gecti akşam misafirlerine niler yaptın.....
zeytinimmm annişin iyiymişşş cok sükür bebekimmmm yaaa.....
hoşgeldin canıımmmm. iimiş canımçok şükür. bazı problemler varmış da korkma dediler bana.hepimizin kadınlar günü kutlu olsun....
nasılsınız canlarım....
kuzummm nasıl gecti akşam misafirlerine niler yaptın.....
zeytinimmm annişin iyiymişşş cok sükür bebekimmmm yaaa.....
neyse hadi afiyet olsun bakalım. affettim seniikıyamam yaa valla apar topar kahvaltıya gittim bizim başkan yard kahvaltı verrdi de oraya çıkmak durumunda kaldım o yüzden seni yalnız nbıraktım affet kuzum beniii
ikisini anladım da o fibromiyalji ne ilk kez duyddum
günaydın bebeişim hoşgeldin kociş işe gitti galiba dayanamadı
seninde kadınlar günün kutlu olsun minnakım bizde sabah sabah kahvaltıya davet edildik gün anlam ve önemine nazaran güllerimizi de aldık yerimdeyim şimdi
bu çiçeklerde sana oldun tontişkoo
yabancı diillerdi börülcem kocişi anniş kociş bide kuziş patates püresi fırında karnabahar pilav salata bide mantar kızartmacası o kadan ha bide tatlı ama bunlar hazır ekler ve şekerpare
sen napıysın nasılsın kırmızılar bittimi
günaydın canıımmmm. sennde kadınlar günün kutlu olsun.günaydınnn canlarrr kadınlar günümüz kutlu olsunnnn
bu çiçeklerde sizlere kızlaarrrr
günaydınnn canlarrr kadınlar günümüz kutlu olsunnnn
hoşgeldin canıımmmm. iimiş canımçok şükür. bazı problemler varmış da korkma dediler bana.
neyse hadi afiyet olsun bakalım. affettim seniibende bugün pötübör bisküvi yedim kahvaltı olarak bişe yemek istemedi canım.
ahhh o fibromiyalji yokmuuu. yerin dibine batsın o hastalık. aslında tedavisi olmayan bi hastalık. ama işte ağrıları hafifletecek bişeyler bulmaya çalışıyoruz.
halk arasında kas romatizması olarak da biliniyor.
hosbuldummm bebişkom....
cok sükürrrr iyiymiş....
inş. o problemlerde düzelirrrr bebişimm işte böle orta yaştan sonra illakiii cıkıooo sorunlarr.... hepimizn annişinde var ufak tefek hastalıklar benim annişte yüksek tansiyon var bel fıtığı ne bilimmmm gecen yıl elinden ameliyat oldu his yoktu hiç...
Allahım dermansız dert vermesinnnn hiç kimseye.....
seninde kadınlar günün kutlu olsunnn minnoşum....:124:
günaydın canıımmmm. sennde kadınlar günün kutlu olsun.
ahhhh çok naziksin madamımmmm.
bak seennn çiçek de vermişleeeerrrrr. bizim şirkette bidünyaaaaa erkek. bidanecik beeeennn ama ne bi çiçek ne bişey ahhh ahhh
bu çiçeklerde sizlere kızlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?