- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.201
hoşgeldin canıımmmm. iimiş canımçok şükür. bazı problemler varmış da korkma dediler bana.
neyse hadi afiyet olsun bakalım. affettim seniibende bugün pötübör bisküvi yedim kahvaltı olarak bişe yemek istemedi canım.
ahhh o fibromiyalji yokmuuu. yerin dibine batsın o hastalık. aslında tedavisi olmayan bi hastalık. ama işte ağrıları hafifletecek bişeyler bulmaya çalışıyoruz.
halk arasında kas romatizması olarak da biliniyor.
günaydınn minnoşum benim....
yok valla kocişim evde 2 gün rapaor verdiii doctorcok finaaa öksürüyooo bebişimmm ya içi cıkıooo valla kocişimin.....ama o hep yatma modundaaa bende sıkıldımmm hastalık cok fina bişiy yaa.....
ayyy cok kibarmış sizin müdür kuzucummm kahvaltılar güller ......
ayyy cicekler içinnn tşklerrr lokumummm
ayyy daha nolsunnn karnabaharr ayyy cok seviyommm
afiyet olsun bebekim zaten önemli olannn birlikte keyifli zaman gecirmek....
valla hala gelioo tosbikimmm yarın inş... biterrröleee durumlarrr şimcik bizim aramızda3 günmü ara acıldııı bebüşşş
günaydın canıımmmm. sennde kadınlar günün kutlu olsun.
ahhhh çok naziksin madamımmmm.
bak seennn çiçek de vermişleeeerrrrr. bizim şirkette bidünyaaaaa erkek. bidanecik beeeennn ama ne bi çiçek ne bişey ahhh ahhh
ah kuzum ahh hastalık 1 değil 5 değil . bel boyun mide akdeniz anemisi tansiyon kolesterol şeker kalp fibromiyalji .....
böyleee devam ediyo. bisürü şey var.
ama çok şükür kendini idare ediyo ağrılarla sızılarla. bu son gnlerde dayanamıyo ama artık.
öyle kuzum öyle rabbim dert verince derman aratmasın.
senn annişede çok geçmiş olsun inşallah iileşir biran evvel.
AAA çok pis bi ağrı olsa gerek benimde bazen ağrıyor deli oluyorumm ama benimkisi psikolojik moralim bozuk olunca sağ bacağım belden aşşa ağrır böyle içten geliyor ağrısı deli ediyor beni bide sağ kolum ağrıyor çocukluktan kalma tek kolla çanta taşımaktan kireçleme olmuşum ama tedaviye hiç gitmiyorum ilerde çocuğumu hep yürütmek zorunda kalıcam çok acı
rabbim dermansız dertten uzak eylesin bizlerii
off fena şifa kapmış valla ama ben inanıyorum sen ona süppppeeerrrr bakacağın için akşama dek bişeyi kalmaz bu illet hastalık yatarak geçiyor işte napıcan dostum bırak uyusun adamcık bütün gün çalışıyorlar zaten dinlenmek onların da hakkı
bebeüşkom valla dün gece işedim altıma gülmekten kendi ailem ve sülalem çok neşelidir ama bu kocişin tarafı da bi o kadar var yani öldük gülmekten
bu arada aramızdaki mesafe sanırım 3 gün mü olur 4 gün mü bilememdim ama benim bi dün çok geldi ilk gün diye bugün gene bişi yok çok fazla artık kendimden şüphe ediyorum belkide hamileyim diyorum üstüne görüyorum cücümün börülcesi gibigeç geliyor erken geliyor çabuk bitiyor ben anlamadım bişicikkk
rica ederim zeytinimmm daha güzellerine layıksın sen bir annesinn çünküüüüü
valla bence seni iş yerinde bu gün çalıştırmamaları bile gerek yanii o derece ii bakmaları lazımm aslında bi çiçek sen varmışsın baksana :))
şimdik size bi şarkı gönderceeemmmmmmm süpperrr
ah canım kıyamam bi doktora gitsen ya. bebişini nasıl taşıyacaksın.AAA çok pis bi ağrı olsa gerek benimde bazen ağrıyor deli oluyorumm ama benimkisi psikolojik moralim bozuk olunca sağ bacağım belden aşşa ağrır böyle içten geliyor ağrısı deli ediyor beni bide sağ kolum ağrıyor çocukluktan kalma tek kolla çanta taşımaktan kireçleme olmuşum ama tedaviye hiç gitmiyorum ilerde çocuğumu hep yürütmek zorunda kalıcam çok acı
rabbim dermansız dertten uzak eylesin bizlerii
rica ederim zeytinimmm daha güzellerine layıksın sen bir annesinn çünküüüüü
valla bence seni iş yerinde bu gün çalıştırmamaları bile gerek yanii o derece ii bakmaları lazımm aslında bi çiçek sen varmışsın baksana :))
dua edelim canım hepdua edelim allahım annişlerimize dert vermesin. onları başımızdan eksik etmesin.vallahi zor bebişimmm ya.... Allahımm şifalar versin elimizden bişiy gelmiooo bebekimm....
dua etmekten başka...
saol canım ya annişim şimcik iii cok sükürrr ....Allahım herkese iyilik güsellik versin....
du bakiimm hangi şarkıymıışşşşimdik size bi şarkı gönderceeemmmmmmm süpperrr
ah canım kıyamam bi doktora gitsen ya. bebişini nasıl taşıyacaksın.
fibromiyalji de çağın ev hanımı hastalığı diyebilirim.
psikolojin bozulduğunda üzüldüğünde ağrılar çok çok şiddetleniyo. içten içten kemikleri çok ağrıyo felan. belli bi yeride yok ağrının. tüm vücutta ağrılar var.
ah kuzum ahhh nerdeeee beni düşünen mi var. muhasebecimiz her geldiğinde şu kızı bırakın artık dinlensin başınıza iş alacaksınız bak uyarıyorum sizi diyo patronlara amaaaa yok bizimkiler çalış çalış diyolar
dua edelim canım hepdua edelim allahım annişlerimize dert vermesin. onları başımızdan eksik etmesin.
du bakiimm hangi şarkıymıışşş
ivit fina kapmışşş hemde....
ivit bakıyommm valla kuzummm elimden geldiğinceee....herşeyini saatinde veriyorumm......iyiyim diooo kalkıo geziniooo sonras yine fina oluoooo hemen uyuyoooo öle didi zaten doktor dinlenmen lasmmmm didi...inş. yarına bişiyiii kalmass....
ayy ni güselll valla bayılırım öle neselii insanlaraa... insanın ömrünü uzatırlarr valla
ne bilem bebekimm kıs yoksam hamişmisin.....
kıs börülcem diil yengem abimin eşibörülcem bekar ama dua edelimmmm evlensinnn inş... isityoo cünküü hayırlısı bakalımmm
bekliyosss bebişşş
ah canım kıyamam bi doktora gitsen ya. bebişini nasıl taşıyacaksın.
fibromiyalji de çağın ev hanımı hastalığı diyebilirim.
psikolojin bozulduğunda üzüldüğünde ağrılar çok çok şiddetleniyo. içten içten kemikleri çok ağrıyo felan. belli bi yeride yok ağrının. tüm vücutta ağrılar var.
ah kuzum ahhh nerdeeee beni düşünen mi var. muhasebecimiz her geldiğinde şu kızı bırakın artık dinlensin başınıza iş alacaksınız bak uyarıyorum sizi diyo patronlara amaaaa yok bizimkiler çalış çalış diyolar
dua edelim canım hepdua edelim allahım annişlerimize dert vermesin. onları başımızdan eksik etmesin.
du bakiimm hangi şarkıymıışşş
nerdesınız yaa bılgemadam cücü zeytin perimeri huhu?ben gidiooommm biras gezinimmm
nerdesınız yaa bılgemadam cücü zeytin perimeri huhu?
nerdesınız yaa bılgemadam cücü zeytin perimeri huhu?
ben buralardayım bakınıyom arada bugünn muhabbetlere pek giremedimm yaaa dikiş dikmeye karar verdim model araştırıyorummm
kapşonluu yazlık tunik dikicem bi tane model buldummmm Eki Görüntüle 363118 becerebilirsem dikicem bakalım
vayyy hamarat seniiiii. bak seenn elinden de neler gelirmiş.
getirebilirsemm inşş getirebilirim baharda güzel giyilirr vunlar pantolon üzerineee gerçi baharında gelmeye niyeti yok amaaa
sizin böcüklerede bişiler dikmek lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?