bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sormaa kıss bende aynıyım yorgan bide battaniye örtüyomm kocişş zavallım pişiyoooseside cıkmıyoo minnoşumun....
kocişşş biz evlendiğimiz zaman okuyoduuu minnoşumm tatili vardıı o zmann benimde doğum günüm 30 ocak kociş o güne almışş tarihii....
yaza kadar beklemek istemedikk...
kına gecemm karlı bi günde oldu kuzum yaa evden gelinlikle cıkamadım salonda giydimmm o derecee duvakla gittimm sadeceee kuzumm

aaaammmiiiiiiiinnnnnnnnnnn

ayy kıslaarr bende hep üşüyoruuummmm. ama bende demir eksikliği var ondan galiba.şimdiden kışlık pijamalarla yatıyorum ben. koçiş gülüyo yaz günü kar yağıyo bunun tepesine diye

ayy benim minnoşumm yaaa güzel olmuştur değişik derlerki tencerenin dibini yersen düğününde kar yağar sen hep yaladın herhalde tencereyibenimde kına gecem şakır şakır yağmurluydu anniş yaa ama düğünüm çok şükürler olsun güneşliydi çünkü ben dış mekan fotoğraf istiyordum o hayalim gerçekleşti yani benimde 26 aralık minnoş doğum tarihim kış çocuklarıyız biz ondan donuyoss

valla o bendede var demir eksiklği donuyom aynı sen hele ki geceleri battaniye yorgan altıma üstüme atıyom valla kociş tam tersi hep pişer o benimki kış köşesi onunki yaz

benim güzellerimmm ben madamınız sizlere istanbul avrupa yakasından ses etmekteyim birazdan anadoluya geçmek için yola çıkacağım sizlere veda etmeden önce çok sevdiğimi belitmek isterim sağlıcakla kalmanızı temenni ederim zeytinim ve çilekimin bu gece bulantılarının şak diye durmasını canı gönlümden isterim hepinize selam eder tek tek öperimm

ivit güsell olduu kuzum yaa cok eğlendikk.... valla severim tencere dibiniii yanıkta severim yanee kazandibine bayılırım mesellaaaaa ayy tencere dibiniii cok mu yidin lafını o gece okdar cok duydum kii kuzum
sende bereketle gitmişsin bakk yağmurlu yğmurluuu ni güselll....
senin fotolara bayılmıştım bennn süperrr biz malesefff stüdyoya tıkıldık kaldıkk....
inş.. bebüşümüzle dış mekanda ceklirissss bol bol resimler inş...
sen cıkmıyonmuu kuzum ben cıkıcam birasdannn patates kızartıcam daa hafiftenn

istanbula bende cok selam söle denizinee özellikle tımam mıı meleğimm öle cok ösledim kii yosun kokusunuuuuuuuu
hadii hoscakalll bitanemm yarın gelemeyebilirimm... kendine ii bak akşam burdayımm uykusu kacanlara duyurulurr kociş yok yinee 10:30 dan sonra ama sen bu gece kocişinle ilgilen...hürreme bakarım bendeee hoscakalllllllll....

hu huuu:82::82::82:

huhuuuuuuu kıs nirdesin balım sen gidiyoss artık sen geldinnn

yok kız ben yapmasını beceremedim tarihleri doğru girdiğim halde öle çıktı bende napem herkeste var bende yok yanlış manlış koydum gitti benim minişim 5.ayın içinde

canım oraya sat değil de beklenen doğum tarihini yazman gerekiyor. öyle yapınca doğru oluyor.

hoşgeldin cnm.nasılsın. bahçe nasıl gidiyor?

hoşbulduk fıstıklar ben yorgunluktan giberiyorum doktor kontrolum vardı romatizma deilmişim bu arada temiz çıktı sonuçlar ilaçlarla geçicek dedi ağrılar kortizon verdi 1 ay içicem hapları
bahçem çok karışık çok iş var bahçede dün gülleri suluyodum hava karardı yarım kaldı bugun hiç halim yok çok gezdim alışveriş yaptım yoruldum

naber..

ahh be balım hiç çalışasım yok bugün
yemek mi yapcan nere gidiyon

valla bugün cok yoruldum balımmm temislikk bi sürü iş yaptımm sadece dondurulmuş patates kızartıcam bide kahvaltılık hazırlıcam yiterr valla kocişş hic bişiy yapma didi ama içime sinmess şimdiii sabah kahvaltıda hazırlayamadımm gec uyandımmm yasıkk kocişimee
sende tembellik yap bosverrrrrr balım yaa

ayyy cok sükürr temiz cıkmasına cok sevindimm tatlış....kortizon kilo yapar ama bosver sağlığından önemlii diil hic bişiyyy canımmya
bahcenii bosver yarın halledersinnn dinlen bi güsell ayakları uzatt bi kahve yap kendinee keyfine bak kıss sefan olsun valla

sizi sefiom canlarımm yarın gelemeyebilirimm ama akşam burdayım 10:30 dan sonra tabii kocişş gidersee
öpüldünüsssssss hoscalınn Allaha emanet olunnn....

senin yarın annişin geliyo demi reçelim...
ohh ben çok severim valla patatesi balım..senmi dondurdun yoksa hazırmı alıyon bebem...
zaten bende çok saldım kendimi bugün çorbam vardı sadece makarna yapcam yada hiç bişey yapmam annemlere giderim

yarın kaçda geliyodu annişin cücüm..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…