- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.221
ben hiç dikiş kursuna gitmedimmm annem dikerken gördüğüm kadarı yaniii içinde azcık heves olan boza taka söke dike anlıyo dikiş yapıyooo içinde ona karşı heves var inan yaparsın datlummmm
kapşonluu yazlık tunik dikicem bi tane model buldummmm Eki Görüntüle 363118 becerebilirsem dikicem bakalım
ben hiç dikiş kursuna gitmedimmm annem dikerken gördüğüm kadarı yaniii içinde azcık heves olan boza taka söke dike anlıyo dikiş yapıyooo içinde ona karşı heves var inan yaparsın datlummmm
kızlaaaarrrr bana bişey olduuuuu.
gözümü açamıyorum. şimdi oturduğum yerde uyuyup kalıcam ofiste
gerçekten çok fena oldum yaa göz kapaklarıma hakim olamıyorum.
denesem yaparım belkide ben dinlenmeye zor zaman buluyorum
ben çok severim aslında kendi emeğimle yaptığım şeyler kullanmak. ama çalışıyorum bide eve gittiğimde evde bisürü iş oluyo.bitiyorum.cumarteside çalışıyorum bitek pazar var. ondada mutlaka ya birileri geliyo ya bizim gitmemiz gerekiyo.
süpermiş tatlım diikersin bence benşim annemde terziydi yıllarca dikti hısım akraba komşuya özellikle bana neler dikti nelerbende becerebiliyorum içimde o heves heyecan var yane ama evde makina yok
ayyyy benim annemde neler neler dikerdi bana yaaa. ne elbiseler. her gördüğünü dikerdisüpermiş tatlım diikersin bence benşim annemde terziydi yıllarca dikti hısım akraba komşuya özellikle bana neler dikti nelerbende becerebiliyorum içimde o heves heyecan var yane ama evde makina yok
ama masanın üstüne kafamı koyamıyoruummm karnım ağrıyo o zaman.eymen sıkışıyo öyle eğilince itekleyip duruyo yer açmak için.kııyamam ya ağırlık çökmüş sana kapa gözlerini biraz
uf yaa evet. ben alışverişi bile söyle bakına bakına rahat rahat yapamıyorum.internetten alıyorum herşeyi. görmeden resmiyle sadecedoğru canım haklısınnn çalışan insan olunca zor oluyo tabikiii
bende de heyecan vardı evlendikten sonra düğünde takılan paraları harcatmadım o paralarla gidip dikiş makinesi almıştımmm
ayyyy benim annemde neler neler dikerdi bana yaaa. Ne elbiseler. Her gördüğünü dikerdi
Ama masanın üstüne kafamı koyamıyoruummm karnım ağrıyo o zaman.eymen sıkışıyo öyle eğilince itekleyip duruyo yer açmak için.
Ayyy madamım o çöken ağırlık nasıl kalkarki üstümden.
Uf yaa evet. Ben alışverişi bile söyle bakına bakına rahat rahat yapamıyorum.internetten alıyorum herşeyi. Görmeden resmiyle sadece
Eşim alışverişten nefret ediyo. Bi pazar var onuda sıkmak istemiyorum o yüzden. Alışveriş keyfim bile yok yani
kahve içmiim ya faydalı bişey değil bana o. annişim geldi şimdi. kardeşim getirdi başka hastaneye götürecek abim birazdan.Valla minnoşum oku biraz kendine bide bi kahve iç mesela
pizza yaptımm duş aldım geldimm...
kocişkom 1 dilimcik yediii ağzımın içi zehir gibi diooo ilaçlardann hic bişieyin tadı yok dioo
pizza yaptımm duş aldım geldimm...
kocişkom 1 dilimcik yediii ağzımın içi zehir gibi diooo ilaçlardann hic bişieyin tadı yok dioo
kahve içmiim ya faydalı bişey değil bana o. annişim geldi şimdi. kardeşim getirdi başka hastaneye götürecek abim birazdan.
yazık yaa hasta olunca öyle oluyo napsın yenmiyo bişey. ama yemesi lazım toparlanması için.
offffffffff offfffffffff hastalık fena valla bende olsa o pizzacıklar hımm mis missss
ivit kuzu ya cok fina hastalıkkk:2:ayyysorma benimde iştahım kapandı o yemeyincee bende yemiyommm
kızzz zayıflıcan yappma öle şeyler bünyen zayıf düşerse sende hastacık olursun ona göre
ölee valla cokk finaa öksürüyooovalla yemiyooo bebişş ya sabah 1 yumurta zorla yediii portakal suyu içti öğlen az öncede 1 dilim pizza işte neyse uyuyooo şimcikk uyanınca corba içer en iisii corbaa...
seninde uykunmu geliooo bebişş ya kıyamam sanaaa cok yoruluyosun valla....
annişin durumu nasıl şimdiii niçin gidicek başka hastaneye bebişş
biran önce toparlar inşallah canım ya.
ya hiç sorma bişey oldu gözümüaçamıyorum.başım kalkmıyo. offff. çok finayım çoookkkk.
tansiyon ve bu fibromiyalji için biiçhastalıklar ve romotoloji uzmanından randevu almıştım bu akşam için. anjio dan önce alınmıştı randevu.
şimdi ona götürdü abim.
ya cucum yaa.bugün kociş karşıya annesine gidecek. dedesi gelmişti oda yarın gidiyomuş. gitmeden göreyim diyo. ama beni götürmüyooo
çok trafik oluyo akşamları. karşıya arabayla kaç saatte geçemem diyo. metrobüsle giderim sabah da gelirim sen annende kal dedi.
biz okadar çok ayrı kalıyoruz ki bu aralarhiç hoşlanmıyorum bu durumdan ben.
ya eşimin gece çalışması gerekiyo çok geç çıkıyo ben anneme gidip kalıyorum.
ya annem rahatsızlanıyo. ya eşim hastalanıyo. ufffffffffff
sinir oldum yaaaa
anladım bebekim...
ayy kıyamam sana yaa....
valla haklısın hep bi koşturmacaaa içindesinizzzz ....
naparsın kuzum idare et hem sende annişte kalırsın hasta zatennn ...
ama bunu alışkanlık haline getirmeyinn bebişşş böle birbirinizee zaman ayırın hasta sonu biyerlere gidinnn sinemaya falan birlikte vakit gecirinn tatlım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?