bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aaa olurmuu öle yaa bu ne böle 40 yıllık evliler gibiii düşünmeler....
ne demek canım sana zaman ayırmak zorundaaa dediğin gibi bebiş doğunca zatennnevde olucaksınn bi süre cıkamıcaksınnn bunalıcaksın....şimdiii stres atman gerekirken sen ne durumdasınn.... maç tamam benimde kocişim isliooo ama ben sıkılıyom falan diyincee bırakıyooo yada islidikten sonra yada öncesiii bişiyler yaparısss ... dışarı cıkın ve birlikte bişiyler yapın minnoşummm...

öleymişşş baksanaaa neyse bende geç olsa geldimmm

nerde bu kıslar yaaaa.
madamııımmmmmmm
cucuuuummmmmmmmmm
berreeeeeeeeeeee
godjiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
apeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
zeyneeeeeppppppppppp

kim vardı başka yaff kafam durdu :44::44:

nerde bu kıslar yaaaa.
madamııımmmmmmm
cucuuuummmmmmmmmm
berreeeeeeeeeeee
godjiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
apeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
zeyneeeeeppppppppppp

kim vardı başka yaff kafam durdu :44::44:

evet yaaa kızlar nerdesinizzz duyun sesimiziiii

ee zeytinim nasılsın eymen nasılll

evet yaaa kızlar nerdesinizzz duyun sesimiziiii

ee zeytinim nasılsın eymen nasılll

iyiyim canım yaa.idare etmeye çalışıyorum. ama yoruluyorum artık.dün annemdeydim yine akşam çok fazla şisti yüzüm ayaklarım felan.
sabah işe gelirken resmen ayakkabıya sığmadı ayağım çok zor giydim
eymende iyidir sanırım teyzesi. tepişip duruyo. kendine yer açmaya çalışıyo.

canım benim son aylarda ödem oluyomuşş çok tuz tüketimini önermiyolarmış doktorlar hatta soda bile su tuttuğundan ondan bile kaçınacakmışsın gerçi sen biliyosundur bunlarıdaa işte yardımımız dokunsun diye sölüyoz anneni görmüşsünn nasıl daha iyimi pekii???

ben geldim kızlar iki gündür hiç keyfim yok bütün gün yatmak istiyorum bi türlü düzelemedim sinirim bozuluyo artık dışarı çıkıyorum hemen öksürmeye başlıyorum evde sıkıldım artık üff haftasonu biyerlere gitsem diyorum ama götüren yok

aşkıtom sen cagırırsın da ben gelmez mıyımm ya.. oğlumla hemencecık kostuk geldikk nasılsınız bakalımmm özledım sizi yaaa

hoş geldiniz bebeemm ömürünle nasıl bakalım oğluşunnnn bizde sizi özlüyoruzzz

canımmm geçmiş olsunnnn havalar bi öle bi böyle dikkat et kendineee

Son düzenleme:
bende de bir öksürük varkı anlatamam hava vurunca ühüüü ühüüü:) mıllet bakıyor valla .. hangı sehırdesın kuzum.. ıstanbulsa gezerız :)

hoş geldiniz bebeemm ömürünle nasıl bakalım oğluşunnnn bizde sizi özlüyoruzzz

canımmm geçmiş olsunnnn havalar bi öle bi böyle dikkat et kendineee
tepik yıyorumm halı yıkadım bugunnn .. miss gıbı oldularr .. oğlumla oturuyoruz sımdı babamıza küstük hatta bağırdık!! ohh ettikk onaaa

kızlarrr benimmkii bugün evde bana rahat vermiyo bilgisayarıı istiyomuşş ben didiyommmmm sizi çok seviyom sonra görüşürüzzz

istanbuldayım ama merkezden biraz uzak çatalcaya yakınım beklerim buralara yazın çok güzel oluyo burası

kızlarrr benimmkii bugün evde bana rahat vermiyo bilgisayarıı istiyomuşş ben didiyommmmm sizi çok seviyom sonra görüşürüzzz
bız de seni çookk sevıyoruzzz

istanbuldayım ama merkezden biraz uzak çatalcaya yakınım beklerim buralara yazın çok güzel oluyo burası
insallah hayatım ben 1 senedır ıstanbuldayım bakalım .. cok merak edıyorum öyle valla...

kocişkom dün akşammm cok fina oldu arkadaşını cağırdımmm hemencik başkent acile gittik göğüs filmi falan cekildi ciğerlere baktılar bişiy yok didi filmde ama ben bronsit gibi duydum didi yine bi ton başka ilaç verdiii aldık geldikkk 3 gün falan kullan iyileşmezse ii bir göğüs doktoruna görün didi
onunda bugün mutlaka okula gitmesii gerekioduu....
saat 2 de gitti ama zorlaaa canım yaaişte ballı sular yaptımmm ıhlamur falan içirdimmm didim yumuşasın birass öle gitti kuzucumm....
bende öle kocişi bekliom aklım ondaa
inş. daha ii olur bişiyi kalmaz yarına yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…