bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım benim yaa.çok geçmiş olsun. keşke gitmeseydi. ama projeler işler bitmiyo dimi.
aman dikkat edin daha beter olmasın.

canım benim yaa.çok geçmiş olsun. keşke gitmeseydi. ama projeler işler bitmiyo dimi.
aman dikkat edin daha beter olmasın.

saol bebeğimm yaa... gitmese olmuyoo iştee mecbur raporda bitti 2 günlükk olmuyooo 5 gibi gelirr aynen projeler işler bitmiyokiii
inş.. daha ii gelir eve

merhaba kızlar..pazartesi kontrol için gittiğim hastaneden cuma günü çıkabildim...nst de sancım çıktı doktor yatırdı beni...benim kız erken gelmek istiyo.dakikada 10 damla serum verdiler...ilaçlar verdiler.iğneler derken çok zor günler geçirdim..şimdi evdeyim...hep tayacaksın dedi doktor..ilaçlar verdi...çok kötü kalp çarpıntısı yapıyo...doktor dayanacaksın dedi...dua edin kızlar biraz daha büyüsün bebişimde öyle gelsin...özledim hepinizi...görüşürüz.....

çok geçmiş olsun canım yaa o zaman sen hep yat dinlen işin gücün yok nasılsa bebeğini düşün onun gelişimi için yat uyu dinlen takma kafanı bişeye herşey olur nasılsa

canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine. yat sakın kalkma. herşey bebişler için. ilaçlarını düzenli al. prenses biraz daha kalsın içerde annesi.

oyy canım yaa cok gecmiş olsunnn bebişim ....
sende yat hic bişiy yapmaaa tatlım dinlen hic kalkma ....
minik prensesde kalsın içerder biras dahaaa....
dualarımız seninle minnoşumm...

günaydın zeytinimmm iyiyim çok şükür pazartesi sendromu yaşıyorum uyumak istiyorum siz napıyosunuz bakim paşamla

valla canım bizim pek keyfimiz yok. aşırı şişmelerim var cumartesiden beri. yüzüm resmen balon gibi. ellerim ayaklarım yine öyle. ani kramplar giriyor.nolacak böyle bilemedim.

dün çok canım sıkkındı bu halime. neşem yerine geldin diye oturdum hastane şekerlerini yaptım. onlarla uğraşırken biraz keyfim yerine geldi.
güzel oldular ama. 50 tane hazırladım.fazla bile. bi nazar boncuklarını yapıştırıcam.bide isim etiketlerini o kadar.

böyle sepete doldurdum hepsini. tamamlanınca tek resmini gösteririm yine. 4 renk çikolatalı draje aldım. baya büyükler zaten.her şekere 4 tane koydum. mavi,kırmızı,yeşil,turuncu

zeytinim günaydın...
cok güsell olmuşşş hastane sekerileriii minnakımm....
ayy benim haftasonumda cok kötüydü kocişşş cok fina olduuu haftasonu yine gittik doktorlaraaa ev ilaç kokuyooo neysekii bugün bayağı iyiydi gitti okulaaa ama ev öle dandinikiii haftasonu hic bişiy yapamadım doğal olarak heryer heryerdeee

güzel oldular canım evet benimde hoşuma gitti.
eşimde geldi gitti yürüttü drajelerden. oda tadını çok beğendi

ah canım yaa eşinde bi toparlanamadı. inşallah biran evvel düzelir.
boşver evin halini sen.eşin iyileşsin o yeter.

ayy yenmicek gibi diilkii ben olsam bende yürütürdümm valla
cok korkuttu valla beni yaa 3 doktora gittikk en son gittiğimiz göğüs hastalıklarıydı prof.cok ii doktorduuu cok ilgilendiii akciğer filmi cektirdii tekrar ama cok sükür bişiy yokkk şimdii ii öksürük devam ediooo ama doktor didi yani 10 gün falan devam ederr...
yok canım ev hic önemlii değilll kocişim ii olsunn ama yine ben yapcammm bugünn
çalışmalarda başlayamadıı kociş hasta du bakalımm bu ay napcasss mımırtlama gününü bile hesaplamadımmm aman sağlık olsun en önemli sey sağlık insan hasta olunca anlıooo

ben iyi değilim canım ya. sanırım bu hafta bırakıcam ben işi. dayanamıyorum artık.

canım benim yaa....
bencede bırak artık bebişimmm git evinde dinlen son hazırlıklarını yap zaten ne kaldıkiii

slm hatunlarrr nasılsınızzzz bebek şekerleri ne kadar güzel olmuş öleee zeytinimmmm ellerine sağlıkkk

eşin iyileşsinde herşey olur.bu ayda hesaplamayıver yumurtlamaları boşver. free takılın. bakarsın böylesi daha hayırlı olur.

eğer son güne kadar durursa 38 gün var doğuma. şu şişmeler ve kramplar beni çok huzursuz etti.
bide akşam oturdum ağladım bisürü. aşırı kilo aldım. yada ödemler fazla kilolu yaptı beni.
akşam bi tartıldım 19 kilo almış gibi görünüyorum
ağladım ağladım ağladım bidünya
bebek daha 2.5 kg ya var ya yok ama ben almışım 19 kilo. napıcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…