bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

slm hatunlarrr nasılsınızzzz bebek şekerleri ne kadar güzel olmuş öleee zeytinimmmm ellerine sağlıkkk

slm canım. sen nasılsın?
güsel olduu tezesii. bunlar hastaneye gidecek olan şekerlerimiz. herkes çikolata alıyo gelene gidene ikram için.ben böyle yapmak istedim. içinde 4 tane büyük boy çikolatalı bademli drajelerden var. nazarboncuğu yapışacak.bide isim kağıtları.sonra tamaaamm.

öle valla kociş ii olsunda bu ayda böle olsun bakarsın bölesi hayırlıdır
38 gün var daha eğer sabırlı olursa eymencik kilo alır sen onu kafana takmaaaa sağlıklı olsunda kiloyu takma kafana...
ayy ağlamışşş bebişimmm yaaa olsunnn sen kiloları simdiii kafana takmaaa hele bi sağlıkla doğumunu yap hepsini verirsinnnnn canım benimmm.
herşey senin elindeee emzirme döneminde zaten atarsın bayağııı kilo sonrada yavaş yavaş giderr o kilolarrr tımam mıı üsülmeee

merhaba kızlar..teşekkürler hepinize...hiçbir şey yapmıyorum zaten....yemeğe,wcye kalkıyorum...bazen çok sıkılıyorum yat yat biraz oturup dolanıyorum.ilaçlar kalbimi çok zorluyo ama dayanmaya çalışıyorum....bebek çok hareketli vurduğu zamn sanki dışarı çıkacak gibi...sanki hiç uyumuyo....sağlığı yerinde çok şükür...

yapma tatlımm bosver.... anlıyorum yatmak cok zor sürekliii ama az kaldııı 9 ay yatanlar var senin yine az kaldııı....
kızın sağlıklı cok sükürr biras daha sabırrr minnoşummm kuzucuğun içinnn...kavuşmanıza az kaldııı senin son kaçç:44:

günaydın canım benim iiyim çok şükür sen nasılsın kociş fena olmuş çook geçmişler olsun şimdi iyidir umarım hastalık fena bişi yaa tez vakitte iileşsin de çlaışmlar başlasın bir an evvel bizimde kombi bozuldu kaç gündür kovalarla yıkanıoz kokuştuk valla bu gecede çalışmlar başlıcak yeni kombi gelcek bu akşam du bakalımm herşey yoluna giricek kuzum bizim kombi yapılcak sıcak suya kavuşacağız kocişe diyorumki şu kombiye bak yaa insanın aşk hayatına bile engel oluyoo
sen naptın bebem nasıldı haftasonu hastalık dışında şimdi iimi eşin
günaydın kuzucumm nasılsınn

zeytinimm bayıldıım kuzumm ççok güzel olmuşş sen o sepeti kaça aldın geçen gün eminönünde sordum 40-50 arası fiyatları değişiyordu ama çok güzeller ya aferim sana çok şık görünüyor tam eymene göre asil olmuşlarr sende çık dinlen artık valla yaa kaçıncı haftaya geldin maşallah hala direniyorsun git biraz bunun da tadını çıkar tatlımmm

bi garip oldum cucum yaa.sinirlerim alt üst durumda. evi toplamak istiyorum bi ağrı giriyo yapamıyorum oturup ağlıyorum.tartılıyorum çok kilo almışım oturup ağlıyorum. uykum geliyo yatamıyorum yine ağlıyorum. sinirlerim harap oldu.

sağol canım....ben son zamanlarda çok yordum kendimi.....çok iş yaptım bebekte düşmüş aşağıyac işte....50 günüm kaldı ama 50 istemem yarısı kadar beklesin yeter....bu arada senden ne haber?

miraba tatlım...iyiyizz işte yeni bir hafta inş. bize güsel seyler gösterir...
sen nasılsınn canım

iyiyim canikom nolsunnnn işteee evde oturuyoz

evet canım çok güzel olmuşşşş vallaa rabbim bizede bi bebek nasip ederse bende böle yapmak istiyorummm

canım benim sağlığı yerinde olsunn da prensesin. sen dinlen uzan. bırak işigücü. keyfini çıkar dinlenmenin.

sepeti 18 e aldım canım.internetten. biraz küçük ama. beklediğim kadar da güzel çıkmadı ama idare eder. nazar boncuğunu isim etiketini felan takayım daha tatlı olacak. yapınca gösteririm öyle. dün odasına perde ölçüsü almak için perdeci gelecekti ama gelmedi sinir oldum yaa.7 de çıkıcaz abla çıkınca hemen gelir alırım ölçüyü dedi beni kandırdı.

35. haftadayım canım. bu haftadan sonra gelmem sanırım.direniyorum.
işten çıkınca sizinlede haberleşemicez ama yaa.eve internet alsak da bari sizlerle haberleşirim.

ben nasıl olim hastabakıcı oldummm hemşiremm diyooo kocişimmm ayy ne bilemm iştee kötüydü haftasonu yaa Allahım beterinden korusun hepimizi ama finaydııı öle cumartesi yine başka bi göğüs doktoruna gittikk...neyseki ii şimdi öksürük var bide burnu akmaya başladıı sanırım iyileşiooo
ayy valla kombi hemde nasılll etkilooo aşk hayatınıııneyse bariii takılsında başlayın calışmalaraa....
biz başlayamıyoss yaa kocişe yanaşamıyommm kocişkom dioo öle cok ösledimkiii senii doya doya öpmeyiii öle 2 metre uzaktan konuşuyossss inş. bizde en kısa zamanda başlarısss napalım bu ayda böle olduuu ama daha vakit cok arayı kapatırısss inş....

ama ben sana kıyamam zeytinim yaa valla ben sana diimmi herkes şişiyor hamilelikte çok nadir insanlar hariç bizim akraba 60 kilo belkide daha fazlayla hamile kalmıştı tam 35 kilo aldı ama doğumdan sonra inan bişi kalmadı 3-5 ayda yine 60 a düştü senin şimdi vücudunda şiş yoksa o kadar almamışsındır ki insan kışın daha fazla şişiyor biliyorum belki elde değil ama bu tür şeyler için canını sıkmaya kendini mutsuz etmeye değermi hiç bi söyle bakim bana heee şişman olsan nolur sankii şişmanlar yaşamıyormu mis gibide eğlenceliler valla sen kendini üzmek için yer arıyorsun bence bir gün bunların hepsinin biteceğini düşünerek mutlu olmaya bakmalısın hayatta herşey geçici ne kalıyorki bi dön arkana bak düşün bakalım hiçbişey sağlığımızdan önemli değil varsın uykusuz ve şişko olalım bugüne dek uyuduklarımıza sayalım çektiğimiz acıların hangisi üzerimize yapışıp kaldıki bunu düşün mutlu olmaya ve anın tadını çıkarmaya bak
bu sana madamından bir öğüt olsun ben sen üzülünce ve mutsuz olunca gerçekten üzülüyorummm

oyy kıyamam ya...az kaldı bebişimm sabırrr bak eymen bi doğsun nasılll ii gelicek sana...
annesinin bitanesiiii zeytinin eymeniiii

sağol canım....ben son zamanlarda çok yordum kendimi.....çok iş yaptım bebekte düşmüş aşağıyac işte....50 günüm kaldı ama 50 istemem yarısı kadar beklesin yeter....bu arada senden ne haber?

ivit cok yoruyodun valla işler güclerr söylüyoduk san yapma diye ama....şimdi bak popişinin üstüne oturdun....
50 gün az kalmışş kalır annişi üzmez seni prensesinn....
sen bolca dinlen hic kalkmaa ....
ben napim aynıyımmm kocişkom hastaydııı şimdi cok sükürr daha ii iyileşsin tam anlamıyla calışmalafr başlasınn

insan birşeyi hevesle ve sevgiyle yaparsa ondan güzeli yoktur...
şurda doğuma ne kaldı yeter artık çalış çalış nereye kadar eşin çalışıyor çok şükürr kendini bu kadar harap etme bence...
bu arada internet olmasa daaa mesajlaşırız tontişim senin telefonda internet özelliği yada android sistemi tarzı şeyler varmı

sağol canım..iş yapmayayım diye ablasına getirdi eşim...hiçbir şey yaptırmıyo oda sağolsun...ilaçlar çok zorluyo zeytinim...çarpıntı yapıyo...çoğu zaman ağlayarak uyanıyorum..uyuduğumda yok zaten...sende artık işi bırak...bebek ağırlaştığı için düşüyo aşağıya...hele ayakta durur yada uzun oturursan daha riskli...aman dikkat et..

canımm geçmiş olsunnnn bebeğin sağlıcakla gelsin inşşş..

doğru diyosun canım. bi başkası benim gibi olsa bende ona derim senin bu dediklerini. ama bi garip oldum. yoruldum sanırım artık.
ben akşam ağlıyorum eşimde beni avutmaya çalışıyo. sonrada diyo eymen duydunmu oğlum annen senden sıkılmış artık .
dedim öyle deme ondan sıkılmadım ama inan kötüyüm sinirlerimde bozuldu artık.
oda diyo biraz daha dayan az kaldı geçecek hepsi felan.

internet var canım telde ama ben beceremiyorun telefondan interneti. nokia e 72. pek anlamıyorum teknolojiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…