bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy kıyamam sana güzel hemşiree:127:elleri öpülesi kadınsın vesselam
sen kocişe öksürüğü varsa bol bol zencefille bal yedir çok ii gelir o bide balla karabiber oda birebir
çabuk iiliştirmeye bak adamı lazım sana
minnoşum bak biz ablamla bu ay kestane balı çörekotu tarcın karışımı yaptık yiyos sana linki atim sende yap bakalım incir yiyomusun bu ay da bunu deneyek
Hamile Kalmak in
bu linki oku orda yazıyor çok şey sende yap kocişede yedir ama sadece balı yyebilir o
kuruyos hesaplıyos olmuyor bu ayda böyle geçsin bişi olmaz bende cuma günü hormon testleri yaptırdım sonuçlar bugün çıkacaktı nasıl gidip alıcam hiç bilmiyorumm bakim şöför çıkıcakmış dışarı onun peşine takılırım bak önümüzdeki ay şayet kırmızıalar gelirse sende yaptırcaksın o hormon testlerini tamam mı bişi yok zaten adetin 2. yada 3. günü gidiosun sağlık ocağına ben bebek düşündüğüm için bütün hormon testlerime baktırmak istiyorum diyorsun sadece kan alıyorlar o kaaa orda yumurtlayıp yumurtlamadığın da çıkıyor kanlı mısın canlımısın bakıolar bakalım kafana çok taktığın için prolaktin değeri var o yüksek çıkacak mı tamam mı fıstık bu ay ben yaptırdım çok merak ediyom sonuçları

aman bırak yat dinlen sende bişey olmaz. görümcen yardımcıymış bak sağolsun.
bu haftadan sonra gelmicem sanırım canım. bırakıcam. hiç gücüm kalmadı.
sürekli ya oturuyorum ya ayaktayım zaten çok fazla şişti vücudum.gözlerim kayboldu artık yüzümdeki şişten.

zeytinimmm bize son durumunu göndersenee noluuuurrrrrr çok merak ediyommm

evet canım öyle olacak artık...çok bile çalıştın bu haftana kadar...artık gitme evet...bizimkide can saonuçta...hemde 2 can...anca hazırlanırsın zaten..son rötüşler yapar.birazda dinlenirsin...ödemden o şişlikler..yorulduğun için oluyo...Allah yardımcımız olsun..işimiz zor...

zeytinimmm bize son durumunu göndersenee noluuuurrrrrr çok merak ediyommm

ama ama çok fena çirkin oldum yaaaa
hemde hiç resmim yokki gerçekten. bi tane bile hamile halimle resmim yok.
akşam eşime diyim çeksin de gönderirim canım. ama beni böyle dombili hatılamayın heee

merhaba kızlar bende kötü haber var dün akşam düştüm ayağımı burktum kırık yada çatlak olabilir dün acilde baktılar anlamadı dktr birazdan gidicez ortopediye çok fena şişti ve morardı bi gecede lifler koptu kesin diğer ayagımda olmuştuaynısı buda alçıya alcaklar gibi görüşürüz yine gelirim

gördün mü herkes geçeceğini söylüyor sana sabretmesi kaldı tatlım yoruldun çünkü sen işi bırakman gerek harab etme kendini
aaa süpermiş tontişim benim eski telim o yani alıp bir hafta kullanıp vazgeçtiğim telefonum onda vardır kesin marketinde whatsapp die bişi var onu yüklüyorsun sonra beleşe muhabbet ediyos internet üzerinden
internet var canım telde ama ben beceremiyorun telefondan interneti. nokia e 72. pek anlamıyorum teknolojiden.

ayyyy kıyaamm yaa işe bak bu hafta herkes düşmüş bizimde enişte kayakta düşmüş dönmüş dizi bugün onunda belli olcaktı ne olduğu Allah şifa versin dikkat et tatlım
hayır tabikide bu halini göz önünde tutup zayıfladığında üzüldüğün günlerin için ne kadar boşa üzüldğünü yüzüne vurmak için saklıcam o resmi ben

ama ama çok fena çirkin oldum yaaaa
hemde hiç resmim yokki gerçekten. bi tane bile hamile halimle resmim yok.
akşam eşime diyim çeksin de gönderirim canım. ama beni böyle dombili hatılamayın heee

madamım sen nasılsın tatlımmm godjin geçmiş olsunnnn rabbim şifalar versin hemencik iyileşirsin inşşş

çok saolun kızlar acısından bagırak ağladım en az yarım saat çok kötü bişey eltimde kalıcam bu hafta belkide arkadasımda bakarlar bana seviyorum sizi görüşürüz

canım çok geçmiş olsun.aman üzerine basıp da zorlama. bizi haberdar et.

bende var o whatsapp ama süresi midoldu nedir. geçen arkadaşım diyo yazıyorum neden cevap vermiyosun. bişe gelmiyoki didim. bişe oldu ama halledeyim ben onu. geçen gördüm sennde var ama benim yazdıklarım gitmiyo kimseye.bana yazanlarında gelmiyo.
hayır tabikide bu halini göz önünde tutup zayıfladığında üzüldüğün günlerin için ne kadar boşa üzüldğünü yüzüne vurmak için saklıcam o resmi ben
inşallah zayıflarsam vur yüzüme razıyım

biz yapalım da inşallah gelir minnoşlar yaa rabbim görüyor benim keçiboynuzu ağzına sürmeyen kociş dün akşam tamam yicem dedi artık aaa şaşırdım kaldım herhalde benim yediklerimi görünce içi cızladı çocuğun

vuruucam elbet ki ook geçmeyeecek bunu yapmak için ben eminim çünkü senin normalin zayıf bir kişilk kilolu insanlarda daha çok kilo kalıyor zayıflarda kalmaz takılma böyle ince şeylere tontişim benim yaaa
heh evet işte ondan du bakim bende sen gözükmüyosun ama valla biz çatır çatır ordan konuşuyossbi baktır bakalım nesi varmışş lazım olcak o bizeeee eymenin her anını çekip paylaşcan ya daha nasıl görcez biz oğlumuzu

ayy tatlım ya gecmişlerr olsunn cok dikkat et kendineee canımcımmmm....bizi haberdar et

Aynen oyle tontisim ya ama benim pekmez olanindan o dqha cabuk yenir yutulur cinsten harnup pekmezi diyede geciyo yesinler tabi ya hem saglikli hemde cok lezzetli valla... Kuzum kocise de sanada yuklesin ondaan biz zeytinimle konustuk demin oluyo onunkide ordada grup acariz super zevkli ben yoldayim simdi sonuclari alicam insallah hayirli habberlerle donerim mucckss

ben geldim tontişim. haber vermeden çıkıverdim kusura bakma. madamda yemeğe gitti sanırım. bende kociş geldi hadi gidelim dedi. bende yazamadım sen hep napıyosun bu kk de demesin diye

ben geldim tontişim. haber vermeden çıkıverdim kusura bakma. madamda yemeğe gitti sanırım. bende kociş geldi hadi gidelim dedi. bende yazamadım sen hep napıyosun bu kk de demesin diye

hosgeldinn bebişimm valla bende yemeğimi yapımm didimmm sonra agda yapcam sanırımmm 17 martı bekleyemicemmm calışmalar baslar falan hazırlıksız yakalanmıyım öbür aya kalsınn dolunay olayıı napalımm....
afiyet olsun minnakıma ni yidinnn eymen süt olsunn

hmm evet senn çalışma durumu var herzaman bekleyemezsin. ben şimdi rahatım ya 2 ay bile bekleyebilirim

kısır bide peynirli börek yedim canım

sen ne yemek yaptın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…