- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.301
ben nasıl olim hastabakıcı oldummm hemşiremm diyooo kocişimmmayy ne bilemm iştee kötüydü haftasonu yaa Allahım beterinden korusun hepimizi ama finaydııı öle cumartesi yine başka bi göğüs doktoruna gittikk...neyseki ii şimdi öksürük var bide burnu akmaya başladıı sanırım iyileşiooo
ayy valla kombi hemde nasılll etkilooo aşk hayatınıııneyse bariii takılsında başlayın calışmalaraa....
biz başlayamıyoss yaa kocişe yanaşamıyommm kocişkom dioo öle cok ösledimkiii senii doya doya öpmeyiiiöle 2 metre uzaktan konuşuyossss inş. bizde en kısa zamanda başlarısss napalım bu ayda böle olduuu ama daha vakit cok arayı kapatırısss inş....
sağol canım..iş yapmayayım diye ablasına getirdi eşim...hiçbir şey yaptırmıyo oda sağolsun...ilaçlar çok zorluyo zeytinim...çarpıntı yapıyo...çoğu zaman ağlayarak uyanıyorum..uyuduğumda yok zaten...sende artık işi bırak...bebek ağırlaştığı için düşüyo aşağıya...hele ayakta durur yada uzun oturursan daha riskli...aman dikkat et..
aman bırak yat dinlen sende bişey olmaz. görümcen yardımcıymış bak sağolsun.
bu haftadan sonra gelmicem sanırım canım. bırakıcam. hiç gücüm kalmadı.
sürekli ya oturuyorum ya ayaktayım zaten çok fazla şişti vücudum.gözlerim kayboldu artık yüzümdeki şişten.
aman bırak yat dinlen sende bişey olmaz. görümcen yardımcıymış bak sağolsun.
bu haftadan sonra gelmicem sanırım canım. bırakıcam. hiç gücüm kalmadı.
sürekli ya oturuyorum ya ayaktayım zaten çok fazla şişti vücudum.gözlerim kayboldu artık yüzümdeki şişten.
zeytinimmm bize son durumunu göndersenee noluuuurrrrrr çok merak ediyommm
doğru diyosun canım. bi başkası benim gibi olsa bende ona derim senin bu dediklerini. ama bi garip oldum. yoruldum sanırım artık.
ben akşam ağlıyorum eşimde beni avutmaya çalışıyo. sonrada diyo eymen duydunmu oğlum annen senden sıkılmış artık .
dedim öyle deme ondan sıkılmadım ama inan kötüyüm sinirlerimde bozuldu artık.
oda diyo biraz daha dayan az kaldı geçecek hepsi felan.
internet var canım telde ama ben beceremiyorun telefondan interneti. nokia e 72. pek anlamıyorum teknolojiden.
oyy kıyamam ya...az kaldı bebişimm sabırrr bak eymen bi doğsun nasılll ii gelicek sana...
annesinin bitanesiiii zeytinin eymeniiii
ivit cok yoruyodun valla işler güclerr söylüyoduk san yapma diye ama....şimdi bak popişinin üstüne oturdun....
50 gün az kalmışş kalır annişi üzmez seni prensesinn....
sen bolca dinlen hic kalkmaa ....
ben napim aynıyımmm kocişkom hastaydııı şimdi cok sükürr daha ii iyileşsin tam anlamıyla calışmalafr başlasınn
çok geçmiş olsun cücüm eşine...tabi ya iyleşsin hemencecikte bebiş çalışmaları başlasın:)
teşekkür ederim sağol....amin inş...
sağol canımcım gecti inş... ivit calışmalar başlasın artıkk
ayy kıyamam sana güzel hemşiree:127:elleri öpülesi kadınsın vesselam
sen kocişe öksürüğü varsa bol bol zencefille bal yedir çok ii gelir o bide balla karabiber oda birebir
çabuk iiliştirmeye bak adamı lazım sana
minnoşum bak biz ablamla bu ay kestane balı çörekotu tarcın karışımı yaptık yiyos sana linki atim sende yap bakalım incir yiyomusun bu ay da bunu deneyek
Hamile Kalmak in
bu linki oku orda yazıyor çok şey sende yap kocişede yedir ama sadece balı yyebilir o
kuruyos hesaplıyos olmuyor bu ayda böyle geçsin bişi olmaz bende cuma günü hormon testleri yaptırdım sonuçlar bugün çıkacaktı nasıl gidip alıcam hiç bilmiyorumm bakim şöför çıkıcakmış dışarı onun peşine takılırımbak önümüzdeki ay şayet kırmızıalar gelirse sende yaptırcaksın o hormon testlerini tamam mı bişi yok zaten adetin 2. yada 3. günü gidiosun sağlık ocağına ben bebek düşündüğüm için bütün hormon testlerime baktırmak istiyorum diyorsun sadece kan alıyorlar o kaaa orda yumurtlayıp yumurtlamadığın da çıkıyor kanlı mısın canlımısın bakıolar bakalım kafana çok taktığın için prolaktin değeri var o yüksek çıkacak mı tamam mı fıstık bu ay ben yaptırdım çok merak ediyom sonuçları
ayy utandım valla.... hepimiz elleri öpülesiyiz kuzum benim kadınlar çiçek gibii
ayy yaparımmm valla incir yiyomm bide bunu yapımmm görüyodum bu karışımıı ....
yapalım bakalımmm inş... bu ay gelirr.... aaa yaptırırım kuzucummm pikiiii bakalım benim hormonlar ne alemdeee...
sende takılll git birinin peşine bende mirakkk ettim şimcikk sonuçlarııı herşey güsel cıkar inş... meleğimm
merhaba kızlar bende kötü haber var dün akşam düştüm ayağımı burktum kırık yada çatlak olabilir dün acilde baktılar anlamadı dktr birazdan gidicez ortopediye çok fena şişti ve morardı bi gecede lifler koptu kesin diğer ayagımda olmuştuaynısı buda alçıya alcaklar gibi görüşürüz yine gelirim
ama ama çok fena çirkin oldum yaaaa
hemde hiç resmim yokki gerçekten. bi tane bile hamile halimle resmim yok.
akşam eşime diyim çeksin de gönderirim canım. ama beni böyle dombili hatılamayın heee
canım çok geçmiş olsun.aman üzerine basıp da zorlama. bizi haberdar et.merhaba kızlar bende kötü haber var dün akşam düştüm ayağımı burktum kırık yada çatlak olabilir dün acilde baktılar anlamadı dktr birazdan gidicez ortopediye çok fena şişti ve morardı bi gecede lifler koptu kesin diğer ayagımda olmuştuaynısı buda alçıya alcaklar gibi görüşürüz yine gelirim
bende var o whatsapp ama süresi midoldu nedir. geçen arkadaşım diyo yazıyorum neden cevap vermiyosun. bişe gelmiyoki didim. bişe oldu ama halledeyim ben onu. geçen gördüm sennde var ama benim yazdıklarım gitmiyo kimseye.bana yazanlarında gelmiyo.gördün mü herkes geçeceğini söylüyor sana sabretmesi kaldı tatlım yoruldun çünkü sen işi bırakman gerek harab etme kendini
aaa süpermiş tontişim benim eski telim o yani alıp bir hafta kullanıp vazgeçtiğim telefonum onda vardır kesin marketinde whatsapp die bişi var onu yüklüyorsun sonra beleşe muhabbet ediyos internet üzerinden
hayır tabikide bu halini göz önünde tutup zayıfladığında üzüldüğün günlerin için ne kadar boşa üzüldğünü yüzüne vurmak için saklıcam o resmi ben
sağol canımcım gecti inş... ivit calışmalar başlasın artıkk
ayy utandım valla.... hepimiz elleri öpülesiyiz kuzum benim kadınlar çiçek gibii
ayy yaparımmm valla incir yiyomm bide bunu yapımmm görüyodum bu karışımıı ....
yapalım bakalımmm inş... bu ay gelirr.... aaa yaptırırım kuzucummm pikiiii bakalım benim hormonlar ne alemdeee...
sende takılll git birinin peşine bende mirakkk ettim şimcikk sonuçlarııı herşey güsel cıkar inş... meleğimm
canım çok geçmiş olsun.aman üzerine basıp da zorlama. bizi haberdar et.
bende var o whatsapp ama süresi midoldu nedir. geçen arkadaşım diyo yazıyorum neden cevap vermiyosun. bişe gelmiyoki didim. bişe oldu ama halledeyim ben onu. geçen gördüm sennde var ama benim yazdıklarım gitmiyo kimseye.bana yazanlarında gelmiyo.
inşallah zayıflarsam vur yüzüme razıyım
merhaba kızlar bende kötü haber var dün akşam düştüm ayağımı burktum kırık yada çatlak olabilir dün acilde baktılar anlamadı dktr birazdan gidicez ortopediye çok fena şişti ve morardı bi gecede lifler koptu kesin diğer ayagımda olmuştuaynısı buda alçıya alcaklar gibi görüşürüz yine gelirim
biz yapalım da inşallah gelir minnoşlar yaa rabbim görüyor benim keçiboynuzu ağzına sürmeyen kociş dün akşam tamam yicem dedi artık aaa şaşırdım kaldımherhalde benim yediklerimi görünce içi cızladı çocuğun
kıs bendede varmıki o whatsapp dan acep ayy niden bana sölemiyonus kocişte var ama onun i phone
öle bi sürcekler kii valla bak biz niler yapıyoss benim kocişte sevmiyoo ama yicekkkkk mecburrbende aldımm ölece dolap bekliooo keciboynuzcuklarııı ama bundan sonra ortaya cerezliğe koyimm kocişe ellerimle yediriyimm
ayy tatlım ya gecmişlerr olsunn cok dikkat et kendineee canımcımmmm....bizi haberdar et
biz yapalım da inşallah gelir minnoşlar yaa rabbim görüyor benim keçiboynuzu ağzına sürmeyen kociş dün akşam tamam yicem dedi artık aaa şaşırdım kaldımherhalde benim yediklerimi görünce içi cızladı çocuğun
kıs bendede varmıki o whatsapp dan acep ayy niden bana sölemiyonus kocişte var ama onun i phone
öle bi sürcekler kii valla bak biz niler yapıyoss benim kocişte sevmiyoo ama yicekkkkk mecburrbende aldımm ölece dolap bekliooo keciboynuzcuklarııı ama bundan sonra ortaya cerezliğe koyimm kocişe ellerimle yediriyimm
Aynen oyle tontisim ya ama benim pekmez olanindan o dqha cabuk yenir yutulur cinsten harnup pekmezi diyede geciyo yesinler tabi ya hem saglikli hemde cok lezzetli valla... Kuzum kocise de sanada yuklesin ondaan biz zeytinimle konustuk demin oluyo onunkide ordada grup acariz super zevkli ben yoldayim simdi sonuclari alicam insallah hayirli habberlerle donerim mucckssayy tatlım ya gecmişlerr olsunn cok dikkat et kendineee canımcımmmm....bizi haberdar et
öle valla yesin minnaklar ya.. yesinlerkiii gelsin bebişler Allahın izniyle kuzum msj attım yine iletilmediii bende sorun var sanırımm....ayyy benim telde yok sanırım öle bişiyy
ama sorarım akşam kocişeee inş. vardırda ni güsell olurrrbenim işletim sistemi badaymışşş sanırım samsung sizin android gıcık oldum şimcikkk neyse kocişe sorim akşammm
tımam güsel sonuçlar dön hemencikkk bebişimmmmmmmmm
ben geldim tontişim. haber vermeden çıkıverdim kusura bakma. madamda yemeğe gitti sanırım. bende kociş geldi hadi gidelim dedi. bende yazamadım sen hep napıyosun bu kk de demesin diye
hosgeldinn bebişimm valla bende yemeğimi yapımm didimmm sonra agda yapcam sanırımmm 17 martı bekleyemicemmm calışmalar baslar falan hazırlıksız yakalanmıyımöbür aya kalsınn dolunay olayıı napalımm....
afiyet olsun minnakıma ni yidinnn eymen süt olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?