- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.321
hmm evet senn çalışma durumu var herzaman bekleyemezsin. ben şimdi rahatım ya 2 ay bile bekleyebilirim
kısır bide peynirli börek yedim canım
sen ne yemek yaptın?
ivit benim çalışma dönemi olduğuuu için bekleyemiyomböle cok denk gelmesiii lasımm napalımmm ...
ohh afiyet olsun güselmişş valla kısıra bayılırımmm
bende taze fasulye son buzluk fasulyem bide közlenmiş biber patlıcan vardı buzlukta yine onları kavurucamm soğanlaa zeytinyağıı üstünede yoğurt sarmısak öle soğuk meze gibii okadannn
Size suan itobusten yaziyom taksim taraflarindayim sinucu alamadim makinalari bizulmus bosuna gitmis oldum bu sogukta yaa donuyorum sumdi
ohh daha ne olsun misss.
menü güsel yine valla. benim kısırla aram pek yok. bulgur midemi ağrıtıyo benim ondan. sadece sebzeli bulgur pilavı yersem ağrıtmıyo.
ya cucum hani önden klipsli çamaşır alacaktım ya. onların bedenleri yokmuş. 90 da bitiyomuş. ama orda yazıyo 110 a kadar var diye. ama orda yazıyo didim. diyolar internet üzerinden satışlar daha tam oturmadı o yüzden yanlış yazılmış
amanın minnaka bakın hele otobuste bilem takipteee kuzucumm...yirim seniii
kıs bebi.şşş tlfondan nete giriyosan mailesedebiliriss biz kocişle tlfondan msj yerine mail atıyos birbirimize
tüh ya mirakta ediyodummm sonuçlarıııı neyse bebemm sağlık olsunn hemen gelde popişi üşütme soğuklardaa
ivit güselll taze fasulye manyağı ben
patlıcanda cok severimmm herbişiyinii
aaaa niden öle yanıltıyolar milletii yaa gıcıklar....
neyse bebişim yaa başka model bakarsın sendeee cok güseldii onlar ama olsun bosverr senin o güsel canın sağolsun
Evet her an takipteyim bensiz olmaz tele internet yeni aldim nimetlerinden faydalaniyom simdi kuzumm msn den de gorusebilirik mail daha zor
ivit güselll taze fasulye manyağı ben
patlıcanda cok severimmm herbişiyinii
aaaa niden öle yanıltıyolar milletii yaa gıcıklar....
neyse bebişim yaa başka model bakarsın sendeee cok güseldii onlar ama olsun bosverr senin o güsel canın sağolsun
bendeeeee taze fasulye ve patlıcaaaannn
bayılırım vallaaaaa.
aman keyifleri bilir kandırıyolar beni bide. bikaç ay sonra yeni site yapacaklarmış da ordan satış olacakmış mış.
binde bindeezatenn aklım fikrim yemekte oburcukk haldeyimmm kociş yemiooo diye güya bende az yiyomm ama gece yemeye başladım içim ezilioo napimm yaa aman bosver bebişşş ya başkaa yerden bakarsınn başka model alırsınnn cok güsel emzirme dütyenleri var şimcikkk
aslında almıştım zaten bebiş ya. 2 tane emzirme atleti. 1 tane emzirme sütyeni.
ama onlar penye oluyo ya standart olan emzirme ürünleri. uçlar belli olur diye öylesinden alayım dedim de.neyse artık.pazar günü iyi olursam annemle pazara gidicem. annemlerin orda bi pazar var.çok büyük. yok yok. çok güzel ordan bulurum gidersem.
hımm ii ozaman ivit penyelerde uc belli edioo ama ped koyarsın zaten süt geliooo ya
ayy yaşasın pazarlar valla bayılıyom pazara gitmeyeeekesin bulursun bebişimm
bende bayılıyomm pzarlara cücümm incik boncuk karıştırmayaa
geldim işteyim
ivit yaa ne uzun zaman oldu ama pazar gezmeyeliii cok gidedik annişle ulus pazarına salı pazarına beşiktaşa ohh ni güseldirr geldiğimde gidelim gezelim kuzummm
hosgeldinn meleğimmm istanbulda yağmurlumu buda cok yağıooo
burada aynen öle tatlım popişim dondu valla ayaklarım buz kesti çok soğuk çookk
valla cücüm gel de gidelim ya ben seni fatihteki çarşamba pazarına götüreyim bide süper orada
evet cucum ya ilk zamanlar zaten mecbur pet kullanılacak.hımm ii ozaman ivit penyelerde uc belli edioo ama ped koyarsın zaten süt geliooo ya
ayy yaşasın pazarlar valla bayılıyom pazara gitmeyeeekesin bulursun bebişimm
bende bayılıyomm pzarlara cücümm incik boncuk karıştırmayaa
geldim işteyim
ivit yaa baharda gelmediii bi türlüüü:18:
ayy gidelimm valla bebişkommm bide fatih pazarına götür sen beniii
evet cucum ya ilk zamanlar zaten mecbur pet kullanılacak.
annemlerin ordaki pazar süper yaa. beylik pazarı. belki duymuşsunuzdur. sosyete pazarı resmen
şaka bi yana hakkatten çok güzel bi pazar.
ivit yaa baharda gelmediii bi türlüüü:18:
ayy gidelimm valla bebişkommm bide fatih pazarına götür sen beniii
götürcem minnakımmmı ben çarşı pazar gezdircemm
ağdanı yaptın mı kıss
ben o tarafları pek bilmem tombilkim ama pazarları ii bilirim ramide var bi tane sosyete pazarı adı hakkatten sosyetik ama
evet cucum ya ilk zamanlar zaten mecbur pet kullanılacak.
annemlerin ordaki pazar süper yaa. beylik pazarı. belki duymuşsunuzdur. sosyete pazarı resmen
şaka bi yana hakkatten çok güzel bi pazar.
sen bana mesaj yazdın mı cücüm
ayy götür bebişim valla...ayy sormaa hem yapıyommm hem size laf yetiştiyommm düşün yani ne kadar marifetliyimmmBacaklar alışmış valla acımıooo
ivit bebişşş...
Ayyben bilmiyom o pazarıı duymadım valla...
Git bakalımmm güsell i. Camasırları oluyooo pazarlarda valla
ivit yazdım kuzum ama iletilmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?