bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hmm evet senn çalışma durumu var herzaman bekleyemezsin. ben şimdi rahatım ya 2 ay bile bekleyebilirim

kısır bide peynirli börek yedim canım

sen ne yemek yaptın?

ivit benim çalışma dönemi olduğuuu için bekleyemiyomböle cok denk gelmesiii lasımm napalımmm ...
ohh afiyet olsun güselmişş valla kısıra bayılırımmm
bende taze fasulye son buzluk fasulyem bide közlenmiş biber patlıcan vardı buzlukta yine onları kavurucamm soğanlaa zeytinyağıı üstünede yoğurt sarmısak öle soğuk meze gibii okadannn

Size suan itobusten yaziyom taksim taraflarindayim sinucu alamadim makinalari bizulmus bosuna gitmis oldum bu sogukta yaa donuyorum sumdi

ohh daha ne olsun misss.
menü güsel yine valla. benim kısırla aram pek yok. bulgur midemi ağrıtıyo benim ondan. sadece sebzeli bulgur pilavı yersem ağrıtmıyo.

ya cucum hani önden klipsli çamaşır alacaktım ya. onların bedenleri yokmuş. 90 da bitiyomuş. ama orda yazıyo 110 a kadar var diye. ama orda yazıyo didim. diyolar internet üzerinden satışlar daha tam oturmadı o yüzden yanlış yazılmış

Size suan itobusten yaziyom taksim taraflarindayim sinucu alamadim makinalari bizulmus bosuna gitmis oldum bu sogukta yaa donuyorum sumdi

amanın minnaka bakın hele otobuste bilem takipteee kuzucumm...yirim seniii
kıs bebişşş tlfondan nete giriyosan mailesedebiliriss biz kocişle tlfondan msj yerine mail atıyos birbirimize

tüh ya mirakta ediyodummm sonuçlarıııı neyse bebemm sağlık olsunn hemen gelde popişi üşütme soğuklardaa

ivit güselll taze fasulye manyağı ben
patlıcanda cok severimmm herbişiyinii
aaaa niden öle yanıltıyolar milletii yaa gıcıklar....
neyse bebişim yaa başka model bakarsın sendeee cok güseldii onlar ama olsun bosverr senin o güsel canın sağolsun

Evet her an takipteyim bensiz olmaz tele internet yeni aldim nimetlerinden faydalaniyom simdi kuzumm msn den de gorusebilirik mail daha zor

Evet her an takipteyim bensiz olmaz tele internet yeni aldim nimetlerinden faydalaniyom simdi kuzumm msn den de gorusebilirik mail daha zor

sensiz olurmuu hic yaff amanınn tele internet almışşş minnaka bakın hele...
aman nolursa artık mail msn farkyapmassss yeterki görüşekkk

bendeeeee taze fasulye ve patlıcaaaannn
bayılırım vallaaaaa.
aman keyifleri bilir kandırıyolar beni bide. bikaç ay sonra yeni site yapacaklarmış da ordan satış olacakmış mış.

bendeeeee taze fasulye ve patlıcaaaannn
bayılırım vallaaaaa.
aman keyifleri bilir kandırıyolar beni bide. bikaç ay sonra yeni site yapacaklarmış da ordan satış olacakmış mış.

binde bindeezatenn aklım fikrim yemekte oburcukk haldeyimmm kociş yemiooo diye güya bende az yiyomm ama gece yemeye başladım içim ezilioo napimm yaaaman bosver bebişşş ya başkaa yerden bakarsınn başka model alırsınnn cok güsel emzirme dütyenleri var şimcikkk

aslında almıştım zaten bebiş ya. 2 tane emzirme atleti. 1 tane emzirme sütyeni.
ama onlar penye oluyo ya standart olan emzirme ürünleri. uçlar belli olur diye öylesinden alayım dedim de.neyse artık.pazar günü iyi olursam annemle pazara gidicem. annemlerin orda bi pazar var.çok büyük. yok yok. çok güzel ordan bulurum gidersem.

hımm ii ozaman ivit penyelerde uc belli edioo ama ped koyarsın zaten süt geliooo ya
ayy yaşasın pazarlar valla bayılıyom pazara gitmeyeeekesin bulursun bebişimm

bende bayılıyomm pzarlara cücümm incik boncuk karıştırmayaa
geldim işteyim

ivit yaa ne uzun zaman oldu ama pazar gezmeyeliii cok gidedik annişle ulus pazarına salı pazarına beşiktaşa ohh ni güseldirr geldiğimde gidelim gezelim kuzummm
hosgeldinn meleğimmm istanbulda yağmurlumu buda cok yağıooo

burada aynen öle tatlım popişim dondu valla ayaklarım buz kesti çok soğuk çookk
valla cücüm gel de gidelim ya ben seni fatihteki çarşamba pazarına götüreyim bide süper orada

burada aynen öle tatlım popişim dondu valla ayaklarım buz kesti çok soğuk çookk
valla cücüm gel de gidelim ya ben seni fatihteki çarşamba pazarına götüreyim bide süper orada

ivit yaa baharda gelmediii bi türlüüü:18:
ayy gidelimm valla bebişkommm bide fatih pazarına götür sen beniii

hımm ii ozaman ivit penyelerde uc belli edioo ama ped koyarsın zaten süt geliooo ya
ayy yaşasın pazarlar valla bayılıyom pazara gitmeyeeekesin bulursun bebişimm
evet cucum ya ilk zamanlar zaten mecbur pet kullanılacak.

bende bayılıyomm pzarlara cücümm incik boncuk karıştırmayaa
geldim işteyim

annemlerin ordaki pazar süper yaa. beylik pazarı. belki duymuşsunuzdur. sosyete pazarı resmen
şaka bi yana hakkatten çok güzel bi pazar.

götürcem minnakımmmı ben çarşı pazar gezdircemm
ağdanı yaptın mı kıss
ivit yaa baharda gelmediii bi türlüüü:18:
ayy gidelimm valla bebişkommm bide fatih pazarına götür sen beniii

ben o tarafları pek bilmem tombilkim ama pazarları ii bilirim ramide var bi tane sosyete pazarı adı hakkatten sosyetik ama

annemlerin ordaki pazar süper yaa. beylik pazarı. belki duymuşsunuzdur. sosyete pazarı resmen

götürcem minnakımmmı ben çarşı pazar gezdircemm
ağdanı yaptın mı kıss

ben o tarafları pek bilmem tombilkim ama pazarları ii bilirim ramide var bi tane sosyete pazarı adı hakkatten sosyetik ama

ayy götür bebişim valla...ayy sormaa hem yapıyommm hem size laf yetiştiyommm düşün yani ne kadar marifetliyimmm bacaklar alışmış valla acımıooo

ivit bebişşş...
ayyben bilmiyom o pazarıı duymadım valla...
git bakalımmm güsell i. camasırları oluyooo pazarlarda valla

sen bana mesaj yazdın mı cücüm

ivit yazdım kuzum ama iletilmediii

Ayy cücüm allah kolaylık versin valla bende yapcam akşam eve gidince artık evet ora acımii artık
ayy götür bebişim valla...ayy sormaa hem yapıyommm hem size laf yetiştiyommm düşün yani ne kadar marifetliyimmm Bacaklar alışmış valla acımıooo

kız minnak kocişe diyelim senin tel bozulmuş bi kaç şikayet etsek sana yenisi gelirr
ivit bebişşş...
Ayyben bilmiyom o pazarıı duymadım valla...
Git bakalımmm güsell i. Camasırları oluyooo pazarlarda valla

ivit yazdım kuzum ama iletilmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…