- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.341
Ayy cücüm allah kolaylık versin valla bende yapcam akşam eve gidince artık evet ora acımii artık
kız minnak kocişe diyelim senin tel bozulmuş bi kaç şikayet etsek sana yenisi gelirr
aman kuzu ya kadınlık ne zor her ay aynı tantana valla üfff kıl tüyuğraş dur ....yap yap sende eve gidince yapta calışmalar başlasın artıkınnn
ne bilem kuzum yaa şimcik alıcak gibi diiliz kociş iphone 4 s aldı onunda fiyatııı bi dünyaa şimdi bende alırsammm idare ettiği kadar etcekkk ama cokta olmadııı alalııı yaa bakalımmm artıkk
kıslaaarrrr ayaklarım yine baloncuk oldu sanırım en büyük botlarımı giydim bugün ona bile zor girmişti.şimdi hiç içinde kımıldatamıyorum sanırım iice sıkıştıııı
tuzlu yeme zeytinim ondan şişiyordur dikkat et minnak eve gidince ayaklarını azcık havaya kaldır uzan öle
hehheh sözde benim kociş bana alıcaktı aslında kendisi çok istiyordu biliyorum neyse gittik dedim ben istemiyom hem çok pahalı hemde ben onun dilinden anlamam benim için çok fazla bu tel sonra ben kıyamadım gene ah şu içimdeki kociş sevgisi ağır bastı gene dedimki gel sana alalaım yok mok dedi ama atladı neyse ona aldık bende bi tane mor renkte çok tatlı bi nokia e72 aldım bayıldım telefona filan neyse eve geldik ooooo bizimki kendine bi ton oyundu uygulamaydı ne varsa yükledi benim elimdeki sönük kaldı dedim ben bunu istemiomdaha 3 günlük telefonu satmaya götürdük geri vercez adam bize yarı fiyatını veriyorduki neyse kuzenim aynısıını arıyomuş rengini bulamamış ona sattım bende sonra kendime ekranı en büyük olan telefonu aldım sırf güzel oyun oynim diye ama hakkaten ben internet nedir oyun bilmeyen ben dokunmatik ekranı sevmeyen öylesine bi telefon bana artarkene şimdilerde telefonuma aşığım içine kuran yüklüyorum lazım olunca bi yerde hemen açıp okuyom hiç bişi aramama gerek yok köy bakıom çiftlik bakıyom koyun kuzu besliyom hayvanat bahçem var mesela kavun karpuz ekiyom şirirnler köyüm var o çok zevkli hatta kocişin telefonundan indir sen oyna süper zevkli bişi cücüm sanada alırsak benimkinden alalımm ı phoneun yapamadığı çok şey var sınırlı mesela ama ben sınır tanımıyom kociş deli oluyoo peehh diyom bide telefonun var diye hava atıyosun diyorumm delirioo
şimdi herkes benimkine el koymaya çalışıyo ı phone ekranı bile benimkinin yanında minicik kalıyo ve kalitesi süper kociş akşamları film izliyo benim teli istiyor hemenbende kıyamam al izle diyommyani kısacası cücüm
kızlar ben cıkıyomm ince işlemler başlıoocok öptüm görüşürüs yarınnn minnoşlarr
ayy ivit senin telin ekranı kocaman bebişşş markası ne senin telin bide fiyatıı ne:44:
ben farmerama köyüne üyeyim bitek zaten diğerleri faceden oynanıyoo benim face yok
amanınn bendede kuran falan var bayağı uygulama var ama yinede kocişinkinin yanında sönük kalıooo
ayy aklımda kalsın valla biras elimiz genişlesin aldırıyım kocişee....şirinler köyünü bilmiyom ben pc de varmıı kuzum
farmeramaya üyemisin sen
geldık teyzemız bak besıgımız buEki Görüntüle 365975 kraft marka 349 tl normalde 315 nakıtzeynepcim geldim ben.nerdesin bakiiimm.merak ettim beşiği.
geldık teyzemız bak besıgımız buEki Görüntüle 365975 kraft marka 349 tl normalde 315 nakıt
evet teyzecık benetton modeli 250 tl. ama bu 2012 model ve agırlık tasıma olarak daha kuvvetlı organıck boya dolgulu elyaf ıcı ısık-donence-muzık kutusu- tıtresıım vs sallanma hersey var bunda kırmızı denizci işaretlerı var ustunde bunu alacagız ne dersınaa biliyorum ben bunları. park yatak.çok da kullanışlı.
hatta daha ucuzlarını da bulabiliriz bunların. kraftın yine bi tane çok beğeniyodum.benetton modeli. rengarenk çok güzel.
evet teyzecık benetton modeli 250 tl. ama bu 2012 model ve agırlık tasıma olarak daha kuvvetlı organıck boya dolgulu elyaf ıcı ısık-donence-muzık kutusu- tıtresıım vs sallanma hersey var bunda kırmızı denizci işaretlerı var ustunde bunu alacagız ne dersın
Müzik ve titreşim özelliği olan ses sensörlü dönence - bebek ağlayınca otomatik olarak çalışmaya başlarçok tatlı ya.kullanışlı da. bunların kademe ayarları da oluyor. bende önce böyle bişey almayı planlıyodum ama babam odasını alınca yiğeniminde küçük beşiği bize gelince gerek kalmadı.
gerçekten güzel. ilerde oda alırsın. şimdilik bunu kullanmak mantıklı.
Müzik ve titreşim özelliği olan ses sensörlü dönence - bebek ağlayınca otomatik olarak çalışmaya başlar
Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği
Farklı yaşlarda kullanım için iki ayrı kat
Alt değiştirme ünitesi
Tekerlekleri sayesinde kolay taşınma özelliği
3 katlı yan raf cebi
Ekstra dolgulu şilte
76 x 110 cm
teyzemız işte boyle 15 gün sonra alacagız Allah nasıp ederse oglumun besıgını .. annannemız alacak onun ıcın bırazda ucuza gıttimm .. hem tayinimiz falan cıkarsa kolayca tanısınır kırılmaz 5 yasına kadar yatar oglumm .. ee anlat bakalım nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?