bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

teşekkürler canım kortizona alışkın bünyem alerjim var sprey olarak kullanıyorum zaten hafif tombişim boyum uzun farkedilmiyo fazla :))
bi çorba yapcam akşama keyif yapıyorum sizinle arkadaşıma uğradım gelirken doyurdu o da beni sağolsun kedilerimde yanımda yatıyolar keyifle selamları var hepinize

iyiyim şekerim ay benimde bugün hiç çalışasım yoktu ama akşamı ettik şükür eve gideyim başka bişi istemiyorum

sen bide hamişsin senin en doğal hakkın kendini salmanda bana ne oluıyo ki

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalarda zaten artık serin bahçeye çıkarken kalın giyin ...

sen bide hamişsin senin en doğal hakkın kendini salmanda bana ne oluıyo ki

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalarda zaten artık serin bahçeye çıkarken kalın giyin ...

burası serin oluyor akşamları ama güneş çok ıssıtıyor seviyorum sıcak sıcak çalışmayı bahçede

canım masaLLAH BEBISINEDE SANADA.rABBİM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN.TUM ISTEYENLEREDE en kısa zamnda nasıp etsın.AMİN.

Selam şekerler nasılsınız ben acaip uykulu hele dün akşam iice zıvanadan çıktım saat 8 de uyudumm kuzeyle güneyi izleyemedim bile yaaaaaaaaaa

sanada günaydın zuyalim nasılsın bakalım..?
varmı bi gelişme gittinmi doktora..?:94:

iyiyim berremm dr gitmedim sadece kan testi yaptırdım değerim 3620 çıktı hastenenin acil dr gösterdik 3-4 haftalık gebelik görünüyo kadın doğum uzmanına gidip normal gebelik mi ultrasonla bakılması gerekiyo dedii haftaya kadar beklesem mi onu düşünüyorum interntten azıcık baktım tarihlerime göre kesenin görünmesi gerekiyo aslında ama karasızım

heyt bütün kızlar toplanmış yahu. herkese benden kocaman kucak dolusu öpücükler. bir kaç günüdür kendimi ii hissetmiorum yaaaa. mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…