- Konu Sahibi bilgemadam
-
ayyy cok sükürr temiz cıkmasına cok sevindimm tatlış....kortizon kilo yapar ama bosver sağlığından önemlii diil hic bişiyyy canımmya
bahcenii bosver yarın halledersinnn dinlen bi güsell ayakları uzatt bi kahve yap kendinee keyfine bak kıss sefan olsun valla
iyiyim şekerim ay benimde bugün hiç çalışasım yoktu ama akşamı ettik şükür eve gideyim başka bişi istemiyorum
hoşbulduk fıstıklar ben yorgunluktan giberiyorum doktor kontrolum vardı romatizma deilmişim bu arada temiz çıktı sonuçlar ilaçlarla geçicek dedi ağrılar kortizon verdi 1 ay içicem hapları
bahçem çok karışık çok iş var bahçede dün gülleri suluyodum hava karardı yarım kaldı bugun hiç halim yok çok gezdim alışveriş yaptım yoruldum
sen bide hamişsin senin en doğal hakkın kendini salmanda bana ne oluıyo ki
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalarda zaten artık serin bahçeye çıkarken kalın giyin ...
sen bide hamişsin senin en doğal hakkın kendini salmanda bana ne oluıyo ki
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalarda zaten artık serin bahçeye çıkarken kalın giyin ...
hoşgeldin canım. hayırlı olsun bebişin. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende topicin hamişlerindenim. 27 yaşındayım 12 haftalık hamişim. 14 aylık evliyim. biz evlendikten 3 ay sonra felan bıraktık korunmayı.8 ay hüsran yaşadıktan sonra 9.ayda geldi bebişim.bende hemen doktora gitmeye başlamıştım. rahimde yara var dedi ama sorun olmaz dedi onu tedavi ettirdim rahmin ters ama oda sorun yapmaz dedi. eşimde spermler normal çıktı. bende bi ara prolaktin yükselmesi oldu stresten bebek düşüncesinden sonra onuda ilaçla kontrol altına aldık.ama artık umudu kesmiştim.olmayacak diye düşünmüştüm ve artık üzülmem allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin tatile gidip döneyim başka bidoktora da giderim dediğim az bebişim gelmiş. bebişimle tatile gittim. inşallah tüm arkadaşlarımız en kısa zamanda kavuşacak bebişlerine ben inanıyorum.
kızlar hepinize bol şans diliyorum, dualarım sizinle
günaydın kızlarrrrrrrrrrr:118::128:
günaydın millet eski topiğe girdimde bir baktım herkes burada
herkeslere günaydın:79::79::79::79::79:
sanada günaydın zuyalim nasılsın bakalım..?
varmı bi gelişme gittinmi doktora..?:94:
heyt bütün kızlar toplanmış yahu. herkese benden kocaman kucak dolusu öpücükler. bir kaç günüdür kendimi ii hissetmiorum yaaaa. mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?