bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

eee nasıl bağlanacaksın onunla neyse ben anlamadım sanırım telefondan gireceksen yine ne gerek var diye söyledim bilmiyom yaniii
süperonline fiber internet. yani ev telefonuna felan ihtiyaç olmayan şey var ya.o internet.
bide kampanyasında 6 tl mine fazla verirsen tukcell t20 telefon veriyolar sana. çok tatlı telefon beğendim ben.
onu didim sana.

eee nasıl bağlanacaksın onunla neyse ben anlamadım sanırım telefondan gireceksen yine ne gerek var diye söyledim bilmiyom yaniii

telefondan değil bebüşüm.
sitede fiber kablolar döşenmiş. sana modemi veriyolar sadece. hat zaten döşenmiş şekilde sen sadece modemi hatta takıyosun internetin bağlanıyooo. o kadar. hemde telefonla olan bağlantıdan daha hızlı oluyor.

aaaa beğen sekmesi geri gelmiş.....

merhaba tatlım nasılsın bugün kızçen tepişmmiyo dimi çok fazla

canım ruh halim ve durumum sürekli değişkenlik gösteriyo...tepişmesi hiç durur mu?

kıslaaarrr mirabaaa
apeeeeekkkkk bişe dicem sana. sen hastane çantasını hazırlayıp fermuarını kapattın mı ??

MERHABA CANIM....EVET HAZIRLAYIP KAPATTIM...NE OLDU Kİ?? BU DURUMLAR BAŞIMA GELİNCE İSTER İSTEMEZ YAPTIM..

canım ruh halim ve durumum sürekli değişkenlik gösteriyo...tepişmesi hiç durur mu?

MERHABA CANIM....EVET HAZIRLAYIP KAPATTIM...NE OLDU Kİ?? BU DURUMLAR BAŞIMA GELİNCE İSTER İSTEMEZ YAPTIM..

ay kapatmamak lazımmış kıs. batıl inanç tabi de. hazırlayıp azını kapatmadan bekleyecekmişsin. kapatırsan erken doğarmış

ay kapatmamak lazımmış kıs. Batıl inanç tabi de. Hazırlayıp azını kapatmadan bekleyecekmişsin. Kapatırsan erken doğarmış

sus kıss zaten erken gelesi var duymasın böyle yazdığını Açık kalırsa tozlanır ama..sık sık açıp bakıyorum içine kapatmamış sayılırım o zamn:) kenarından azcık açık bırakıveririm ya da...

ay bugün yengemin annesi annemi aramış da demiş sakın kapatmasın. batıl inanç felan derler ama hep gerçek oluyo. hazırlasın sakın kapatmasın anammm dedim kapatmaaammmm.

ah canım çok az kalmış inşallah bekler bebeğin birazdaha bende 35 haftada yaptım doğumumu çok şükür kritik zamanları geçirmişsin allah hayırlısını nasip etsin.merakla takip edicem seni bundan sonra ikinizide öpüyorumm

günaydın topiğin güzel hatunları.....anneleri ve anne adayları..

aaa süper o zaman minnak hemen al hemen alll
oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
aaaa beğen sekmesi geri gelmiş.....

merhaba canım sanırım dün kimseler yokmuş yazını görecek olsalar muhakkak sana cevap verirlerdi çünkü..
valla burdan bakınca hamilesin gibi görünüyor inşallah gerçekten de öylesindir çok seviniriz haber vermeyi ihmal etme bizlere
arkadaşlar yorum yaparmısınız poztif mi?

Eki Görüntüle 368323

günaydın fıstığım nasssıınn bakalımm
günaydın topiğin güzel hatunları.....anneleri ve anne adayları..

günaydın topik güzelleri......
bugün hüzünlüyüm.şirketteki son günüm....

oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
günaydın fıstığım nasssıınn bakalımm

Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın..?bugün hava güneşli güzel bir gün olucak...

günaydın topik güzelleri......
bugün hüzünlüyüm.şirketteki son günüm....

valla zeytinim her sabah sen açardın topiği bu sabah erken göremeyince acaba bugündemi gelmedi dedim...

İlkay Akkaya Aldı Gitti

Baskın yemiş bir evsem dağılmışsam
Tutuklanmış kitapsam yakılmışsam
Bir çift turnaya benzerdi gözleri
Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım

Aldı gitti neyim var neyim yoksa
Kalanlarsa yalım yalım yangınsa
Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa
Daha çok hasrete yanacak ömrüm
Daha çok acıyla yanacak gönlüm

Kaybolup gittim günün seherinde
Yarla baharımı kışlara gömdüm
Eğdim dağ başımı onun önünde
Yetmedi ardından bakar ağlarım

Aldı gitti neyim var neyim yoksa
Kalanlarsa yalım yalım yangınsa
Daha çok hasrete yanacak ömrüm
Daha çok acıyla yanacak gönlüm

günaydınlar günaydınlar günaydınlarrrr güneşli bir sabaha uyanmak ne kadar güzelmişşş32:

benden den bi şarkıı
Şebnem Ferah - korkarak yaşıyorsan

Öyle bir hayat yaşadım ki
Cenneti de gördüm Cehennemide
Öyle bir aşk yaşadım ki
Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de

Bazıları seyrederken hayatı en önden
Kendime bir sahne buldum oynadım
Öyle bir rol vermişler ki
Okudum okudum anlamadım

Kendi kendime konuştum bazen evimde
Hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedim ki söz ver kendine

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin, seyredersin

Öyle bir hayat yaşadım ki
Son yolculukları erken tanıdım
Öyle çok değerliymiş ki zaman
Hep acele etmem bundan anladım

Kendi kendime konuştum bazen evimde
hem kızdım hem güldüm halime
sonra dedim ki söz ver kendine

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin, seyredersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…