- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.581
süperonline fiber internet. yani ev telefonuna felan ihtiyaç olmayan şey var ya.o internet.
bide kampanyasında 6 tl mine fazla verirsen tukcell t20 telefon veriyolar sana. çok tatlı telefon beğendim ben.
onu didim sana.
eee nasıl bağlanacaksın onunla neyse ben anlamadım sanırım telefondan gireceksen yine ne gerek var diye söyledim bilmiyom yaniii
iyi akşamlar zeytinim ve herkesss
iyi akşamlar zeytinim ve herkesss
merhaba tatlım nasılsın bugün kızçen tepişmmiyo dimi çok fazla
kıslaaarrr mirabaaa
apeeeeekkkkk bişe dicem sana. sen hastane çantasını hazırlayıp fermuarını kapattın mı ??
canım ruh halim ve durumum sürekli değişkenlik gösteriyo...tepişmesi hiç durur mu?
MERHABA CANIM....EVET HAZIRLAYIP KAPATTIM...NE OLDU Kİ?? BU DURUMLAR BAŞIMA GELİNCE İSTER İSTEMEZ YAPTIM..
ay kapatmamak lazımmış kıs. Batıl inanç tabi de. Hazırlayıp azını kapatmadan bekleyecekmişsin. Kapatırsan erken doğarmış
sus kıss zaten erken gelesi var duymasın böyle yazdığınıAçık kalırsa tozlanır ama..sık sık açıp bakıyorum içine kapatmamış sayılırım o zamn:) kenarından azcık açık bırakıveririm ya da...
ahh kızlarr ahhh...çok sabırsız benim kızım üzüyo beni...bugün çantasını sonkez kontrol ettim...onlara bakarken ağladım...bunları giyeceğin zamnı bekle daha küçüksün biraz daha büyü dedim kızıma inş.dinleyecek annesini...36.haftayı bulsam içim biraz daha rahat olacak...durmuyo yerinde hep hareketli hep...sığmıyo...çok kiloda almadım karnım öne doğru sivrildi...Allahım yardımcımız olsun...
telefondan değil bebüşüm.
sitede fiber kablolar döşenmiş. sana modemi veriyolar sadece. hat zaten döşenmiş şekilde sen sadece modemi hatta takıyosun internetin bağlanıyooo. o kadar. hemde telefonla olan bağlantıdan daha hızlı oluyor.
aaaa beğen sekmesi geri gelmiş.....
günaydın topiğin güzel hatunları.....anneleri ve anne adayları..
oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
günaydın fıstığım nasssıınn bakalımm
günaydın topik güzelleri......
bugün hüzünlüyüm.şirketteki son günüm....
günaydın topik güzelleri......
Bugün hüzünlüyüm.şirketteki son günüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?