bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydınlar günaydınlar günaydınlarrrr güneşli bir sabaha uyanmak ne kadar güzelmişşş32:

günaydın canım..
evet ne güzel artık bahar geliyor yaz geliyor cıvıl cıvıl...
kuşlar böcükler...

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy en sevdiğim şarkılardan bridir hep duygu seli olurum dinledikçe
günaydın canımm hoşgeldinn evet güneş süper biraz üşütsede yinede varlığı güzell
günaydınlar günaydınlar günaydınlarrrr güneşli bir sabaha uyanmak ne kadar güzelmişşş32:

evettt yaaa bahar geliyorr çok güzel zaten en çok baharları severim ne sıcak ne soğuk

aynen bende çok seviyorum perimm...
yazın benim ev çok sıcak oluyo yaa klima açınca hasta oluyorum balkondada uyuyamıyorum korkudan böcük felan gelir kulağıma gözüme girer die...

Evet tatlım hava burda da güzel güneşli en güzeli de cumaaaaaaa

evet meleğim bugün bol bol dua edelim cuma saatinde Rabbim kabul etsin inşallah ...
sen ne okoyon meleğim cuma saatinde...?

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy en sevdiğim şarkılardan bridir hep duygu seli olurum dinledikçe

günaydın canımm hoşgeldinn evet güneş süper biraz üşütsede yinede varlığı güzell

cuma günü mübarek gün rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı ocaklarımızı boş bırakmasın evimizi kuş cıvıltılarıyla birlikte çocuk cıvıltılarıyla doldursunn hayırlı sağlıklı ayıpsız kusursuz evlatlar nasip etsin rabbim isteyen dileyen herkeseee

Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın..?bugün hava güneşli güzel bir gün olucak...

valla zeytinim her sabah sen açardın topiği bu sabah erken göremeyince acaba bugündemi gelmedi dedim...
yine açarıııımmmm.internetim olsun her sabah açıp size günaydııınnn diceeemmmm.

Ayyy üzülmüyom ben aartık nasılolsa internetin olcak iş yerini de düşünme en doğal hakkın senin yıllık izne ayrıldığını düşün ohhhh bi dönüm bostan yan gel osman
biraz uzun bir yıllık izin

bende her dinlediğimde fina duygulanıyoruuuuummmm

ooooo yaz bzize vız geliyoo bizim ev 5. kat ve kocaman bi terasımız var oraya çadır kuruyoruz içine de salıncak bazen orda uyuyup kalıyoruz ve acaip esiyor geçen yaz anlamadım ben hiç sıcakladığımı süperdi yani bize bekelrimm
bebem cuma saatinde aklımma ne gelirse okuyom valla
bu güzel duaya aminn diyorummm

güldürdünüz beniii yaabaşım catlıooo ağrıdan yaa dünde ağrıyodu sonra gectiii ama gecmiyooo bu bi türlü ha biree yatmak istiomm yaaaşimdi kalktım didim belkim birassss temiz hava alırsam ii gelir balkonda oturuyom şimcikk hava güneşliii bugünnn bebişlerrr

cucu teyzeeee orda mısınnnnnn?

burda teyzoşşş burdaa ....
nasılsın canımcımm...
erkekin napıoo
ohh hele sukur gelebıldık canım yaaa .. ıyıyım kuzum evdeyımm takılıyorum yenı kalktımmm . erkekim 2 gundur kuzu gıbı onceden yıkardı ortalıgıı .. 2 gundr ne varsa cok sessızzzz

ılk resım dun aldıklarımız 2. resım eskı aldıklarımız

Eklentiler

• $SAM_1873.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 14
  • $SAM_1811.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 33

uslu dimik kii annişi annişinin mutluluğu huzuru direkk oğluşuna yansıyooo bebişimm
ayyy bayıldımmm ya cok güsell seyler almışsınızzz minnak ya...cok güselll güle güle giysinn ömrü upuzun olsunn
sende ne seker cıkmışsın öleee kilolarda gayet ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…