- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi bilgemadam
-
selam şekerler nasılsınız ben acaip uykulu hele dün akşam iice zıvanadan çıktım saat 8 de uyudumm kuzeyle güneyi izleyemedim bile yaaaaaaaaaa
Selam şekerler nasılsınız ben acaip uykulu hele dün akşam iice zıvanadan çıktım saat 8 de uyudumm kuzeyle güneyi izleyemedim bile yaaaaaaaaaa
ne depresyonu tatlım yaaaa çık hemen çıkne bileyim canım yaaa. depresyondaymışım doktor öle söyledi.
kızlar günaydııınnnnnnnnn. herkes iyi mi bakalım.
zuyal cim haberlerini bekliyoruz var mı bi gelişme.
bernardo hoşgeldin canım.
iyiyim berremm dr gitmedim sadece kan testi yaptırdım değerim 3620 çıktı hastenenin acil dr gösterdik 3-4 haftalık gebelik görünüyo kadın doğum uzmanına gidip normal gebelik mi ultrasonla bakılması gerekiyo dedii haftaya kadar beklesem mi onu düşünüyorum interntten azıcık baktım tarihlerime göre kesenin görünmesi gerekiyo aslında ama karasızım
iyiyim berremm dr gitmedim sadece kan testi yaptırdım değerim 3620 çıktı hastenenin acil dr gösterdik 3-4 haftalık gebelik görünüyo kadın doğum uzmanına gidip normal gebelik mi ultrasonla bakılması gerekiyo dedii haftaya kadar beklesem mi onu düşünüyorum interntten azıcık baktım tarihlerime göre kesenin görünmesi gerekiyo aslında ama karasızım
ne depresyonu tatlım yaaaa çık hemen çık
Değerimin 3620 olması dışında bi gelişme yok zeytinimmm yaa bana bi akıl ver tecrübeli meleğimm ne zaman gitsem keseyi görürüm acebaaa satım 31 ağutos
Selam şekerler nasılsınız ben acaip uykulu hele dün akşam iice zıvanadan çıktım saat 8 de uyudumm kuzeyle güneyi izleyemedim bile yaaaaaaaaaa
hoşbulduk öncelikle. buarada ben klomen kullanıyorum. bugün bitecek. pazartesi gidicem kontrole. yumurtalar ne alemde bakalım. rüyamda gördüm hiç yumurtlammamışım
kızlar günaydııınnnnnnnnn. herkes iyi mi bakalım.
zuyal cim haberlerini bekliyoruz var mı bi gelişme.
bernardo hoşgeldin canım.
günaydın madamım ....
Alla alla niden acaba uykulusun sen geçen seferde böle olmuşdun demi madamım hadi hayırlısı..
bide sormuşsun ya ovulosyon testiyle öğrenen varmı die benim bi arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği zaman o testtende yapmış çift çıkmış ama ben inanmıyorum benim bu 1 hafta geçikmem oldu biliyon kuşum o zaman ben yaptım çift çıktı ama hamiş değildim.sonra duydumki regl olucağın zamanda çift çıkıyormuş...
hoşbulduk öncelikle. buarada ben klomen kullanıyorum. bugün bitecek. pazartesi gidicem kontrole. yumurtalar ne alemde bakalım. rüyamda gördüm hiç yumurtlammamışım
bende madamım hürremi izlerken uyuya kalmışım nasıl bitti ki acaba çok merak ediyorum varmı izleyen :26:
HEHHEHE BERREM YAA ALEMSİNN GEÇENLERİN HERŞŞEYİNİ YAŞIYORUMM BAKALIMM BEKLİYOZZ İŞTE BİTANEM HAYIRLISI
EVDE Bİ SÜRÜ OVULASYON VARDA ONUN İÇİN SORDUM
ne depresyonu tatlım yaaaa çık hemen çık
değerimin 3620 olması dışında bi gelişme yok zeytinimmm yaa bana bi akıl ver tecrübeli meleğimm ne zaman gitsem keseyi görürüm acebaaa satım 31 ağutos
batımdan bir gün sonra yaptım ovulasyon testini idrar dağılır dağılmaz hemen çıktı kıpkırmızı çizgi ama battan önce ne kadar güvenilir olur bilmiyorumm:44::44::44:
ayyy kalp atışı falan ağzıdan bal damlıyo canımmayyy inanmıyorum canım çok güzel haber bu...
hayırlı olsun inşallah tebrik ederim zuyalim..
git bence zuyalim yada bekle hem keseyi hem kalp atışını duyarsın...
yarın biraz işlerim var ammaaa sanırsam cumartesi gidicem madamımmmGit bebem gitt görürsünn bence benim arkadaşın satı da 27 ağustostu bundan bir hafta önce gördü kesesini bence sende görebilirsin ama tabi herkesin yapısı farklı yinede belli olmass
canım bu uyku halleri güzel belirti. sevindirici yani. hadi bakalım pazartesiyi heyecanla bekliyoruz.
canım değerin çok iyi. benim kan testinde ilk 375 çıkmıştı. ertesi gün doktora gittiğimde hafif grilik görüyorum ama direk kese diyemem dedi.bekleyelim demişti. o gün salıydı. cuma başka bi doktora gittiğimde normal karından ultrasonla keseyi gördü. seninde muhtemelen görünür şimdi kesen. ama istersen tam net görünsün diyorsan biraz daha bekle.ama bu arada sakın yerden eğilip felan bişey kaldırma uzanma ağır bişey kaldırma. dikkat et. çok güzel bi haber bu topicimize bi bebiş daha geliyooo.
senin sat nedir.
inşallah çatlamıştır bernardom ama mutlu olmalısın kuzum nie canını sıkıyosun..
canını sıkan bişeymi var canımcım:26:
günaydın zeytinim...
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın iyisin inşallah..
miden nasıl bulanmıyo artık dimi.
alemim tabi madamım...
peki yaptınmı madamım hiç..tabisii yapmışsındır..
valla heycanla bekliyom kuzum ne zaman senin bat...
hala bulanıyo canım yaa ama bugün kusmadım henüz. sankiazalacak gibi. zaten bugün 13. haftama başladım. bu hafta bitiminde 1 trimiser dönem bitiyo. yani3 ayım bitmiş oluyo. inşallah bulantılarda bitecek.
bitanem 5+1 desin şimdi. 6. hafta. kese görünür. hatta benim 7. hafta kalp atışıda duyulmuştu. 5. haftada kese göründü. gidebilirsin aslında. ama kalbinide duyayım kese tam görünsün diyosan bekle. ama gerek yok bence. sen şimdi git bi muayene ol. zaten seni 15 gün içinde tekrar çağıracak kalp atışları için. ilk zamanlar sıksık kontrol olacak. kalbinigördükten sonra rahatlarsın. benim keseyi görünce bile doktorum hamile diye kaydetmedi sisteme ne zamanki kalbini duydu o zaman işte şimdi hamile diyebilirim dedi. :44: ama değerin çok güzel için rahat olsun.gittiğindede kese felan görünmezse sakın stres yapıp üzülme. bazen geç döllenme oluyor bebek de kesede daha geç gelişiyor. bunların hepsi ihtimal tabi. sen git doktoruna rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?