bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

amın agzına kurban bacımmmm kılolar ıyı de 12 kılo aldım ben.. ama zayıf hamıs kaldım amannnnnnnnnnnnn:) oğlusuma yarasın teyzesi daaaa... saglık ocagına gıdıyorumm gebelık takıbıne optum siziiii

işte zayıf hamiş kalmanın avantajlarııı minnoşumm...yarasın tabeee oğluşunaaa ohh...
tımam minnak hadi git bakalımm bende cok optüm görüşürüsss

iyiyizzz lokumcukkk ...bende biras baş ağrısı var ama simcik acık hava ii geldii balkondaa
sen nasılsınnn şekercikkk ayağın ne durumdaaaa....

hosgeldınnn bebısımmm

hoşbuldumm ben iyiyim ayağım düzeliyo artık yavaş yavaş kol değneğiyle yürüyorum daha üstüne basamıcam ayagımın sanırım agrısı oluyo hala
allah yatanlara sabır versin ben çok sıkıldım bir haftada hizmet edilmesinede alışık değilim garipsiyorum akşam evime dönücem bırakırlarsa eğer beni

aldıklarını gülegüle kullansın bebeğin zeynepcim çok şirinler

oyy ii tatlı ii iyileşiyo cok sükür...
aman ii ol bebiş valla insanın evi gibisi yok dimii ne kadardaaa iyi baksalar evi başka oluyoo insanın...ayy bende hic alışık diilim öle biri hizmet etsin illa kalkıp yardıım etcem 7 kkat yabancıya bile....
ama senin durumun cok farklııı hem bugün sana yarın ona

evimi özledim kedimi özledim çok kalmak iyi değil kociş işten gelince yardım ediyo benim yerime

evimi özledim kedimi özledim çok kalmak iyi değil kociş işten gelince yardım ediyo benim yerime

özlenmezmii yaa evi başbaşka insanın...neyse canım gidersinizz inş. bugün evinize...
pisicikde seni özlemiştir eminimm

napıyosun minnak?

bebişim iyiyim canım başım ağrıyoo onun dışında iyiyimm....
sen nasılsın...
yemektemiydinnnn minnakımm

ay kıyamam yaa ne bu başağrısı sendeki

evet canım ben yemeğe gittim geldim. bugünde son ya acayip yoğunum devrediyorum herşeyi.arkadaşlara felan anlatıyorum sadece benm hallettiğim şeyler vardı.

ay kıyamam yaa ne bu başağrısı sendeki

evet canım ben yemeğe gittim geldim. bugünde son ya acayip yoğunum devrediyorum herşeyi.arkadaşlara felan anlatıyorum sadece benm hallettiğim şeyler vardı.

ahh bebişim bi bilsem ne ağrısı Allahtan simdiii bayağı gectiii temiz hava ii geldiii....

oyy yirim ben senii iş yerinde son gün he...
git dinlen bebişimmm eymeni bekleee...
ayy inş bir anönce bağlatırsınız neti seni cok özlerizzz yoksammm minnoşumm

cüüüccümm geçmişler olsun minnakk inşallah geçmiştirr
bende sonuçlarımı aldım demirim düşük çıkmış yine doktora göstereemedim yoktu malesef kendimin doktoru oldum kendim yorumluyorum artıkk ama genel olarak hepici ii
ayyy çok güzeller yaa maşallah güzel tercihlerr güle güle giysin oğlunn
sende çok şekersin fazlalık yok

hormon sonucumu balım..:26:

bende pek anlamam ama benimde sonucum var en son yaptırdığım karşılaştırırım istersen akşama..

balımm cucumm çok geçmiş olsun ..?
benimde boynum tutulmuş o yüzden ağırıyor başım ara ara geliyor...

gectiii gibi bebişimm cok sükürr ....saol minnakım...
ayy cok sükür ii herşey yolundaa ...bebeğimm cok sevindirikk oldummm şimdii gelsin bebişler ozaman

aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
yalancı sancı dedikleri bu mu acaba

saol balım ya...
valla bilmiyomkiii tersmi yattım bende nedir 2 gündür gidip gelen bi baş ağrısışimcik iyiyim ama gelmez inş...

inşallah gelmez balım yaa....
düz neler yaptınız bakem gittinizmi yimeğe..

aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
yalancı sancı dedikleri bu mu acaba

hayırrrr zeytinim daha erken.....:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…