- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.621
amın agzına kurban bacımmmm kılolar ıyı de 12 kılo aldım ben.. ama zayıf hamıs kaldım amannnnnnnnnnnnn:) oğlusuma yarasın teyzesi daaaa... saglık ocagına gıdıyorumm gebelık takıbıne optum siziiiiuslu dimik kii annişi annişinin mutluluğu huzuru direkk oğluşuna yansıyooo bebişimm
ayyy bayıldımmm ya cok güsell seyler almışsınızzz minnak ya...cok güselll güle güle giysinn ömrü upuzun olsunn
sende ne seker cıkmışsın öleee kilolarda gayet ii
amın agzına kurban bacımmmm kılolar ıyı de 12 kılo aldım ben.. ama zayıf hamıs kaldım amannnnnnnnnnnnn:) oğlusuma yarasın teyzesi daaaa... saglık ocagına gıdıyorumm gebelık takıbıne optum siziiii
iyiyizzz lokumcukkk ...bende biras baş ağrısı var ama simcik acık hava ii geldii balkondaa
sen nasılsınnn şekercikkk ayağın ne durumdaaaa....
hosgeldınnn bebısımmm
hoşbuldumm ben iyiyim ayağım düzeliyo artık yavaş yavaş kol değneğiyle yürüyorum daha üstüne basamıcam ayagımın sanırım agrısı oluyo hala
allah yatanlara sabır versin ben çok sıkıldım bir haftada hizmet edilmesinede alışık değilim garipsiyorum akşam evime dönücem bırakırlarsa eğer beni
aldıklarını gülegüle kullansın bebeğin zeynepcim çok şirinler
oyy ii tatlı ii iyileşiyo cok sükür...
aman ii ol bebiş valla insanın evi gibisi yok dimii ne kadardaaa iyi baksalar evi başka oluyoo insanın...ayy bende hic alışık diilim öle biri hizmet etsin illa kalkıp yardıım etcem 7 kkat yabancıya bile....
ama senin durumun cok farklııı hem bugün sana yarın ona
evimi özledim kedimi özledim çok kalmak iyi değil kociş işten gelince yardım ediyo benim yerime
napıyosun minnak?
özlenmezmii yaa evi başbaşka insanın...neyse canım gidersinizz inş. bugün evinize...
pisicikde seni özlemiştir eminimm
bebişim iyiyim canım başım ağrıyoo onun dışında iyiyimm....
sen nasılsın...
yemektemiydinnnn minnakımm
ay kıyamam yaa ne bu başağrısı sendeki
evet canım ben yemeğe gittim geldim. bugünde son ya acayip yoğunum devrediyorum herşeyi.arkadaşlara felan anlatıyorum sadece benm hallettiğim şeyler vardı.
güldürdünüz beniii yaabaşım catlıooo ağrıdan yaa dünde ağrıyodu sonra gectiii ama gecmiyooo bu bi türlü ha biree yatmak istiomm yaaa şimdi kalktım didim belkim birassss temiz hava alırsam ii gelir balkonda oturuyom şimcikk hava güneşliii bugünnn bebişlerrr
ohh hele sukur gelebıldık canım yaaa .. ıyıyım kuzum evdeyımm takılıyorum yenı kalktımmm . erkekim 2 gundur kuzu gıbı onceden yıkardı ortalıgıı .. 2 gundr ne varsa cok sessızzzz
ılk resım dun aldıklarımız 2. resım eskı aldıklarımız
test sonuçlarından anlayan varmı aranızdaaa
cüüüccümm geçmişler olsun minnakk inşallah geçmiştirr
bende sonuçlarımı aldım demirim düşük çıkmış yine doktora göstereemedim yoktu malesef kendimin doktoru oldum kendim yorumluyorum artıkk ama genel olarak hepici ii
ayyy çok güzeller yaa maşallah güzel tercihlerr güle güle giysin oğlunn
sende çok şekersin fazlalık yok
balımm cucumm çok geçmiş olsun ..?
benimde boynum tutulmuş o yüzden ağırıyor başım ara ara geliyor...
saol balım ya...
valla bilmiyomkiii tersmi yattım bende nedir 2 gündür gidip gelen bi baş ağrısışimcik iyiyim ama gelmez inş...
geçmiş olsun canikomm nolduuu:18::18::18:
saol balım ya...
valla bilmiyomkiii tersmi yattım bende nedir 2 gündür gidip gelen bi baş ağrısışimcik iyiyim ama gelmez inş...
aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
yalancı sancı dedikleri bu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?