- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.641
aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
yalancı sancı dedikleri bu mu acaba
aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
yalancı sancı dedikleri bu mu acaba
hormon sonucumu balım..:26:
bende pek anlamam ama benimde sonucum var en son yaptırdığım karşılaştırırım istersen akşama..
Aldınmı sonuçlarını neler yazıyoo
aaaayyyyyy kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben sancılanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ya çok fazla olmaya başladı buuuuuuuu.
Yalancı sancı dedikleri bu mu acaba
inşallah gelmez balım yaa....
düz neler yaptınız bakem gittinizmi yimeğe..
hayırrrr zeytinim daha erken.....:18::18::18::18::18:
hayırrrr zeytinim daha erken.....:18::18::18::18::18:
amanınnn bebişimmm nasıl bi sancıı bu hic bilmem kiii
sürekli bi ağrımıı yoksaa arada birmi kramp gibi bi sancımıı:44:
Ayyyy noliii yaaaaaaaaaaa dur oğlum durr sabırsızlanma az daha sık dişini eymen yaaa daha annen evi temilzetmedi
şaka maka nolii zeytinim yaa çok mu sancı süre tut bakimmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ya afedersiniz şeyin içinde bişey aniden kasılıyo belime vuruyo sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyoooo
ama acayip ağrı veriyoooo. sonra birden duruyo.
sonra tekrar aynı şey oluyo.
çarşamba akşamı da bu çok fazla artarak devam etti. doğum sancısı böyle mi bilmiyorum kiii.
salak doktorum bana doğum konusunda hiçbişe anlatmadııııııııııııııı :18::18::18::18::18:
ama çok canım yanıyoooooooooooooooooooo
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr topikde doğurucaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ya afedersiniz şeyin içinde bişey aniden kasılıyo belime vuruyo sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyoooo
Ama acayip ağrı veriyoooo. Sonra birden duruyo.
Sonra tekrar aynı şey oluyo.
çarşamba akşamı da bu çok fazla artarak devam etti. Doğum sancısı böyle mi bilmiyorum kiii.
Salak doktorum bana doğum konusunda hiçbişe anlatmadııııııııııııııı :18::18::18::18::18:
Ama çok canım yanıyoooooooooooooooooooo
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr topikde doğurucaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam tatlım karşılaştıralımm iyi olurrr
valla ne yazmıyoki bütün hormonlara baktırdım
prolaktin :18,82 (BU DÜŞMÜŞ HATIRLIYORUM 2-3 AY ÖNCE BAKTIRDIĞIMDA 39 DU DOKTOR DÜŞMESİ GEREK DİYE İLAÇ VERMİŞTİ SANIRIM DÜŞMÜŞ)
LH:2,11
FSH:7,58
TSH:1,30
ESTRADİOL:100,4
FOLİK ASİT :9,85
FERRİTİN:18,98 (BU DEMİR OLUYOR VE DÜŞMÜŞ YİNE ÇOK ÜZGÜNÜMMMM İLAÇLARA DEVAM ETMEM LAZIMMMMM)
KİMİNİN ANLAMLARINI BİLMİYORUM VE ARAŞTIRIYORUMM VE DAHA BİRÇOK VAR AMA SANIRIM EN ÖNEMLİSİ BUNLAR DİYE GEÇTİ İÇİMDEN
ayyy ben sana kıyamam ya
ay ben doktora ne diyim kiiii ne desem az kalcakk.....
sanki 10 sefer doğurmuş bi kadın var karşısında adam gibi bilgi vermesiii lazımkennn ....
yaa pekii napcaksınn bebişşş bende bilmiyomkii nasıl olur bu sancııı bi bilene aç sor bebişşş sonrada ona göre hareket et
ayyy güldürdünn benii bebiş yaaaebeleride cok olcakkk eymenin ayyy töbe töbeee sinirimiz bozulduuu
Zeytinimmmm acaip heyecan bastı benii terledim valla yaa ara doktoru eşini çağırr ayy bişi yapınnn
bebeğimmm yaaaa kkıyamam doğurma dur sık dişini
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ya afedersiniz şeyin içinde bişey aniden kasılıyo belime vuruyo sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyoooo
ama acayip ağrı veriyoooo. sonra birden duruyo.
sonra tekrar aynı şey oluyo.
çarşamba akşamı da bu çok fazla artarak devam etti. doğum sancısı böyle mi bilmiyorum kiii.
salak doktorum bana doğum konusunda hiçbişe anlatmadııııııııııııııı :18::18::18::18::18:
ama çok canım yanıyoooooooooooooooooooo
siz ordan talimat verin ben burda doğuruyoruuummmmm
ıkın derin nefes al felan
şaka bi yana azalıyo sanki. ama korkutuyo beni böyle birden
kız hakkaten doğum sancısı anlatıyonn 5 dakkaya bir düşerse doğum başlıyooo ona göre tatlım doktorunu bi ara söyle fıstıkk hayra alamet olur inşş
yaaaa gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
artıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
azalıyo sandım.ama şimdi yine başladııııııııııııııııııııııııııııı
tatlımmm biliyosundur belkide prolaktin hormonu hamile kalmayı engelliyoo onun için soda dereotu gibi yiyecekleri içecekleri fazla tüketmeyin diyolar bide hayıt otu var onunla hormonları düzenliyolarmışş belki bu ay düştüyse hamiş kalırsın tatlışımmm
siz ordan talimat verin ben burda doğuruyoruuummmmm
ıkın derin nefes al felan
şaka bi yana azalıyo sanki. Ama korkutuyo beni böyle birden
bebiş ya cok akıntım var sanırım mımırtlıyorum dimiii
doktorunu ara kuzucum ne olur ne olmaz olmadı bi hastaneye git bi görün kuzummm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?