bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyy bebişimm heyecanlandımm şimcikkkkpikiii biz bu gece calışalım dimiii
ayy kuzum sizde çalışın bu gecebu gece uzun olacak besbelli
ayyy inş. kuzum inş. gelicekkk ya bebişlerimizz ama gelsinler artık hayırlısıylaa nolur Allahımm
sorma kocişler komedii kuzum yaaa mımırtlamada uzman oldularrr

korkuyorum o yüzden aramak istemiyorum. doğum diyecek diye korkuyorum.çok hazırlıksızız. ter bastı.

canım benim korkunun ecele faydası yok daha çok erken eymenin gelmesi için başka bişi olmasın ertelemeye çalışırlar en azından bitanemmm nolursunnn böle yapmaaa

Zeytinim aramalısınnnnnn korkunun doğuma faydası yok biliyosun

Korkuyorum o yüzden aramak istemiyorum. Doğum diyecek diye korkuyorum.çok hazırlıksızız. Ter bastı.

evet cücümmm bu gece uzun olacakkk eve gidip hazırlıklara başlamalıı
Geliyo geliyo minnaklar gelioooo bebeğiimmmmm Ben çıkıyorum tatlımm ii hafta sonlarııı öpüldünüzzzz

oğluma aldıklarımı begendıgınıze sevındım :) dun ayın 15 i magkum maas gunuydu kocamın bana verdıgı aylık harclıgın hepsını yedım

ivit bebişimm uzun olsun valla bu geceyi ve haftasonunu ii değerlendirelimmmmm kuzucum....
sonra gelsin bebişlerr ayyy inş....
tımam bebişimmm ii haftasonlarııı olsunnn günleriniz güsellllll gecsin.
cok öpüldün görüşürüsss

oğluma aldıklarımı begendıgınıze sevındım :) dun ayın 15 i magkum maas gunuydu kocamın bana verdıgı aylık harclıgın hepsını yedım

valla öle oluyooo zeyno önceden kendine yada evine alırdınnn harcardınn ama bu bebişlerrr gelinceee herşey onlaraaaa oyy ya....
ama değmiş verdiğin paralara hepsi cok cok güselll....
nerden aldın canımcımmm

valla öle oluyooo zeyno önceden kendine yada evine alırdınnn harcardınn ama bu bebişlerrr gelinceee herşey onlaraaaa oyy ya....
ama değmiş verdiğin paralara hepsi cok cok güselll....
nerden aldın canımcımmm
canımcıgım emınönü havuzlu hana gıttık:) ordan aldık herseyii .. her ayın 15 inde kocamla carsıya cıkar 2 parca kıyafet alırdık bana . nedense artık hıcbısey gormuyor gozumm .. sımdı besık -bebek arabası - nevresım tAkımı kaldı onlarda ayın 1inde olacakkkk

ayy tam yerine gitmişsiniz bebişimmm insan orda ne alıcağını şaşırıyooo herşey okadar güselkiiii
ivit yaaa bebiş herşeyin önüne geciyoooo Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn minnoşumm....
eksik bitmez kiii bebişim yaa herşeyii dört dörtlük olmasını herkes ister amaa yavaş yavaş alırsınızz her bişeyiniii ama kıyafetlerine falan bayıldımmm eminim herşeyiiii öle güselll olcakkk
şansı bahtı güsel olsunnn

ayy zeytinime ne oldu acep merak ettim...:26::26::26:

ii bebişim ii cok sükür şimdi bakıyooo sana cvp vercekkk msnde berroşum....
sen napıyonn bakemmm balım

heh ii bari merak ettim....ii olsun eymenim biraz daha büyüsün...
valla bende yoğunum karnım ağırıyo 1 saat önce başladı kasıklarım batıyo yaa
ellerim ayaklarım buz gibi donuyo cucumm..:26:

heh ii bari merak ettim....ii olsun eymenim biraz daha büyüsün...
valla bende yoğunum karnım ağırıyo 1 saat önce başladı kasıklarım batıyo yaa
ellerim ayaklarım buz gibi donuyo cucumm..:26:

ivit biras daha büyüsün eymen paşaa...
annişini üzmesin zamanında gelsin inş...
ayy kuzummm hamişmisin acabaaa amanınnn inş. inş...

ivit biras daha büyüsün eymen paşaa...
annişini üzmesin zamanında gelsin inş...
ayy kuzummm hamişmisin acabaaa amanınnn inş. inş...

ayy bilmiyorum ki cucum yaa zannetmiorum ya değilimdir ama sancı geliyo gidiyo bakalım eğer son 2 ay gibi olursam bu akşam yada yarın olmam lazım ,yok diğer aylar gibi olursam salı günü olmam lazım meleğim...
bakalım hayırlısı olsun amin....

ayy öle deme bebişş bellimii olur inş....... hamişdir benim meleğim ya....
hadi bakalım hayırlısı inş. 9 ay gelmezz kırmızılar inş..

canım benim iyiyim şimdi sağol. bende çok korktum ama geçti şimdi. bikaç gündür oluyo böyle ara ara.
yalancı sancılar sanırım.

ayy kıyamam ben sana yaa zeytinim...
aklıma ablam geldi şimdi ablam hamileydi son haftalarıydı ben o zaman 17 yaşındayım kadir gecesiydi bize geldiler lavaboya girdi baktım annneee diye bağırıyo koşarak gittim baktım altı ıslak gel dedim bişey olmaz altınamı kaçırdın dedim meğer kızın suyu gelmiş ben nerden bileyim sonra annem hemen ablamı aldı kıyafetini değiştirdi ablam nasıl ağlıyo bende havalara zıplıyorum bebiş geliyo diye hemen başladım prince yasin okumaya babamlarda teraviye gitmişlerdi çıktım baktım geliyolar nasıl bağırıyorum çabuk gelin sular geldi diye ablam ağlıyo ben ağzına prinç tıkıyorum bana nasıl kızıyodu ...
şimdi olsa çok tedirgin olurum korkarım..

ayy öle deme bebişş bellimii olur inş....... hamişdir benim meleğim ya....
hadi bakalım hayırlısı inş. 9 ay gelmezz kırmızılar inş..

aminn meleğim inşallah senin ,benim,madamımın,goodjinin,ve perimin gelmesin kırmızılar bebişler igelsin inşallah....
ama ne bilem kuzum ya böle takip etmedim ya mırtlama günlerimi ondan yoktur gibi geliyo..

aminn meleğim inşallah senin ,benim,madamımın,goodjinin,ve perimin gelmesin kırmızılar bebişler igelsin inşallah....
ama ne bilem kuzum ya böle takip etmedim ya mırtlama günlerimi ondan yoktur gibi geliyo..

oyyy bebişim inş. ya inş...
belkim bölesii hayırlıdırr mımırtlama takibi falan bosver Allahım yazdıysaa gelir bebişlerr oy inş..

günaydınalr ama kimsecikler yok bugün ne güzel herkez evinde uyuyor...
ben çalışıyorum
karnım ağırıyor sanırım bugün regl olucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…