- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi bilgemadam
-
ayyy kalp atışı falan ağzıdan bal damlıyo canımmçok sağol berreemmm inşallah herşey yolundadırr
hala bulanıyo canım yaa ama bugün kusmadım henüz. sankiazalacak gibi. zaten bugün 13. haftama başladım. bu hafta bitiminde 1 trimiser dönem bitiyo. yani3 ayım bitmiş oluyo. inşallah bulantılarda bitecek.
benim bat şeker normalinde 9u ama geçen ay 2 gün gecikmeli geldi eğerki oan göre hesaplarsam 11 i
Selam şekerler nasılsınız ben acaip uykulu hele dün akşam iice zıvanadan çıktım saat 8 de uyudumm kuzeyle güneyi izleyemedim bile yaaaaaaaaaa
benim bat şeker normalinde 9u ama geçen ay 2 gün gecikmeli geldi eğerki oan göre hesaplarsam 11 i
sen pazartesi sabahı test yap cnm. içimde bi his var evlilik yıldönümünüzde silik milik ikinci bi çizgi göreceksin
madamımmmmm sen nie öle erkenden uyuyon bakem ben gibiiiiiiiii
sen pazartesi sabahı test yap cnm. içimde bi his var evlilik yıldönümünüzde silik milik ikinci bi çizgi göreceksin
katılıyorummmmmmmmmmmm
geççek bidanem geççek sonra bizimkiler başlıcakk sırayla bu işler az sabır az kaldı çünküüü
cumartesi giderim herhalde canım yaa çok sağol....ayyy seninde bulantılar bitecek inşallaah madamımm dün ne güzel dua etmiş bitsin diye duaları kabul olacak inşallah benim olmaz kolay kolay çıkaramamda ben mahvolurum vallaa
geçi demekki artık yavaş yavaş zeytinim artık keyfini çıkarmaya bak ....
maşallahın var zaten ben senin gibi olsam yataktan kalkamazdım maşallah maşallah
artık mide bulntında geçince hep aşer zeytinim..
amiinnnn darısı tüm isteyenlereewtebrik ederim zuyalciiimmmm. allah tamamına erdirsin inşallah.
aminn kolerammm haydi senden de bekliyoruzzzz haberlerizuyalimde hamiş demekkkkkkkkkkkk zuyalimmmmmmm tebrikler bitanem yaa Allah tamamına erdirsin inşallahhhh
ahh bebeğim yaa 1 haftadır bu böylee erkenden uyuyomm valla bide çok mutsuzum gene geçen seferki gibi herşeye zırlıyom yok yerekociş benim ağlamamdan nefret eder çok üzülür nedeni yok diye ama bu sefer sevinioo hamişsin diee şaşkın yaaa ben ağlıyom o gülüo
ahhh şu pazartesi bi gelse minnoşumm elimdeki bütün testleri yapacammm
madam bunu çoooooooooooooooookkk beğendiiii çooooooookkk
ayy başlasın hamişliğiniz tabi hemen ama bulantı olmasın sizde inşallah. kimsede olmasın da çalışanlarda hiç olmasın. ben ne çekiyorum anlatamam.kusunca az uzansan daha çabuk toparlıyosun. ama çalışırken mümkün değil malesef.
aman bidenem inşallah kusmazsın. bebişin gelsinde insan herşeye katlanıyo.
mecburum çalışmaya canım kusupkusup gelip oturuyorum işin başına. ağlaya ağlaya çalışıyorum genelde.canım bişeyler istese hep bana şunu al bunu al dicem
amiinnnn darısı tüm isteyenlereew
aminn kolerammm haydi senden de bekliyoruzzzz haberleri
bence de bence de pazartesi alacaz inşallah güzel haberiii
hahahaha madamımmmmmmmmmmmmm seni çooooooooooooooooookk seviyooooorreeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhh gebe ol da göbüşleri beraber büyütekkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
azz kaldı minnşum azz bak gör geri kalan zamanını çok güzel geçireceksin doya doya tadını çıkaracaksın hamişliğinin oğlunun bak oğlun dedim bakalımm
ayyy uykusu geliyo ağlıyooo ah bu kız hamiiiişşşş.ah canım benim. inşallah yanılmayız ama belirtilerin var. hakkatten geçen seferki gibisin ama allahın izniyle sonu benzemeyecek.
ay oğlummuuu. inşallah sağlıklı olsunda kızda olur erkek de. ama erkek olursa kocişle çok sorun yaşıcaz. buda beni çok korkutuyo. şimdiden erkek olursa ismi konusunda kaç kez ciddi ciddi kavga ettik.
madam da seni seviyoreeeeeeeeeeeeeeeeeee koleraamm en çok istediğim şey bu beraber büyütmek göbişleri cücümde olsun aramızda berremde bernardo da olsun isteyen herkes olsun topikimizde kısacası herekes hamiş olsun beee nolurr Allahımmm
ahh bebeğim yaaa niye kavga ediyosun ki gerçi sana diyorum da bizde çok ettik erkek isminde ama bebeğim düştüğünde bunu boş yere tartıştığımızı anladık şimdi ben diyorumki ne dilersen koyabilirsin kızımıza da sen koyabilirsin o da aynı şekilde yok aşkım diyor sen koy ikisine de hiç önemli değil diyor ama bunu elimizdekini kaybediince anladık işte herşeyde vardır hayr mesela oğlum olursa hiç karışmıcam cidden aklındaki neyse koysun ismiyle yaşasıno yüzden sende boşver minnoşum hiç bunlar için üzülme beğenmiyorsan da ismini kocam koydu dersin hiç karışmadım ama eminim kociş seninde rızanı alacaktır:))
ne istiyorki adını o kaa kavgalık
bende hepinizi çok sefiyommm....
ne olur ağlamayın ama...
inşalah hepimiz hamişizdir..
tek hayali bioğlu olursa adını kartal koymak mış. daha evlenmeden öncede okadar söyledi ki bıktım artık tamam koy demiştim.şimdi oda erkek olacağını düşünüyor bebeğin ve adını kartal koyucam diye seviniyo. bende kesinlikle istemiyorum.kendisi beşiktaşlı diye çocuğun tüm hayatını etkileyecek bir isim nasıl koyar anlamıyorum. oğlumda beşiktaşlı olacağı için sorun değil mutlu olacak diyor. bıktım artık aynı sorundan tartışmaktan. ama istemiyorum. o çocuğu ben karnımda taşıyorum benimde çocuğum ama o bencillik yapıp beşiktaşlı olduğu için çocuğunun ismini koyacakmış. şimdi bile sinirden kudurdum anlatırken.istemiyorum yaa napıcam ben. evlenmeden önce söz verdin diyo. bıktım da söz verdim sus diye diyorum anlamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?