- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.981
GÜNAYDINNN BERREOŞUMMMM NAPIYOSUNNN BAKİMMM
bu sabah çok tembellik ettim biliyon mu az önce geldim işe
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr
farkındayım balım çok geç kaldın bende diyorum madamım nerede kaldıı...uykucu şirin seni...
napayım kuzum hava güzel hiç çalışasım yok valla gezmek istiyorum..
akşam arkadaşlara gittik dedik hafta sonu adaları gezmeye gidelim diye ama eşim istemedi..
yazın gideriz henüz erken diyo..
günaydın canımm hoşgeldin ...
günaydınlarrrrrrrr bol hAAMİŞLİ günlere gidelim inşallah
valla kuzum yaa ..evet tatlım hava miss gibi valla benimde hiç çalışasım yok maleseffff
adalar en güzel nisan mayıs ooohhhh süper valllaaa berroşum gezin gezinnn
evet tatlım hava miss gibi valla benimde hiç çalışasım yok maleseffff
adalar en güzel nisan mayıs ooohhhh süper valllaaa berroşum gezin gezinnn
günaydın canım naber ayağın ne durumda
amşiiiiinnnnnnn inşlllah bugün peri den güzel haberler gelirrr
günaydın canım...amin inşallah..
ahh ahh hep aklımda senin evin var goodjinim yaa bayıldım evine...
şimdi pc laptop ise hamağını krunca otur göle karşı bizim konuş..
valla kıskanıyorum seni hee...
valla kuzum yaa ..
o zaman biraz daha beklemek lazım sanırım..
hiç evde durasım yok valla hafta sonu..
günaydın canımmmm.farkındayım balım çok geç kaldın bende diyorum madamım nerede kaldıı...uykucu şirin seni...
napayım kuzum hava güzel hiç çalışasım yok valla gezmek istiyorum..
akşam arkadaşlara gittik dedik hafta sonu adaları gezmeye gidelim diye ama eşim istemedi..
yazın gideriz henüz erken diyo..
günaydın canımm hoşgeldin ...
günaydın tontişimmmm seni çok merak ediyorumm fıstık lütfen sabahları bi cöö de git sonra deni görmeyince aha diyom doğuma gitti herhaldee
nasıl gidiyor ev kadını olmakk eymenimiz paşamıız nasıllarr
ben evden çıkıp göle inemiyorum ki kapının önüne çıkıcam hava biraz daha ıssınsın ordan yazarım size
hadi atlayın gelin buraya kafa dagıtmaya ama hava çarpar burda uyursunuz hemen söyliyim
hadi gidiyoz meleğim gezmeye takıl benim hayallerimin peşineegünaydın canımmmm.
ay berrem benimde bi gezesim vaaaaarrrrr. keşke gezsem şöyle çıkıp ohhhh mis misss.havada süper. ama 2 adım anca yürüyebiliyorum
günaydın canım...amin inşallah..
ahh ahh hep aklımda senin evin var goodjinim yaa bayıldım evine...
şimdi pc laptop ise hamağını krunca otur göle karşı bizim konuş..
valla kıskanıyorum seni hee...
valla kuzum yaa ..
o zaman biraz daha beklemek lazım sanırım..
hiç evde durasım yok valla hafta sonu..
ayak aynı durumda şiş ve morluk duruyo agrısıda tabi
burda ağaçlar çiçeğe pıtlamışlar :)
ayy evet aynı benn her cumartesi sabahı başlıyom kendi kendime dşünmeye bugün napsak nereye gitsek diye sonra sesli düşünmeye başlıyorum off offf diyorumm acaba kocam beni bugün nereye götürürki filan diyorum sırf duysun diye şimdi diyorum o heryere götürür ama nankörlük etme bi yer seç oraya götürsün seni diyorum hemen açıyo gözlerii ooooo hanfendi planları yapmış zarf atıyo diyoo çok gülüyoruzzz baya nazlanıyoo sonra kıyammıyo yine
evet ya goodjinin ev süper maşallahh
cöööööööööööööö
yok kıs daha doğurmadımbugün halılar gelecek yıkamadan. pazartesi felan da bi kadın çağırıcam temizliğe.
bende ufaktan ufaktan iş yapmaya çalışıyorum.biraz çekmeceleri felan düzene sokayım bugün.
ben ev kadını olacak insan değilmişim yaaçok sıkılıyorum evde. boğuyolar sanki beni evde
eymen iyi teyzesi yaa tepişip duruyo nolsun.
ohhhh valla öylede uykum varki canım ben orda hamakta uyurum sen bi battaniye örtersin bana:)
madamımda uykucu bu ara oda yanıma yatar:)
cucum zaten hala uyuyo uykucu güzellerim benim..
zeytinimde oğluşuyla göl kenarında azcık gezinir
sende bize çay demlersin kek yaprsın ben kalkınca kurabiye yaparım atarız bi kilim göl kenarına uzatırız ayaklarımızı yakarız çigaraoff offff
ben gitar çalarım size madamımla cucu şarkı söyler
peri oyun oynar
apek ve zeynepde zeytinle gezinir bebişleri gezdiriler..:)
ne kadar hayalciyim yaaa
hadi gidiyoz meleğim gezmeye takıl benim hayallerimin peşinee
ohhhh valla öylede uykum varki canım ben orda hamakta uyurum sen bi battaniye örtersin bana:)
sende bize çay demlersin kek yaprsın ben kalkınca kurabiye yaparım atarız bi kilim göl kenarına uzatırız ayaklarımızı yakarız çigaraoff offff
peri oyun oynar
ne kadar hayalciyim yaaa
ayy evet aynı benn her cumartesi sabahı başlıyom kendi kendime dşünmeye bugün napsak nereye gitsek diye sonra sesli düşünmeye başlıyorum off offf diyorumm acaba kocam beni bugün nereye götürürki filan diyorum sırf duysun diye şimdi diyorum o heryere götürür ama nankörlük etme bi yer seç oraya götürsün seni diyorum hemen açıyo gözlerii ooooo hanfendi planları yapmış zarf atıyo diyoo çok gülüyoruzzz baya nazlanıyoo sonra kıyammıyo yine
evet ya goodjinin ev süper maşallahh
geçecek inşallah doktor ne diyor bu duruma peki?
valla bahar sizin orda güzel olur şimdi mis gibi
ayyy kıyamam yaa kurnaz madamım benim...
napalım ama ya biz bayanlar gezmeyi çok seviyoruz
bende genelde akşamdan başlıyorum ufflamaya canım sıkılıyo demeye kıyamıyo sonra..
bizim isteyipde onların yapmadığı bişi yoktur herhalde..
kayınvalidemin bir lafı var kadının kocasına yaptıramayacağı bişey yoktur ama zamanını yakalamak lazım
oyy ben senin hayalini yerim beeee süpermiş valla gözümde öyle canlandıkii üfür üfür ohhhh içime çektim bol oksijenii
kısss bücürük sen cigara mı içiyon
oo gitarda çalıyoo maşallah 0 parmakta 15 mmarifet kurabiyelerde yapıyo bizee biz koca ablalar tembel uyuyos ha biree
evet tatlım aynen öyle kayınvaliden doğru söylüyor kadınlar aynen öyle bide söyleme uslubu çok öenmlii
hadi toplaşın gelin yanıma ben size bakarım burda sahilde bile yürürüz tur düzenlerim size
ben oturdum çimlere güneşleniyorum ama hafiften rüzgar var çok takılmam çarpar beni hemen bahar havası
ayyyyy bayıldım hayalineeeee.resmen gözümde canlandıııııı.ohhhh valla öylede uykum varki canım ben orda hamakta uyurum sen bi battaniye örtersin bana:)
peri oyun oynar
ne kadar hayalciyim yaaa
ya benm mutfak dolapları çok fena karışık. ben tiksindim ya hamileliğin başında bulaşık deterjanı kokusundan. bulaşıkları yerleştirmek kocişe kaldı. oda tabağın birini biyere diğerini biyere.bardakların biri orda biri burdaooo temiz temiz ev olacak inşallahh zaten halılar temizse ev tertemiz mübarek bide mutfak topluysa bana hep öyle gelir
oyy ben senin hayalini yerim beeee süpermiş valla gözümde öyle canlandıkii üfür üfür ohhhh içime çektim bol oksijenii
kısss bücürük sen cigara mı içiyon
oo gitarda çalıyoo maşallah 0 parmakta 15 mmarifet kurabiyelerde yapıyo bizee biz koca ablalar tembel uyuyos ha biree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?